BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

1 umutluhatun
2 yarimkalbim
3 pink_stars
4 neslim33
5 isilll1
6 @nil-su
7 M melek1212
8 @melegim66
9 C Cnsrhn1907
10 B Berra6868
11 6 6hzrn
12 Zeynep G
13 B burcum-26

@melegim66 arkadaşımız için okuyoruz isim Meltem Allah şimdiden kabul etsin.

toplam 0
kalan 4444

Arkadaşlar hepimiz 341 adet okuyalım , duası okunan 352 okuyacak inşallah. Bu sayıları okuyalım yetiştiremeyen olursa söylesin yardım etmeye çalışırız bitirenler. Hadi kızlarrrrr cumaya bitsin biraz okumaya çalışalım lütfen.

benmi duamı bırakın o zaman yapacak birşey yok kısmet değilmiş demk ki
canim neden boyle birsey yazdin ki hic anlayamadim senin duani birakan olmadi arkadasimiz 450 yi ben alirim dedi hatta diger arkadasimizda bende paylasayim demis. ben o sayiyi sozunu aldigim icin okundu saydim ama okunup okunmadigini sende gayet tabi sorabilirsin. yeni duadan da daha oka olmadi zaten sadece liste paylastim

benmi duamı bırakın o zaman yapacak birşey yok kısmet değilmiş demk ki
Yanii neden boyle soyledin ki cnm sen ihlasini kirma bence.. bak bende de okuyan yoktu azdi ama gece gunduz btsin die cabaladim
Dua yarıda birakilmaz ama tabii sen bilirsn

M melek1212 canım senin duan okundu sayıp biz arkadaşa okumaya geçicektik yanlış anlama bizede sıra gelsin diye çabalıyoruz benim tüp bebek tedavim başladı bitene kadar bitiremezsem olmaz ki zaten bu listede gerçekten sinirimi bozan biri var neslim diye arkadaş kendisine okuduk o sadece bir kişiye 30 okudu o kadar madem okuyamayacaktın girmeyecektin listeye kimsenin hakkına girmeye hakkın yok yani ben herkese hakkım düşeni okudum burda bazı arkadaşlar çok fazlasını okudu bazıları hiç okumadı gerçekten mazereti olan arkadaşlara sözüm yok

Okumayanlar belli mazeretleri vardir belki en iyisi cikarmak listeden ve aktif olanlar aramizda paylasip ona gore okuyalim daha cabuk biter. Okumayanlari okuycaklar diye bosuna bekleyip vakit kaybetmis olmayiz

ne diyelim cnim biz ustumuze duseni yapiyoruz bende en bastan beri hep okumaya calistim fazla olsun yardimim dokunsun diye uatelik sekiz aylik bebegim var calisiyorum simdide hamileyim kolay gunler gecirmiyorum ama hep okumaya calistim liste bitene kadar da okurum ustume duseni helal olsun okusalarda okumasalarda . baska dua grubum da var orada cok duzenli sistemli vurada o duzeni bir turlu yakalayamadik

Helal olsun sana canım ben görüyorum çok okuyorsun Allah mükafatını verir inşallah

NESLİM33 sadece kendı duasında katıldı ZEYNEP TE GÖRMEDİM DUAMIZ BİTİNCE kaçan olmamalıyız duanın kabulu için hepımıze okumalıyız ,farkında mısınız bılmem ama duası biten kacmasın az okudum cok okudum degıl okumalıyuız.düzenden çok biz kardes gibi olduk burda ben yle goruyorum en azından

neslimle konuştum ben önce hjastası varmış sonra yatılı misafir gelmiş şimdi regl oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…