BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

kızlar rahatsızım okuyamıyorum öksürük boğaz yanması sıtma var cok fenayım kusura bakmayın

canım dert etme deil de bende çalışıyorum evde 7.5 aylık bir bebeğim var eve 7 de gidip yemeğimi ancak yapıp sekizde yiyorum sonra tüm gece oğlumla uğraşıyorum ama ona yemek yedirirken uyutmaya çalışırken bile bir tarafta zikirmatik içimden okuduğum yerde düşün okudukça basıyorum o kadar zor değil yani bir hafta cok uzun bir zaman . bir haftadır okunmadığını görünce çok üzüldüm açıkçası umutluhatun

Son düzenleyen: Moderatör:

Uzulme canm
Yani herks 100 okusa en azndan ona bile razydim bende cok mesgul oluyorum ama en azndan yüz okumaya calisiyorum
Herksden Allah razi olsun ins yarina biter

Tabii sen daha iyi blrsn.. ben smdi kendimde rakip etmeye baslaynca oyle dusundum yarn cuma ama br cok kisiden okuma sayisi gelmeynce..
Yani bana okunuldu okunulmadi konusu degl sakn yanlis anlamayin ama cok mesgul de olunsa bende son iki haftadr cok daraldim bazi sebplerden dolayi ama az da olsa her arkdasa okumak istedim
artik bugun ins daha cok okumaya calisayim yetsmicek yarna cunki

evet canım 28 ekim kürtaj oldum 2 ay korundum
Cok iyi canm Allah tamamina erdrsn hayrlisiyla ins
Bende cok istyrm ama esim hic yanasmiyor
Geri ceklme yontemi ile korunuyior bazende prezervatfle rizam olmadan
Oysa yasadigim o aciyi bana tekrar br bebis haberinin unutturcagini dusunuyorum tabii esimin umrunda bile degil
Arastrdim karisinn rizasi olmadan erkegin korunmasi mekruh mus hatta bazi alimlere gore haram peygambermzde sav soylemis korunmaya bu sartla izin verms hanimlarin rizasi gozetilmis..
Esime anlattm durumu o zaman hc brlkte olmayz dedi cikti isin icinden smdi aramaz cok bozuk cok zor br hafta gecrdim hemde esimin misafrlerini agrladim on bes tatilde
Yaaa karim uzuluomu yipranio mu hic mi hic umrunda bile degil
Ne yapicam blmyrm prezervatfi delmeyi bile dusundum o kadr beni zora soktu

Baya kucukmus bebegin:) ikinciyle arkds gbi buyurler ohh ne guzel masallah

Baya kucukmus bebegin:) ikinciyle arkds gbi buyurler ohh ne guzel masallah
sağol canım biraz ikiz gibi olacak zor olacak ama kısmet napalım zaten anne sütünü çoktan bırakmıştı oğlum birde normal doğum yaptığım için yaza doğru olsun diyordum nasibi daha erkenmiş darısı da sana ve tüm isteyenlere olsun Allahım eşinin kalbine ferahlık yumuşama versin belki etkilendiği için istemiyordur şimdilik ama inşallah en kısa sürede fikri değişir sana destek olur mucizene bir an önce kavusursun sağlıkla mutluluklaa canım

Ami
Aminnnnnn
Aminnn
Binlerle aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…