- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.221
Sen nie hasta hasta okudun :-( canim yaaaa Allah razi olsun cok sagolllisilll1 ışıl canım 200 tane daha okudum toplam 600 oldu allah kabul etsin canım
okumak istedim.canım daha cok vardı sayın bitmicek diye sağol güzel dileklerin için canım umarım dua işe yarar hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallahSen nie hasta hasta okudun :-( canim yaaaa Allah razi olsun cok sagolll
Ama uzuldum valla.. Rabbim karsiligini verr sifa olsun bu okuduklarnda sana insallah
canım sanada geçmiş olsun umarım sonucların iyi cıkar kalbini ferah tut allah hayırlısı neyse onu yaşatsın canımKizlarrr bugünbi doktora gittim tam 40 dakika.muayne oldum hem alttan hem kkarındanbbaktıve cçift rahimden şüphelendiğini söyledi ayrıca YYaşadıklarından.dolayıtravma geciriyosun dedi neyse hsg ccektirmeyecektim direk histeroskopi dedim oda önce hsg istedi falan uuğraşacağıgaliba bayagi
Canim adi ustunde suphe duymus sen icini rahat tutKizlarrr bugünbi doktora gittim tam 40 dakika.muayne oldum hem alttan hem kkarındanbbaktıve cçift rahimden şüphelendiğini söyledi ayrıca YYaşadıklarından.dolayıtravma geciriyosun dedi neyse hsg ccektirmeyecektim direk histeroskopi dedim oda önce hsg istedi falan uuğraşacağıgaliba bayagi
Ankaralıyım canım ama şuan orada yasamıyorum@melegim66 ankarada yasiyodun dmi cnm hangi hastaneye gidiosun
evet canım bitmiş Allah dualarını kabul eylesin gönlüne göre versinKizlarisilll1 1.624 olacaktı yani ben o kadr okudum yanlis yazmisim
Heralde hesaplamam bu sekilde dogru oldu
güzel haberlerle bekliyoruz tatlımmkızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
geçmiş olsun canım yaa inşallah hersey yolundadır en azından nedenini bilirsen ona görede bir an önce tedaviye baslarsın üzme kendini lütfen bu günler gecer gider inşallahKizlarrr bugünbi doktora gittim tam 40 dakika.muayne oldum hem alttan hem kkarındanbbaktıve cçift rahimden şüphelendiğini söyledi ayrıca YYaşadıklarından.dolayıtravma geciriyosun dedi neyse hsg ccektirmeyecektim direk histeroskopi dedim oda önce hsg istedi falan uuğraşacağıgaliba bayagi
Hayırlısı olsun canım Allah bizlerede nasip etsin inşallahkızlar keseyi gördüm çok şükür 5 haftalığız buarada dualarınız iyi dilekleriniz için sağolun
amin canım allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım Allah bizlerede nasip etsin inşallah
canım duan bitmiş allah kabul etsin allahım gönlüne göre versin inşallahumutluhatun
yarimkalbim 600
pink_stars 80
neslim33
isilll1 1.424
@nil-su
M meryemsaliha
M melek1212 220
@melegim66 350
C Cnsrhn1907 350
Hifa erva
B Berra6868 300
Nill41 200
6 6hzrn 400
Zeynep G
B burcum-26 320
Kizlar cok sukur btti Allah kabul etsin dualarmzi insallah.. Gonlumuze gore hayrli kilsin istediklerimizi.. Hepinizden razi olsun..
Brde sz hesaplayin yanlisim varsa eger uyarrsanz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?