BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba bu hafta çok yoğundum katılamadım aranuza kusura bakmayın lütfen kime başladık şimdi inşAllah okuyabilirim bundan sonra

Aksama okuyacagim inşallah kozlar biz esinle yine çok kotuyuz bana yardimci olmuyor gün geçtikçe yasama Hevesimi kaybediyorum

Bnde size hikâyenin anlatayım kızlar 26 yaşındayım ve altı buçuk aylık hamileyim herşey çok güzel giderken 11 haftalıkken ikili test için doktora gittiğim gün yıkıldım bebegimin ense kalınlığı fazla çıktı buda down sendromu gibi bazı troizmi riskini arttiriyomus doktorum bni tip fakültesine yönlendirdi bn bi iki dokt. Daha gezdikten sonra oraya gittim ve ölçümler yapıldı rriskim baya yüksek çıktı artık ne yiyebiliyodum nede icebiliyodum surekli saatlerce ağladigim oldu bebeğimi de düşünmek zorundaydım ama olmuyordu ordaki prof bunu öğrenmenin tek yolunun amniosentez olduğunu söyledi ve bize gün verdi ysptircaktim en azından bizi neyin beklediğini ogrenecektik karnimdn sıvı aldılar ve bi Hafta sonra ön sonuç geldi sonuçlar normal bebegimde kromozom bozukluğuyok ama kkesin sonuç için bi ay daha bekledim çok zordu cok... Sonuçlarımiz temiz çıkmış ti ama doktorlar illa biseyi vardir bu bebisin DİE yaklaştıkları için ayrıntılı ultroson a girdim çünkü en şüpheli organ kalpti ona baktılar bi sorun gormediler sonra demexlermi bi test daha yapilcak dedim ya yeter bitmicekmi bu bitsin butest kabusu eşim yaptirslim nasıl olsabisi cikmicak dedi ve yaptirdik yaptırdıkoda ttemiz geldi çok sukur çok dua ettim bnm için dönüm noktası oldu namazimi kiliyorum kurani kerim okuyorum rbbim kimseyi evladiyla sınamasın sizlerede tavsiyem hayırlı sağlıklı evlat isteyin çünkü bn ole dua etmedim allahım bana bi evlat nasip et dedim etti cokkk sukur bin sukur ama çok zor sınavla beraber şimdi içimdeki korkuyla doğumu bekliyorum bnm hikâyede böyle sadece rabbime sigindim

kızlar şimdi doktordan geldim çook şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ultrasona göre 6+5 görünüyor geç döllenme demekki çünkü sata göre 7+4 olması lazımdı. biraz moralim bozuk kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var bende progestan kullanıcam inş bişey olmaz

CANIM ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEY OLMAZ SEN KENDİNE DİKKAT ET BOL BOL DİNLEN

ayyy tatlım cok üzüldüm okurken senin adına böyle örnekleri cok duydum ve yüzde yüz doğruluk payı olmadığı için ben o tür testlerin hiçbirini oğlumda yaptırmadım bu bebeğimdede yaptırmicam inşallah sağlıkla kucağına alırsın cok şükür birşey yokmuş

Saol canım allah razı olsun bnm ilk hamileligim olduğu için rutin kontrol DİE dusunuyo insân ama şimdiki aklım olsa hiç yaptirmzdim ama yaşayıp gorcekmisim deme.kki...Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrunuzu inşallah sadece dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden çünkü tanimadigin din kardeşinin birbirine ettiği dua daha makbulmus

amin canımmm öyle tabi birbirimize dua edelim elimizden baska ne gelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…