BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

100 tane okudum Allah kabul etsin Sema arkadaşım umutluhatun
Allah razi olsun arkadsim zayi vermek iyi ama daha çok basindayiz bundan sonrakilerde o şekilde yapabiliriz eğer benden artarsa bir sonraki arkadaşa devredecegiz z Allahin izniyle hayirli evlatlarimiz.olan inşallah pink_stars evet herkese hayirli doğumlar nasip etsin Rabbim.bize de inşallah B Berra6868 asla kiskanclik değil birbirimize çok iyi anlıyoruz merak.etme. kuzu başka bi duygu bizde miniklerimizin bize anne demesini ister bizde saglikli hamilik geçirmek ister takdiri ilahi ona sigindik o bizi boş çevirmez inşallah aminnn

umutluhatun amin canim ins. Su an o kadar doluyumki esimin yaninda aglamak istemiyorum onuda uzmek istemiyorum. Neyi cok istersen o senin imtihanindir sozu varya onda kendimi buluyorum. Rabbim hayirlisiyla bizede en kisa zamanda saglikli evlatlar versin ins. Canm duaya bende katilabilirmiyim ?

Ahhh ahh cok sessiz sessiz aglamisimdir halada agliyorum yani inşallah hayirlisiyla bizde miniklerimiz kavusacagiz listeye ekliyorim canım dua yi sende bizim için oku sirayla ve arkadaşa okuyacagiz Alahin izniyle isilll1 Allah kabul etsin Allah razi olsun canım Hifa erva sende bizim listede sin artik birbirimize oluyoruz 4444tefriciye sira sana geldiğinde sana okunacak insallah

umutluhatun tmm canm yarin okumaya baslarim ins. Sagolasin

Arkadaşlar kaç kişiyiz 100 er tane okusak bile cumaya yetişiyoruz ama okumamız lazım fazla fazla okumamızın zararı yok zaten ama yetişirmiyiz kızlar :) umutluhatun bence bölüşelim o gün okuyamayacak arkadaşımız yazar onuda paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…