- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.201
kızlar rahatsızım okuyamıyorum öksürük boğaz yanması sıtma var cok fenayım kusura bakmayın
canım dert etme deil de bende çalışıyorum evde 7.5 aylık bir bebeğim var eve 7 de gidip yemeğimi ancak yapıp sekizde yiyorum sonra tüm gece oğlumla uğraşıyorum ama ona yemek yedirirken uyutmaya çalışırken bile bir tarafta zikirmatik içimden okuduğum yerde düşün okudukça basıyorum o kadar zor değil yani bir hafta cok uzun bir zaman . bir haftadır okunmadığını görünce çok üzüldüm açıkçasıumutluhatun
geçmiş olsun canım ilk aylar önemli dikkat et kendinekızlar rahatsızım okuyamıyorum öksürük boğaz yanması sıtma var cok fenayım kusura bakmayın
inşallah canımUzulme canm
Yani herks 100 okusa en azndan ona bile razydim bende cok mesgul oluyorum ama en azndan yüz okumaya calisiyorum
Herksden Allah razi olsun ins yarina biter
Tabii sen daha iyi blrsn.. ben smdi kendimde rakip etmeye baslaynca oyle dusundum yarn cuma ama br cok kisiden okuma sayisi gelmeynce..burda aktif olmayan tek isim monaroza arkadasımız oda rahatsızlıgından ılerı okuyamadı dedıgın gibi cıkaralım o zaman geldıgınde eklerız listemize onu dırek atlarız diger herkes aktif herkes okudu dua ben cok net hatırlıyorum hepsını
Cok iyi canm Allah tamamina erdrsn hayrlisiyla insevet canım 28 ekim kürtaj oldum 2 ay korundum
Baya kucukmus bebegin:) ikinciyle arkds gbi buyurler ohh ne guzel masallahcanım dert etme deil de bende çalışıyorum evde 7.5 aylık bir bebeğim var eve 7 de gidip yemeğimi ancak yapıp sekizde yiyorum sonra tüm gece oğlumla uğraşıyorum ama ona yemek yedirirken uyutmaya çalışırken bile bir tarafta zikirmatik içimden okuduğum yerde düşün okudukça basıyorum o kadar zor değil yani bir hafta cok uzun bir zaman . bir haftadır okunmadığını görünce çok üzüldüm açıkçasıumutluhatun
sağol canım biraz ikiz gibi olacak zor olacak ama kısmet napalım zaten anne sütünü çoktan bırakmıştı oğlum birde normal doğum yaptığım için yaza doğru olsun diyordum nasibi daha erkenmişBaya kucukmus bebegin:) ikinciyle arkds gbi buyurler ohh ne guzel masallah
Aminnnnnnsağol canım biraz ikiz gibi olacak zor olacak ama kısmet napalım zaten anne sütünü çoktan bırakmıştı oğlum birde normal doğum yaptığım için yaza doğru olsun diyordum nasibi daha erkenmişdarısı da sana ve tüm isteyenlere olsun Allahım eşinin kalbine ferahlık yumuşama versin belki etkilendiği için istemiyordur şimdilik ama inşallah en kısa sürede fikri değişir sana destek olur mucizene bir an önce kavusursun sağlıkla mutluluklaa canım
Ami
Aminnnnnn
Aminnn
Binlerle aminnn
Toplamda 300 mu oldu cnmisilll1 .. 200 tane okudum
Evet canm toplam 300 oldu.. istersen tekrar toplada ne kadar kalmis ogrenelim ona gore okuyup yarina bitirelimToplamda 300 mu oldu cnm
Ben 100 daha okudum canmumutluhatun
yarimkalbim 400
P pink -stars 80
neslim33
isilll1 1.220
@nil-su
M meryemsaliha
M melek1212 220
@melegim66 350
C Cnsrhn1907 350
Hifa erva
B Berra6868 300
Nill41 100
6 6hzrn 400
Zeynep G
B burcum-26 320
Toplam....3.740
Kalan......704
Brde sz hesaplarmisinz kizlar hepinzden Allah razi olsun az kaldı gonlumuze gore olsun hersey insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?