BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kizlarrr bugünbi doktora gittim tam 40 dakika.muayne oldum hem alttan hem kkarındanbbaktıve cçift rahimden şüphelendiğini söyledi ayrıca YYaşadıklarından.dolayıtravma geciriyosun dedi neyse hsg ccektirmeyecektim direk histeroskopi dedim oda önce hsg istedi falan uuğraşacağıgaliba bayagi

Sen nie hasta hasta okudun :-( canim yaaaa Allah razi olsun cok sagolll
Ama uzuldum valla.. Rabbim karsiligini verr sifa olsun bu okuduklarnda sana insallah
okumak istedim.canım daha cok vardı sayın bitmicek diye sağol güzel dileklerin için canım umarım dua işe yarar hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah

canım sanada geçmiş olsun umarım sonucların iyi cıkar kalbini ferah tut allah hayırlısı neyse onu yaşatsın canım

Canim adi ustunde suphe duymus sen icini rahat tut

geçmiş olsun canım yaa inşallah hersey yolundadır en azından nedenini bilirsen ona görede bir an önce tedaviye baslarsın üzme kendini lütfen bu günler gecer gider inşallah

Geçer E="melegim66, post: 45132634, member: 572098"]geçmiş olsun canım yaa inşallah hersey yolundadır en azından nedenini bilirsen ona görede bir an önce tedaviye baslarsın üzme kendini lütfen bu günler gecer gider inşallah[/QUOTE]
Gecer dimi hp yeni bisey çıkıp çok Yoruldum coook

kızlar Bana dua edinde şu gribi atlatayım hiç çekilmiyo yatakda yatıyorum ikide bir hapşırık öksürük burun akıntısı maf oldum

canım duan bitmiş allah kabul etsin allahım gönlüne göre versin inşallah

Isıl bTE="yarimkalbim, post: 45140479, member: 729795"]canım duan bitmiş allah kabul etsin allahım gönlüne göre versin inşallah[/QUOTE]
İsil canim okuyamadim hakkını helal et hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…