BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

slm kızlar ben griptim cumartesi daha kötü oldum eşim acile götürdü wteşim cok yüksek cıktı hamile olduğum için ilaç veremem dedi serum taktılar bide göz damlası ağız burun spreyi verdi bitane ateş düşürücü verdi ama fazla ilaçlara yüklenme dedi dinlen yat dedi gözlerim cok rahatsız sulanıyo ışığa bakamıyorum yeni arkadaş da kusura bakmasın okuyamıyorum iyi olunca okurum inşallah

[/QUOTE]
Anladım canım Allah sağlık şifa versin kötü düşünme sakın herşey nasip işi Allah yüzünü güldürsün inşallah

Arkadaslar hastaneden yeni geldik ablamla anca 150 tane okuyabildik yarin devam edicem insallah lutfen benimkini de biri hesaplayabilir mi girmeye vaktim olmuyor

Cok gecmis olsun canm dikkat et bolbol sivi ihlamur tuket brde kaya tuzu ile cokca gargara yap iyi gelr insallah

Kizlarrrr galiba ben hamileyimmm 13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil

Kizlarrrr galiba ben hamileyimmm 13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
Canim benmki biteli cokk oldu smdi yeni arkdasa basladik
Durumlar iyi canm şükür
Gozdun aydinnnn valla cok sevndim yer gok dua ustune gerckten gizel haberlerini bekliyorum

Hayirli olsun canim gozunuz aydin .. sira bende bana okunuyor rabbim kabul ederse ..

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine taze sıkılmış meyve suyu iç bol bol şifa olsun
parol ve minoset içiliyor gebelikte antibiyotik olarakta amoklavin kullanmıştım ben hamileyken cnm
Arkadaslar hastaneden yeni geldik ablamla anca 150 tane okuyabildik yarin devam edicem insallah lutfen benimkini de biri hesaplayabilir mi girmeye vaktim olmuyor
canım cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ben bos vakit oldukça saymaya çalışırım

harika canım hadi hayırlı olsun gözün aydın

Canim benmki biteli cokk oldu smdi yeni arkdasa basladik
Durumlar iyi canm şükür
Gozdun aydinnnn valla cok sevndim yer gok dua ustune gerckten gizel haberlerini bekliyorum
karstrdm demekki. Tesekkur ederim canmmm. Insallahh sizden de bekliyorumm

Hayirli olsun canim gozunuz aydin .. sira bende bana okunuyor rabbim kabul ederse ..
tesekkur ederim canmmm . Tmm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…