BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Sizler benim en yakin arkadasim oldunuz..Birlikte basladigimiz bu güzel yolda ben inanıyorum ki Rabbim dualarimizi kabul edecek ve bizi miniklerimizLe buluşturacak o kadar güzel bir duygu ki cikarsiz şekilde birbirimize dua eetmek.ellerimizi acip tanimadigimiz HALDE onun duasimi okumak Allah'a yalvarmak
DUALARDA BULUSMAK ben bir kez daha anladim ki RAbbim kullarini seviyor asla yalniz birakmiuor @nil-su okumaya basladiginda nasil olacak diye düşünmüştüm Rabbim vesile etti ve sizlerle tanistim simdi benim duamin bitmesini ve siradaki arkadasimiza başlamayi sabirsizlikla bekliyorum Allahim inşallah bebislerimizi haftalar ini doğum ve sonra sini konuştuğumuz gunlerimiz de olacak inanıyorum.Hepinizden Allah razi olsun ,Rabbim hayirlisiyla evlatlarimiza kavustirsun.

Ben yarın 100 tane alayım sabah okurum :)

E="melek1212,
Ben yarın 100 tane alayım sabah okurum :)
Allah razi olsun canimmm bitti.bile çoksşükürsimdi.Rabbim.dualarimizi kabul.etsin diye bol.bol dua edecegim

yarimkalbim e baslayacagiz canim fakat cuma başlayıp cuma bitirmek gerekmiş ben cuma.günü duasini yapacağım dualara da cuma baslayacagiz Allah'in izniyle farklı bilgisi olan varsa paylasabilir
Ama Bana cevap günlük okucamızı kendimiz mi söylüyoz nasıl oluyorrr cevap istiyom ama

Canim bana okurken herkes istediği.kadar okudu ve ben ara ara toplamlarini yazdim sayi i verelim diyorm ama o biraz zor olabilir bide aklinizda olsun zira size geldiğinizde etrafinizda size okuyacak insanlara da söyleyin ama bu dua kişinin içinden gelerek okumasi gereken dua kozlar haberiniz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…