- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.261
[/QUOTE]Ben okuyamiyorum canim içime sinmiyor hastayken tefriciye okumak.bendetekrarlayan fdüşükler var 3kaybim histerospi olacagim cçiftrahim olabilirmis
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama
slm kızlar ben griptim cumartesi daha kötü oldum eşim acile götürdü wteşim cok yüksek cıktı hamile olduğum için ilaç veremem dedi serum taktılar bide göz damlası ağız burun spreyi verdi bitane ateş düşürücü verdi ama fazla ilaçlara yüklenme dedi dinlen yat dedi gözlerim cok rahatsız sulanıyo ışığa bakamıyorum yeni arkadaş da kusura bakmasın okuyamıyorum iyi olunca okurum inşallah
canım tebrik ederim Allah bağışlasın inşallahhKizlarrrr galiba ben hamileyimmm13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
Canim benmki biteli cokk oldu smdi yeni arkdasa basladikKizlarrrr galiba ben hamileyimmm13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
Sagol Allah razi olsun cnm ..B Bir mucize .. 300 tane okudum canm. Buarada cok gecmis olsun allah iyilik versin
Amin Allah razi olsun canim sagol ..B Bir mucize smdilik 215 okudum Allah kabul etsin
Hayirli olsun canim gozunuz aydin .. sira bende bana okunuyor rabbim kabul ederse ..Kizlarrrr galiba ben hamileyimmm13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine taze sıkılmış meyve suyu iç bol bol şifa olsunslm kızlar ben griptim cumartesi daha kötü oldum eşim acile götürdü wteşim cok yüksek cıktı hamile olduğum için ilaç veremem dedi serum taktılar bide göz damlası ağız burun spreyi verdi bitane ateş düşürücü verdi ama fazla ilaçlara yüklenme dedi dinlen yat dedi gözlerim cok rahatsız sulanıyo ışığa bakamıyorum yeni arkadaş da kusura bakmasın okuyamıyorum iyi olunca okurum inşallah
canım cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ben bos vakit oldukça saymaya çalışırımArkadaslar hastaneden yeni geldik ablamla anca 150 tane okuyabildik yarin devam edicem insallah lutfen benimkini de biri hesaplayabilir mi girmeye vaktim olmuyor
harika canım hadi hayırlı olsun gözün aydınKizlarrrr galiba ben hamileyimmm13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
karstrdm demekki. Tesekkur ederim canmmm. Insallahh sizden de bekliyorummCanim benmki biteli cokk oldu smdi yeni arkdasa basladik
Durumlar iyi canm şükür
Gozdun aydinnnn valla cok sevndim yer gok dua ustune gerckten gizel haberlerini bekliyorum
tesekkur ederim canmmm . TmmHayirli olsun canim gozunuz aydin .. sira bende bana okunuyor rabbim kabul ederse ..
Canim bana 450 yazarsinmelegim 45182292 .!.:umutluhatun
yarimkalbim
pink_stars
neslim33
isilll1 215
B Bir mucize 350
M meryemsaliha
M melek1212
@melegim66 250
C Cnsrhn1907
Hifa erva
B Berra6868 300
Nill41
6 6hzrn
Zeynep G
B burcum-26
B Bir mucize arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 1115
kalan 3329
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar
Cok sevindim canm. Gozun aydin bizede dua et :)Kizlarrrr galiba ben hamileyimmm13 subat batti. Gecikti dun idrar testi yaptm ve pozitif :) yarin doktora gidicez ay cok heyecanliyim uyuyamiyorum :) :) bu arada kac tane kaldi isil. Esinle durumun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?