- 30 Aralık 2015
- 279
- 245
- 18
- 34
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Amin Ins canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu arada yeni katıldım günde kaç tane okuyoz .saat kaça kadar okuyup söylüyoruzCanim gecmis olsun br daha da yasamaylim insallah
Ben sukran cakmak a gttim cnm anlasmali oldugu hastaneler var bayindir hastanesnde oldum kurtaji
Sen canim ?
Ben yarın 100 tane alayım sabah okurum :)Sizler benim en yakin arkadasim oldunuz..Birlikte basladigimiz bu güzel yolda ben inanıyorum ki Rabbim dualarimizi kabul edecek ve bizi miniklerimizLe buluşturacak o kadar güzel bir duygu ki cikarsiz şekilde birbirimize dua eetmek.ellerimizi acip tanimadigimiz HALDE onun duasimi okumak Allah'a yalvarmak
DUALARDA BULUSMAK ben bir kez daha anladim ki RAbbim kullarini seviyor asla yalniz birakmiuor @nil-su okumaya basladiginda nasil olacak diye düşünmüştüm Rabbim vesile etti ve sizlerle tanistim simdi benim duamin bitmesini ve siradaki arkadasimiza başlamayi sabirsizlikla bekliyorum Allahim inşallah bebislerimizi haftalar ini doğum ve sonra sini konuştuğumuz gunlerimiz de olacak inanıyorum.Hepinizden Allah razi olsun ,Rabbim hayirlisiyla evlatlarimiza kavustirsun.
Sizler benim en yakin arkadasim oldunuz..Birlikte basladigimiz bu güzel yolda ben inanıyorum ki Rabbim dualarimizi kabul edecek ve bizi miniklerimizLe buluşturacak o kadar güzel bir duygu ki cikarsiz şekilde birbirimize dua eetmek.ellerimizi acip tanimadigimiz HALDE onun duasimi okumak Allah'a yalvarmak
DUALARDA BULUSMAK ben bir kez daha anladim ki RAbbim kullarini seviyor asla yalniz birakmiuor @nil-su okumaya basladiginda nasil olacak diye düşünmüştüm Rabbim vesile etti ve sizlerle tanistim simdi benim duamin bitmesini ve siradaki arkadasimiza başlamayi sabirsizlikla bekliyorum Allahim inşallah bebislerimizi haftalar ini doğum ve sonra sini konuştuğumuz gunlerimiz de olacak inanıyorum.Hepinizden Allah razi olsun ,Rabbim hayirlisiyla evlatlarimiza kavustirsun.
Allah razi olsun canimmm bitti.bile çoksşükürsimdi.Rabbim.dualarimizi kabul.etsin diye bol.bol dua edecegimBen yarın 100 tane alayım sabah okurum :)
Allah kabul etsin canım şimdi kime okuyoruzE="melek1212,
Allah razi olsun canimmm bitti.bile çoksşükürsimdi.Rabbim.dualarimizi kabul.etsin diye bol.bol dua edecegim
Allah kabul etsin canım şimdi kime okuyoruz
Benim bilgim yok ama başlayacağımız zaman haber verince başlayalımyarimkalbim e baslayacagiz canim fakat cuma başlayıp cuma bitirmek gerekmiş ben cuma.günü duasini yapacağım dualara da cuma baslayacagiz Allah'in izniyle farklı bilgisi olan varsa paylasabilir
Ama Bana cevap günlük okucamızı kendimiz mi söylüyoz nasıl oluyorrryarimkalbim e baslayacagiz canim fakat cuma başlayıp cuma bitirmek gerekmiş ben cuma.günü duasini yapacağım dualara da cuma baslayacagiz Allah'in izniyle farklı bilgisi olan varsa paylasabilir
Herkes elinden geldigi kadar okuyor canimAma Bana cevap günlük okucamızı kendimiz mi söylüyoz nasıl oluyorrrcevap istiyom ama
Okumdan Mı söylüyozHerkes elinden geldigi kadar okuyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?