BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Merhabalar ben 27 aydir hamile kalamadim insallah bu ay kalicam allah kimsenin kucagini bos birakmasin sag salim bebekler nasip etsin 28-29 subatta regl gunum insallah bu ay olur 12. Gunumdeyim pazar gunu ovu gunum nolur nolmaz bilemem yetrki vakti zamani gelsin rabbim vericek insallah

B Bir mucize arkadasimiza basliyoruz isilll1 Allah kabul etsin kuzum tez zamanda sağlıkla evladına kavuşman duası ile insallah
Allahim kabul etsin insallah dualarimdasiniz insallah rabbim vakti zamani gelince o gun mutlu olursunuz insallah o vakit zaman bu ay olur inssallah

Gecer dimi hp yeni bisey çıkıp çok Yoruldum coook[/QUOTE]
Canım sende ne sorun vardı düşükmü

İsil canim okuyamadim hakkını helal et hastayım
Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür[/QUOTE]
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama

Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama[/QUOTE]
Bende adettim ışıl arkadaşımıza okudum okunuyor diye biliyorum bende canım

Ben okuyamiyorum canim içime sinmiyor hastayken tefriciye okumak.bendetekrarlayan fdüşükler var 3kaybim histerospi olacagim cçiftrahim olabilirmis
Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama[/QUOTE]

Bu arada bende psikoloji falabn klmadi kuşlar huzurum yok çok yalnzim tek siz beni anliyosunuz bide etrafimda kimse bilmiyorum yasadiklarimi kimseyle görüşmek konuşmak dahi istemiyorum sessiz sakinim bir köşede

Arkadaslar dedem yogunbakimdaydi soylemistim ananemi de yogun bakima aldilar uzuntuyle felc vurdu ve beynine kan pihtisi atmis adim nilgun okuyanlardan Allah razi olsun bi onceki arkadasa okuyamadim hakkini helal etsin ..

Arkadaslar dedem yogunbakimdaydi soylemistim ananemi de yogun bakima aldilar uzuntuyle felc vurdu ve beynine kan pihtisi atmis adim nilgun okuyanlardan Allah razi olsun bi onceki arkadasa okuyamadim hakkini helal etsin ..
Cok cokkkk gecmis olsun acil sifalar versn Allah

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…