BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Ayni zamanda olmus sayilirz canim
Ben zannediyorum hemen arkasindan adet gördüm vucudumdaki butun belirtiler o sekildeydi yani
insallah burdan en guzel haberlerimzi brbrmze duyururuz

amin inşallah ama dediğim gibi yeni olmuş 28 - 30 gün normal olanı 40 günün geçerse doktora gitmen gerek

Kan
amin inşallah ama dediğim gibi yeni olmuş 28 - 30 gün normal olanı 40 günün geçerse doktora gitmen gerek
Kanama mi canim yok o kadr surmedi şükür 10 gun surdu btti gbi oldu rengi degsti azaldi artk peceteye geliyordu sadece snra adet agrilarim basladi bacaklarimda kasiklarimda hep oyle olur benm br gun snra tekrar kanamam oldu az oda 3 4 gun falan surdu cnm smdide sanki yumurtlama donemim git git gidak cok sukur halimize kizlar olur insallah bebislermzle saglikli br sekilde

kızlar devam edin daha cok var zaten fazlasıda bir sonra ki arkadassa devrolcauk calısıyorum ya ogleden sonra toplucam ınsallah yazarım yıne size 29 aralıkta sonuncu kürtajımı yaşadım insallah bidahada yaşamam yaşamayız :) kanama bitti ama lekelenmem devam edıyor 20 gündür ayrıca beta baktı doktor gecen hafta 194 cıktı yarın tekrar edecegım düşmesi gerekmiş.ne zaman adet olucam bilmıyrm bide adet duzenleyıcı ılac verdı onu ıcıyorum her gun 1 tane

ayy agzın bal inşallah kuzum ya saglıklıca bebişlerimize tez zamanda kavusurusz artk her gece kabus goruyorum yasadıklarımdan mı bılmıyorum her gece farklı ve garip ruyalar gorur oldum ben hayırlısıyla minigime kavusmak istiyrm kızlarrr eşleriniz ne dıyor bu konuda benım eşim bişey demıyor ama ben ona bi mink veremıyomusum gibi gelıyor

vak

vakit bulunca devam edeceğim yoğun çalısıyorum da
tamam kuzum aynı sekılde bende calıstıgımdan dolayı sayıları yazamadım ama fazlası bı sonrakı arkadasa devredılcek o yuzden okumamızın zararı olmucaktır :) allah bebıslerımıze kavbustursun tez zamanda hayırlısıylaaa

Tefriciyede devir yapmayalim bence niyetlenip okuyalim bitunce diger arkadasa okuyalim o daha guzel olmazmi

KIZLAR TOPLAMDA 1802 OLMUŞ DAHA VAR YANİ .AMA HERKES HER OKUDUĞUNDA AYRI YAZSA TOPLAMAK DAHA KOLAY OLUR . ÖRNEĞİN BEN SBAH 50 OKUDUM YAZDIM AKŞAM TOPLAM 100 OLDU OKUDUGUM ŞEKLİNDE DEĞİL!!! SABAH 50 OKUDUM AKŞAM İSE 50 DAHA OKUDUM GİBİ YAZARSAK KARIŞMAZ SAYI ÖNEMLİ ÇÜNKÜ LİSTEYE VE SİSTEME BİR DÜZEN VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM umutluhatun CNM BOŞ OLDUĞUN ZAMAN OLURSA BİRAZ İLK SAYFADA DÜZENLEME YAPARSAN YENİ KATILACAK OLAN ARKADASLAR İÇİN DAHA AÇIKLAYICI OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…