- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Allah razi olsun arkadsim zayi vermek iyi ama daha çok basindayiz bundan sonrakilerde o şekilde yapabiliriz eğer benden artarsa bir sonraki arkadaşa devredecegiz z Allahin izniyle hayirli evlatlarimiz.olan inşallah100 tane okudum Allah kabul etsin Sema arkadaşımumutluhatun
Allah razi olsun arkadsim zayi vermek iyi ama daha çok basindayiz bundan sonrakilerde o şekilde yapabiliriz eğer benden artarsa bir sonraki arkadaşa devredecegiz z Allahin izniyle hayirli evlatlarimiz.olan inşallahpink_stars evet herkese hayirli doğumlar nasip etsin Rabbim.bize de inşallah B Berra6868 asla kiskanclik değil birbirimize çok iyi anlıyoruz merak.etme. kuzu başka bi duygu bizde miniklerimizin bize anne demesini ister bizde saglikli hamilik geçirmek ister takdiri ilahi ona sigindik o bizi boş çevirmez inşallah aminnn
Peki. Nasıl yapıyoruz uygulamayıCanim sirayla hepimize okuyacagiz senin boyle bildigin arkadaslarin varsa onlarda katilsinlar daha cabuk ilerleriz :) yawrularimiza kavusmak icin birbirimize destek oluruz...
Ahhh ahh cok sessiz sessiz aglamisimdir halada agliyorum yani inşallah hayirlisiyla bizde miniklerimiz kavusacagiz listeye ekliyorim canım dua yi sende bizim için oku sirayla ve arkadaşa okuyacagiz Alahin izniyleumutluhatun amin canim ins. Su an o kadar doluyumki esimin yaninda aglamak istemiyorum onuda uzmek istemiyorum. Neyi cok istersen o senin imtihanindir sozu varya onda kendimi buluyorum. Rabbim hayirlisiyla bizede en kisa zamanda saglikli evlatlar versin ins. Canm duaya bende katilabilirmiyim ?
Kuzumm Allah o resimdeki minik gibi minik nasip eten tez zamanda hayirlisi ile ☺100 tane okudum canımumutluhatun
Ahhh ahh cok sessiz sessiz aglamisimdir halada agliyorum yani inşallah hayirlisiyla bizde miniklerimiz kavusacagiz listeye ekliyorim canım dua yi sende bizim için oku sirayla ve arkadaşa okuyacagiz Alahin izniyleisilll1 Allah kabul etsin Allah razi olsun canım Hifa erva sende bizim listede sin artik birbirimize oluyoruz 4444tefriciye sira sana geldiğinde sana okunacak insallah
amin inşallah cümlemizeKuzumm Allah o resimdeki minik gibi minik nasip eten tez zamanda hayirlisi ile ☺
günaydınn kızlarrrBende katilmak istiyorum insallah
Smdi adetim bir gun icinde biticek artik ondan sonra baslayayim miigünaydınn kızlarrr
Nill41 listedesin canım okumaya baslayabilirsin sıra sana geldiğinde hep birlikte senin için okuyacagız
B Bir mucize 200
yarimkalbim 130
@melek1212 102
@melegim66 100
C Cnsrhn1907 50
pink_stars 50
isilll1 35
umutluhatun 250
Kizlar 817 olmus 3gunde sayilariniz dogru yazmisim degilmi? Yanlis varsa soyleyin duzeltrm.fazla olursa bir sonraki arkadasa devredecegiz Allah dualarimizi kabul etsin daha fazla okumamiz gerek yoksa yetisemeyebiriz topigimize arkadaslariniİ cagirin kalabalik.olursak daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?