- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.241
İsil canim okuyamadim hakkını helal et hastayım[/QUOTE]Isıl bTE="yarimkalbim, post: 45140479, member: 729795"]canım duan bitmiş allah kabul etsin allahım gönlüne göre versin inşallah
İsil canim okuyamadim hakkını helal et hastayım[/QUOTE]Isıl bTE="yarimkalbim, post: 45140479, member: 729795"]canım duan bitmiş allah kabul etsin allahım gönlüne göre versin inşallah
Allah razi olsun canm hepimz kavusalim insallahB Bir mucize arkadasimiza basliyoruzisilll1 Allah kabul etsin kuzum tez zamanda sağlıkla evladına kavuşman duası ile insallah
Allahim kabul etsin insallah dualarimdasiniz insallah rabbim vakti zamani gelince o gun mutlu olursunuz insallah o vakit zaman bu ay olur inssallahB Bir mucize arkadasimiza basliyoruzisilll1 Allah kabul etsin kuzum tez zamanda sağlıkla evladına kavuşman duası ile insallah
Gecer dimi hp yeni bisey çıkıp çok Yoruldum coook[/QUOTE]Geçer E="melegim66, post: 45132634, member: 572098"]geçmiş olsun canım yaa inşallah hersey yolundadır en azından nedenini bilirsen ona görede bir an önce tedaviye baslarsın üzme kendini lütfen bu günler gecer gider inşallah
Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür[/QUOTE]İsil canim okuyamadim hakkını helal et hastayım
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama[/QUOTE]Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür
Arkadaşlar hastayken okunmuyor mu. Ben okunur diye biliyorum. Çünkü adetliyken zikir çekebiliyosun dua edebiliyosun salavat getirebiliyosun. Tefriciye de bi çeşit salavattır sure ayet değil ki. Ben okunur diye biliyorum yani canım ama[/QUOTE]Helal olsun ne demek canm nasip isi bunlar btti yaa şükür
Cok cokkkk gecmis olsun acil sifalar versn AllahArkadaslar dedem yogunbakimdaydi soylemistim ananemi de yogun bakima aldilar uzuntuyle felc vurdu ve beynine kan pihtisi atmis adim nilgun okuyanlardan Allah razi olsun bi onceki arkadasa okuyamadim hakkini helal etsin ..
Sagol canim Allah razi olsun .. giremiyorum yanlis anlamayin iki hastaneye bolunduk ananem orda dedem baska yerde ikisine de kritik dediler stresten midir nedir hasta da olmadim test yaptim negatif cok bunaldim suanCok cokkkk gecmis olsun acil sifalar versn Allah
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahArkadaslar dedem yogunbakimdaydi soylemistim ananemi de yogun bakima aldilar uzuntuyle felc vurdu ve beynine kan pihtisi atmis adim nilgun okuyanlardan Allah razi olsun bi onceki arkadasa okuyamadim hakkini helal etsin ..
Allah acil sifalar versin canimArkadaslar dedem yogunbakimdaydi soylemistim ananemi de yogun bakima aldilar uzuntuyle felc vurdu ve beynine kan pihtisi atmis adim nilgun okuyanlardan Allah razi olsun bi onceki arkadasa okuyamadim hakkini helal etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?