- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.321
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin inşallah Allah sabır versinArkadaslar dedemi kaybettim ananemde yogun bakimdaydi biliyosunuz suamda yolda koye gidiyoruz defnetmek icin .. Allah rizasi icin bitimce duasini edin takip edemiyorum ..
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun basiniz sagolsun canimArkadaslar dedemi kaybettim ananemde yogun bakimdaydi biliyosunuz suamda yolda koye gidiyoruz defnetmek icin .. Allah rizasi icin bitimce duasini edin takip edemiyorum ..
geçmiş olsun cnm neyseki farketmişler annemde de olmuştu bu hastalık bulana kadar ne cekti gecer inşallahKızlar aniden yaptğm bir hareket sonucu kulak kristallermi oynatmışım, inanılmaz bir baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum günlerdir. Bu yüzden okuyamadm hakkınzı helal edin nolur.
Yarından itibaren başlıcam inşallah biraz daha iyiyim çok şükür.
@melegim66
başınız sağolsun canım Allah kalanlara ömür versin ananende bir an önce sağlığına kavusur inşallahArkadaslar dedemi kaybettim ananemde yogun bakimdaydi biliyosunuz suamda yolda koye gidiyoruz defnetmek icin .. Allah rizasi icin bitimce duasini edin takip edemiyorum ..
ben son hamılelıgımde yumurtlama gunume 10 gun varken hamıle kalmıstım adetımın bıttıgı ertesı gun yanı degısebılıyor kuzum suanda bende bılmıyorum ne zaman yumurtladıgımı :)Arkadaşlar bir şey soracağım özellikle topiğin hamilelerine :) adet takvimindeki yumurtlama günlerindemi hamile kaldınız? ilk gebeliğimde Dr. adet tarihinden 4 gün sonrasını say geç yumurtlama olmuş demişti. şimdi düzen bozuldu tabi hesaplayamıyorum
ben son hamılelıgımde yumurtlama gunume 10 gun varken hamıle kalmıstım adetımın bıttıgı ertesı gun yanı degısebılıyor kuzum suanda bende bılmıyorum ne zaman yumurtladıgımı :)
kız korunmayı bırakıomusun sen :) aynen sorma benım suandada cok karısıktır emınım sanırım yumurta takıbı yaptırmam gerekecek :)sen erken yumurtlamışsın ozaman arkadaşım :) takvimlerde yanıltıyor bende vücuddaki değişikliklerden tahmin ediyorum ama günü anı bilmiyoruz kiRabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah.
Kizlar ovu testi alın derim. Benimde dusuklerden sonra degisti, 2 aydir kullaniyorum, 11. Gun yumurtlama gunum teste gore cok sasirmistim, ben daha gec oldugunu saniyordumsen erken yumurtlamışsın ozaman arkadaşım :) takvimlerde yanıltıyor bende vücuddaki değişikliklerden tahmin ediyorum ama günü anı bilmiyoruz kiRabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah.
450 toplamda mı cnm yoksa üstüne mi eklicem@melegim66 450 okudum arkadasım
ben yumurtlanın en son yani şhtimalin düşük olduğu günü hamile kaldım galiba hesaplamadım ama bilemedim şimdi cnmArkadaşlar bir şey soracağım özellikle topiğin hamilelerine :) adet takvimindeki yumurtlama günlerindemi hamile kaldınız? ilk gebeliğimde Dr. adet tarihinden 4 gün sonrasını say geç yumurtlama olmuş demişti. şimdi düzen bozuldu tabi hesaplayamıyorum
toplamda canım450 toplamda mı cnm yoksa üstüne mi eklicem
Kizlar ovu testi alın derim. Benimde dusuklerden sonra degisti, 2 aydir kullaniyorum, 11. Gun yumurtlama gunum teste gore cok sasirmistim, ben daha gec oldugunu saniyordum
ben yumurtlanın en son yani şhtimalin düşük olduğu günü hamile kaldım galiba hesaplamadım ama bilemedim şimdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?