- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Toplamda diye YAZDiginiz için anliyorim kuzum ve her dakika toplamiyorum ilk sayfaya okunan sayilari yazmiyorum listeye katılmak.isteyenin ekliyorm ilk okunuyor biraz katodik gelebilir.diğer arkdaslarda daha düzenli.oluruz.canim ama ben daha çok okunması gerektiği için daha var diyorum kimse bi oturuşta 1000tane okumayacagi için ☺
Canim ben sayiyorim.yazdiklarini anliyorum yani sknti olmadı dun güzel topladim en son okuyup bitirdiginde toplami yazarsin anlamazsam sorarim zaten hepinize ☺melek1212 .!.:ben sana toplamda kaç tane okuduğumu yazarım ilk baştan itibaren olur mu
cnm tabideğişen birsey yok ta ben genel toplamı yazarken en son kalan yerden toplamaya çalıştım kişi bazlı değil yaniy
ani ben okuduğum topğlamı yazıyorum sonuç olarak farkeden birşey olacağını sanmıyorum
Bende 8 agustos daYaa brde kimler kurtaj oldular ve kurtaj tarihlerinzi merak ediyorum
ben 28 aralikta oldum
Ben sukran cakmak a gttim cnm anlasmali oldugu hastaneler var bayindir hastanesnde oldum kurtajiben canım hangi hastaye gidiyordun
Canim bu ikinci olcak benm insallahayy agzın bal inşallah kuzum ya saglıklıca bebişlerimize tez zamanda kavusurusz artk her gece kabus goruyorum yasadıklarımdan mı bılmıyorum her gece farklı ve garip ruyalar gorur oldumben hayırlısıyla minigime kavusmak istiyrm kızlarrr eşleriniz ne dıyor bu konuda benım eşim bişey demıyor ama ben ona bi mink veremıyomusum gibi gelıyor
MUAYNE ÜCRETİ NE KADAR PEKİ CANIM BENDE ANKARADAYIM DABen sukran cakmak a gttim cnm anlasmali oldugu hastaneler var bayindir hastanesnde oldum kurtaji
Sen canim ?
Canim 250 lira tepe prime da ben ilk kizimdada kendisine gttm cok memnun kalmıştımMUA
MUAYNE ÜCRETİ NE KADAR PEKİ CANIM BENDE ANKARADAYIM DA
C
Canim 250 lira tepe prime da ben ilk kizimdada kendisine gttm cok memnun kalmıştım
Bu durumu yasadigimda da cok rahatlatti beni Allah razi olsun
Sen nere gidiyorsun
ayy agzın bal inşallah kuzum ya saglıklıca bebişlerimize tez zamanda kavusurusz artk her gece kabus goruyorum yasadıklarımdan mı bılmıyorum her gece farklı ve garip ruyalar gorur oldumben hayırlısıyla minigime kavusmak istiyrm kızlarrr eşleriniz ne dıyor bu konuda benım eşim bişey demıyor ama ben ona bi mink veremıyomusum gibi gelıyor
Canim internet e ismini yaz cikiyor zaten az cok bilgi sahibi olursun fakat iste parasi cok ben ilk kizima gttgimde sukran hanim baska bi yerdeydi ve de fiyatlar daha makuldu. Ikinci olunca ilk muayene icin lokman hekime gttim hc guzel br muamele gormedim bu bebk hic normal degl kalbi atmiyor die cok tedirgin edildim korktum cok ve arkasini dondu gtti cok yogundu o gun belkide ondan ama ne olursa olsun azda olsa bilgilendirilmeye hakkim vardi ben kactim ordan resmen kan testi istemsti yarn buyuk ultrason demsti ama durmadi orda kendimi sukran hanimin yannda buldum bakti ve evet isilcim durmus kalbi ama.hc uzulme bende yasadim herks yaşıyor hayrlisi buymus gene olur tarznda beni rahatlatti cok sukur cunki daha once boyle brsey yasamamstm dogal olarak dunyam yıkılmıştı sonra onunlada devam ettim tekrardan para mi saglik mi ve icinin rahatligimi die mukayese ettkden snra parayi bos verdim ama smdi tekrar olursa br gebelik ve tabsiyeler uzerine sukran hanim gbi br inancli degerli yardimci doktr bulursam giderim die dusunyrm tavsiyelerinzi bekliyorum kizlarBEN İLK KÜRTAJI TURGUT ÖZAL DA OLDUM ONDAN ÖNCE DOKTORUM YOKTU ZATEN ACABA NASIL KİM BİLMİYORUM AÇIKÇASI
16 kasımda kürtaj Oldum benYaa brde kimler kurtaj oldular ve kurtaj tarihlerinzi merak ediyorum
ben 28 aralikta oldum
Canim gecmis olsun br daha da yasamaylim insallah16 kasımda kürtaj Oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?