- 12 Kasım 2014
- 389
- 249
- 53
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Cuma gunumu basliycaz canm tekrar. Birde gunluk alıcaz demi sayıCanim bana okurken herkes istediği.kadar okudu ve ben ara ara toplamlarini yazdim sayi i verelim diyorm ama o biraz zor olabilir bide aklinizda olsun zira size geldiğinizde etrafinizda size okuyacak insanlara da söyleyin ama bu dua kişinin içinden gelerek okumasi gereken dua kozlar haberiniz olsn
Canim Allah sabir versin Rabbim acini hafifletsin inşallah çok zor bir durum ama.burada hepimiz evladini kaybetmis anneleri.ve birbirimize.dua ediyoruz tabiki katilabilirsin aramiza hoşgeldin.Selam kızlar. Ben de dua bekliyorum. 25 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuş. Hiçbir sebep bulunamadı. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok. İmtihanım diyorum artık Rabbim birdaha hiçkimseye hiçbirimize yaşatmasın. Ben de katılmak istiyorum izniniz olursa nasıl yapıyoruz şimdi bilgi verirmisiniz
Ben 500 alayım o zaman cuma başlarım okumayaCanim Allah sabir versin Rabbim acini hafifletsin inşallah çok zor bir durum ama.burada hepimiz evladini kaybetmis anneleri.ve birbirimize.dua ediyoruz tabiki katilabilirsin aramiza hoşgeldin.
Allah razı olsun hepimize sabır versin canım. Çok sağol. Sırayla isim isim herkes için okunuyor mu 4444 tefriciyeCanim Allah sabir versin Rabbim acini hafifletsin inşallah çok zor bir durum ama.burada hepimiz evladini kaybetmis anneleri.ve birbirimize.dua ediyoruz tabiki katilabilirsin aramiza hoşgeldin.
hosgeldin canım aramızaAllah razı olsun hepimize sabır versin canım. Çok sağol. Sırayla isim isim herkes için okunuyor mu 4444 tefriciye
50 alayım Şimdilik. Çalışıyorum okursam fazlasını yineCanim bana okurken herkes istediği.kadar okudu ve ben ara ara toplamlarini yazdim sayi i verelim diyorm ama o biraz zor olabilir bide aklinizda olsun zira size geldiğinizde etrafinizda size okuyacak insanlara da söyleyin ama bu dua kişinin içinden gelerek okumasi gereken dua kozlar haberiniz olsn
sayı Alsak daha iyi olmaz mı. Hem eksik kalırsa öbür cumaya kdar onu da tamamlamış oluruzCanim evet cuma baslayacagiz insallah ve sayi alırsak.daha iyi olur saymak aşina yada yine oku ya bildiğimiz kadar okuruz okuduğumuz sayilari yazar iz B Berra6868
canim sen toplamda kaç tane okudun ?yarimkalbim cuma gunu de sana baslayacagiz Allahi n izniyle Rabbimden saglikli hayirli evlat istiyorum cuma günü dualainizda beni unutmayın ☺
adım.narin canım herkeze sayımı veriliyo yoksa aynımıhzrn6
Amin canim hepimize saglikla kucagmza almaya nasip etsin RAbbim evet yeni basladik bana okuduk sirayla her arkadaşa isim isim okuyoruz ayrıcayarimkalbim ismini de yaz arkdasim dualarinizda benim.ismimide söylemeyi.unutmayın kizçeler ☺
Cuma Başlıcaksak madem 50 değil de 200 alayım. Yine okursam söylerm. Bu arada isim neydihzrn6
Amin canim hepimize saglikla kucagmza almaya nasip etsin RAbbim evet yeni basladik bana okuduk sirayla her arkadaşa isim isim okuyoruz ayrıcayarimkalbim ismini de yaz arkdasim dualarinizda benim.ismimide söylemeyi.unutmayın kizçeler ☺
çok sağol canım hoşbulduk.hosgeldin canım aramıza
Tamam kizlar sayi Alsin herkes daha iyi.olur benimki için son sayilari alanlar yarin bana yazsinda eksik.kalmasin bu bi anahtar kilidi gibi eksik kalma mali unutmayalım[/QUOTE][QUOTEkuşlar sayi erva, post: 44715843, member: 726547"]50 alayım Şimdilik. Çalışıyorum okursam fazlasını yine
sayı Alsak daha iyi olmaz mı. Hem eksik kalırsa öbür cumaya kdar onu da tamamlamış oluruz
Canim sen benim.icin almus oldun haberin sun son 400dagitiyorum demiştim ya okuyabilirsin dimi.cumaya kadar B Berra6868Berra686için almisost: 44715030 .!.:umutluhatun allah kabul etsin ins. Simdi yenidenmi basliyoruz baska bi arkadasa. Ben 200 tane aliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?