- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.521
en son 450 kalmıştı cnm paylaştı 6hzrn ve cnsnrhnbenim ki bitti mi anlamadım ben
Doğru canımSen 120 okuduysan o zaman bana 330 kalıyor canım doğru mu C Cnsrhn1907
daha bitiremedimcnm 330 sen okudun sayıp bana başlayalım mı bekleyelimmi
canim neden boyle birsey yazdin ki hic anlayamadim senin duani birakan olmadi arkadasimiz 450 yi ben alirim dedi hatta diger arkadasimizda bende paylasayim demis. ben o sayiyi sozunu aldigim icin okundu saydim ama okunup okunmadigini sende gayet tabi sorabilirsin. yeni duadan da daha oka olmadi zaten sadece liste paylastimbenmi duamı bırakın o zaman yapacak birşey yok kısmet değilmiş demk ki
Yanii neden boyle soyledin ki cnm sen ihlasini kirma bence.. bak bende de okuyan yoktu azdi ama gece gunduz btsin die cabaladimbenmi duamı bırakın o zaman yapacak birşey yok kısmet değilmiş demk ki
ne diyelim cnim biz ustumuze duseni yapiyoruz bende en bastan beri hep okumaya calistim fazla olsun yardimim dokunsun diye uatelik sekiz aylik bebegim var calisiyorum simdide hamileyim kolay gunler gecirmiyorum ama hep okumaya calistim liste bitene kadar da okurum ustume duseni helal olsun okusalarda okumasalarda . baska dua grubum da var orada cok duzenli sistemli vurada o duzeni bir turlu yakalayamadikM melek1212 canım senin duan okundu sayıp biz arkadaşa okumaya geçicektik yanlış anlama bizede sıra gelsin diye çabalıyoruz benim tüp bebek tedavim başladı bitene kadar bitiremezsem olmaz ki zaten bu listede gerçekten sinirimi bozan biri var neslim diye arkadaş kendisine okuduk o sadece bir kişiye 30 okudu o kadar madem okuyamayacaktın girmeyecektin listeye kimsenin hakkına girmeye hakkın yok yani ben herkese hakkım düşeni okudum burda bazı arkadaşlar çok fazlasını okudu bazıları hiç okumadı gerçekten mazereti olan arkadaşlara sözüm yok
Helal olsun sana canım ben görüyorum çok okuyorsun Allah mükafatını verir inşallahne diyelim cnim biz ustumuze duseni yapiyoruz bende en bastan beri hep okumaya calistim fazla olsun yardimim dokunsun diye uatelik sekiz aylik bebegim var calisiyorum simdide hamileyim kolay gunler gecirmiyorum ama hep okumaya calistim liste bitene kadar da okurum ustume duseni helal olsun okusalarda okumasalarda . baska dua grubum da var orada cok duzenli sistemli vurada o duzeni bir turlu yakalayamadik
Bencede 300 yerine 500 düşer belki ama onları beklemeyiz boşunaOkumayanlar belli mazeretleri vardir belki en iyisi cikarmak listeden ve aktif olanlar aramizda paylasip ona gore okuyalim daha cabuk biter. Okumayanlari okuycaklar diye bosuna bekleyip vakit kaybetmis olmayiz
hepinizden oyle Allah razi olsun canimHelal olsun sana canım ben görüyorum çok okuyorsun Allah mükafatını verir inşallah
o zamman yeni listede neslim33 le zeynepg yi cikaralim oda uzun zamandir yok cunku 11 kisi kaliriz 404 duser kisi basi okuma sayisiBencede 300 yerine 500 düşer belki ama onları beklemeyiz boşuna
benceede ayrıca bırakın olur mu okunur oda biter sonucta dua bu yani ...benmi duamı bırakın o zaman yapacak birşey yok kısmet değilmiş demk ki
NESLİM33 sadece kendı duasında katıldı ZEYNEP TE GÖRMEDİM DUAMIZ BİTİNCE kaçan olmamalıyız duanın kabulu için hepımıze okumalıyız ,farkında mısınız bılmem ama duası biten kactı yani.düzenden çok biz kardes gibi olduk burda ben yle goruyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?