- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Bende 26 aralıkta oldum 3 4 gün biraz biraz kanamam oldu kesildi durdu.. hala gelmedi
Ayni zamanda olmus sayilirz canim
Ben zannediyorum hemen arkasindan adet gördüm vucudumdaki butun belirtiler o sekildeydi yani
insallah burdan en guzel haberlerimzi brbrmze duyururuz
Kanama mi canim yok o kadr surmedi şükür 10 gun surdu btti gbi oldu rengi degsti azaldi artk peceteye geliyordu sadece snra adet agrilarim basladi bacaklarimda kasiklarimda hep oyle olur benm br gun snra tekrar kanamam oldu az oda 3 4 gun falan surdu cnm smdide sanki yumurtlama donemim git git gidakamin inşallah ama dediğim gibi yeni olmuş 28 - 30 gün normal olanı 40 günün geçerse doktora gitmen gerek
Ankarada yasayan var mi arkadaslar
ben yaşıyorumAnkarada yasayan var mi arkadaslar
acaba tam kaç oldu ne kadar devam edelim70 daha okudumumutluhatun cnm
ayy agzın bal inşallah kuzum ya saglıklıca bebişlerimize tez zamanda kavusurusz artk her gece kabus goruyorum yasadıklarımdan mı bılmıyorum her gece farklı ve garip ruyalar gorur oldumKan
Kanama mi canim yok o kadr surmedi şükür 10 gun surdu btti gbi oldu rengi degsti azaldi artk peceteye geliyordu sadece snra adet agrilarim basladi bacaklarimda kasiklarimda hep oyle olur benm br gun snra tekrar kanamam oldu az oda 3 4 gun falan surdu cnm smdide sanki yumurtlama donemim git git gidakcok sukur halimize kizlar olur insallah bebislermzle saglikli br sekilde
vakit bulunca devam edeceğim yoğun çalısıyorum daumutluhatun daha cok var okuyun yazmış cnım
tamam kuzum aynı sekılde bende calıstıgımdan dolayı sayıları yazamadım ama fazlası bı sonrakı arkadasa devredılcek o yuzden okumamızın zararı olmucaktır :) allah bebıslerımıze kavbustursun tez zamanda hayırlısıylaaavak
vakit bulunca devam edeceğim yoğun çalısıyorum da
cnm yanlış topladın galiba 917 yapıyor@nil-su 200
@yarimkalbim 130
M melek1212 102
@melegim66 100
@Cnsrhn1907 50
pink_stars 50
isilll1 35
umutluhatun 250
Kizlar 817 olmus 3gunde sayilariniz dogru yazmisim degilmi? Yanlis varsa soyleyin duzeltrm.fazla olursa bir sonraki arkadasa devredecegiz Allah dualarimizi kabul etsin daha fazla okumamiz gerek yoksa yetisemeyebiriz topigimize arkadaslariniİ cagirin kalabalik.olursak daha kolay olur
da 207 tane oldu orda eksik yazıyor sabah yazdım görmediniz sanırımcnm yanlış topladın galiba 917 yapıyor
Yani.sorun olmazmis diye biliyorum devir edilirmiş.yani ama isterseniz öyle yapari.z sknti yok arkdsmm☺niyetler 1Tefriciyede devir yapmayalim bence niyetlenip okuyalim bitunce diger arkadasa okuyalim o daha guzel olmazmi
cnm sen 207 oldu değil de ne zaman okuduysan 105 tane daha okudum yazsan daha doğru olur sayım karışıyor bu sekilde benceyalnız benim toplam
da 207 tane oldu orda eksik yazıyor sabah yazdım görmediniz sanırım
ani ben okuduğum topğlamı yazıyorum sonuç olarak farkeden birşey olacağını sanmıyorumcnm sen 207 oldu değil de ne zaman okuduysan 105 tane daha okudum yazsan daha doğru olur sayım karışıyor bu sekilde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?