BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Arkadaslar dedemi kaybettim ananemde yogun bakimdaydi biliyosunuz suamda yolda koye gidiyoruz defnetmek icin .. Allah rizasi icin bitimce duasini edin takip edemiyorum ..

geçmiş olsun cnm neyseki farketmişler annemde de olmuştu bu hastalık bulana kadar ne cekti gecer inşallah

Arkadaslar dedemi kaybettim ananemde yogun bakimdaydi biliyosunuz suamda yolda koye gidiyoruz defnetmek icin .. Allah rizasi icin bitimce duasini edin takip edemiyorum ..
başınız sağolsun canım Allah kalanlara ömür versin ananende bir an önce sağlığına kavusur inşallah

umutluhatun 420
yarimkalbim
pink_stars 60
neslim33
isilll1 320
B Bir mucize 450
M meryemsaliha
M melek1212 415
9 @melegim66 300
C Cnsrhn1907 320
Hifa erva
B Berra6868 500
Nill41
6 6hzrn 300
Zeynep G
B burcum-26 320

B Bir mucize arkadaşımız için okuyoruz isim Nilgün Allah şimdiden kabul etsin.
toplam 3405
kalan 1039
Yanlışlık varsa söyleyin düzeltirim kızlar. Arkadaşlar bugün cuma günü biliyorsunuz her cuma yeni bir arkadaşa başlamamız gerekiyor. Okumasını yapmamış ya da tamamlamamış olanlar umarım yetişir.Bir kaç defadır üstüste listede aktif olmayan arkadaşlar listeden çıkarılacaktır hakka geçmiş oluruz yoksa.Hatırladığım kadarıyla yarimkalbim ve zeynepg rahatsız diğer arkadaşların durumunu bilemedim.bu sekilde olan en azından bildirsin devam edeceğini kızlar

Arkadaşlar bir şey soracağım özellikle topiğin hamilelerine :) adet takvimindeki yumurtlama günlerindemi hamile kaldınız? ilk gebeliğimde Dr. adet tarihinden 4 gün sonrasını say geç yumurtlama olmuş demişti. şimdi düzen bozuldu tabi hesaplayamıyorum

ben son hamılelıgımde yumurtlama gunume 10 gun varken hamıle kalmıstım adetımın bıttıgı ertesı gun yanı degısebılıyor kuzum suanda bende bılmıyorum ne zaman yumurtladıgımı :)

ben son hamılelıgımde yumurtlama gunume 10 gun varken hamıle kalmıstım adetımın bıttıgı ertesı gun yanı degısebılıyor kuzum suanda bende bılmıyorum ne zaman yumurtladıgımı :)

sen erken yumurtlamışsın ozaman arkadaşım :) takvimlerde yanıltıyor bende vücuddaki değişikliklerden tahmin ediyorum ama günü anı bilmiyoruz ki Rabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah.

sen erken yumurtlamışsın ozaman arkadaşım :) takvimlerde yanıltıyor bende vücuddaki değişikliklerden tahmin ediyorum ama günü anı bilmiyoruz ki Rabbim tez zamanda nasip etsin İnşallah.
kız korunmayı bırakıomusun sen :) aynen sorma benım suandada cok karısıktır emınım sanırım yumurta takıbı yaptırmam gerekecek :)

Kizlar ovu testi alın derim. Benimde dusuklerden sonra degisti, 2 aydir kullaniyorum, 11. Gun yumurtlama gunum teste gore cok sasirmistim, ben daha gec oldugunu saniyordum

ben yumurtlanın en son yani şhtimalin düşük olduğu günü hamile kaldım galiba hesaplamadım ama bilemedim şimdi cnm

Kizlar ovu testi alın derim. Benimde dusuklerden sonra degisti, 2 aydir kullaniyorum, 11. Gun yumurtlama gunum teste gore cok sasirmistim, ben daha gec oldugunu saniyordum

bende bu ay olmassa test alayım diyorum takvimler 14. günü gösteriyor ama gercekte ne oluyor bilinmiyor sanırım en saglıklısı adetin sonraki 8 .günden sonra 2 günde bir çalışma yapmak :) 20.güne kadar :) Allah yardımcımız olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…