• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide evlenecegiz kisiye Eski Sevgilinizden Bahsedermiydiniz?

mrs20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
16
0
36
Denizli
Dogru yerdemi acdim Konuyu bilmiyorum ama .. evet hanimlar size sormak istedigim soru bu.
Belkide ilerde Esi'niz olacak kisiye. Ondan önce bir sevgiliniz oldugunu söylermiydiniz
yoksa Hayatimda sen bir ilksin mi derdiniz..

Benim Hikayem Söyle..
4 yillik arkadas ayni zamanda birbirinden hoslanan iki gencdik .. Bir tartisma oldu
ve ben onunla yollarimi ayirdim. Hayatimda belkide ilk kez gercekden asigim diyebilecegim birisiydi
ama bu tartismadan sonra isi ileriye götürmedim ve sevgili olmadan yollarimizi ayirmaya
karar verdim. aradan iki yil gecdi. o insan yine karsima cikdi ve bana karsi hala biseylerin oldugunu
o sürec icersinde hic kimseye ilgi duymadigini beni gercekden sevdigini ve hala seviyor oldugunu
söyledi. Bana gelince 2 yil icersinde hayatimda biri oldu. iliskimiz internet üzerindeydi.
Belki hic elimi tutma beni öpme sansi olmadi ama hayatimda biri oldu. bu 6 ay sürmüs olsada.
Dürüst olmak istedim ve bugün bunu ona söyledim.. sonuc tabikide üzüldü ama herseye ragmen seviyorum
dedi..

ama erkekler hep kizlarin ilk aski olmak istemezmi ? :(
simdi belkide onun gözünde artik temiz biri degilim .. bilmiyorum..

Sen hala seviyormusun diye sorarsaniz. Duygularimdan emin degilim .. ve arkadas kalmayi teklif edicegim.
bunu yapincada "hala aklinda o var" diye düsünmesinden korkuyorum.

Sizce dogru yapmismiyim? eskilerden bahsedilmelimi ?
siz ne yapardiniz .. Fikirlere ihtiyacim var ..

Son düzenleme:
"kızların "sen benim ilk sevgilimsin" yalanıyla, erkeklerin "çok sevgilim oldu ama ilk seni sevdim" yalanı ölümüne kapışır..." diye birşey okudum biraz önce.:1:

Ne ekersen onu biçersin. Dürüst olmakta fayda var.

evliliğe giden, ciddi bir ilişkiyse ; söylerdim ayrıntıya girmeden. ayrıntısını sorar , gereksiz tepkiler verirse ; ayrılırdım.

Dogru yerdemi acdim Konuyu bilmiyorum ama .. evet hanimlar size sormak istedigim soru bu.
Belkide ilerde Esi'niz olacak kisiye. Ondan önce bir sevgiliniz oldugunu söylermiydiniz

ilk satırdan sonrasını okuma gereği duymadım. yalan üstüne yuva kurulmaz.

ben olsam söylerdimde,
söylenmemesi lazımdır kanımca erkekler ayrıntıya girmeyi pek sever.
gerçi sizde pekde bi ayrıntı olmamış..
ben gülücük koydum o üzülme işareti gönderdi falan der anlatırsın..titretti falan..
kirlenmiş derse bilemem ama titretti demeyebilirsin..

Ayol Niye Söylemeyeyim ki..
Olmuş, Bitmiş..
Tercihimizi Yapmış Evlenmişiz..

Arada Espiri Konusu Bile Oluyor..
:27::27::27::27::27::27:

Eğleniyoruz:52::52::52:

artık temiz değilmiyim onun gözünde, abartılı bi düşünce bence, bu temiz olmak ne demek onu da tam anlamadım ben ama neyse
sorduysa evet deyip kapatsaydın, sanırım bu konuda hiç bi erkek arkadaş detaya girilmesini istemez, bi evet senden önce biri oldu yeterli bilgi bence

Son düzenleme:

Benim Hikayem Söyle..
4 yillik arkadas ayni zamanda birbirinden hoslanan iki gencdik .. Bir tartisma oldu
ve ben onunla yollarimi ayirdim. Hayatimda belkide ilk kez gercekden asigim diyebilecegim birisiydi
ama bu tartismadan sonra isi ileriye götürmedim ve sevgili olmadan yollarimizi ayirmaya
karar verdim. aradan iki yil gecdi. o insan yine karsima cikdi ve bana karsi hala biseylerin oldugunu
o sürec icersinde hic kimseye ilgi duymadigini beni gercekden sevdigini ve hala seviyor oldugunu
söyledi. Bana gelince 2 yil icersinde hayatimda biri oldu. iliskimiz internet üzerindeydi.
Belki hic elimi tutma beni öpme sansi olmadi ama hayatimda biri oldu. bu 6 ay sürmüs olsada.
Dürüst olmak istedim ve bugün bunu ona söyledim.. sonuc tabikide üzüldü ama herseye ragmen seviyorum
dedi..

ama erkekler hep kizlarin ilk aski olmak istemezmi ? :(
simdi belkide onun gözünde artik temiz biri degilim .. bilmiyorum..

Sen hala seviyormusun diye sorarsaniz. Duygularimdan emin degilim .. ve arkadas kalmayi teklif edicegim.
bunu yapincada "hala aklinda o var" diye düsünmesinden korkuyorum.

Sizce dogru yapmismiyim? eskilerden bahsedilmelimi ?
siz ne yapardiniz .. Fikirlere ihtiyacim var ..

Kesinlikle,kesinlikle ve kesinlikle evleniceğiniz kişiye karşı DÜRÜST OLUN..Hayatınızda iyi kötü ne varsa yaptığınız hatta sizin büyük hatalar saydığınız herşeyi anlatın.Evleniceğiniz sevdiğiniz eşiniz olucak cocuklarınızın babası olucakkişiye karşı DÜRÜST OLMAK ZORUNDASINIZ..Aksini düşünemiyorum.Zaten ne yaşamış olursanız olun eğer sizi gerçekten seviyorsa asla lafını yapıp yüzünüze vurmaz ve size inanır..kesinlikle dürüst davranın söyleyin....

internetten sevgili mi olur yav ne yaşadın ki sen onla elini tutmamıssın öpmemişsin (ki bunları yapsan bile çok normal)
hiç umrumda bile olmaz söylemezdim ben
hem ona ne ki internetten bile olsa eski sevgilinle görüşmüyodun ki o sırada aldatmadın etmedin
hem herşeye rağmen seviyorum demiş ya
o herşey neymiş pardon?
napmıssın ki sen
kendileri her bi haltı yesin snra senin hayatında biri olunca "herşeye rağmen" olsun
çok kızdım
ezdirmeyin kendinizi böyle şeyleri kafaya takıcak bi adamsa hiç anlatmayın daha iyi

şeffaflık ve dürüstlük şarttır evlilikte.gizli saklı şeyler ve yalanların asla gizli saklı kalmayacağına inanıyorum.beni sevmiş,bana güvenmiş bana inanmış,benimle evlenmek istemiş...bu insana nasıl yalan söyleyebilirim nasıl birşey gizlemeye çalışırım ondan? belki anı kurtarırım,belki yarını,belki bir yılımı kurtarırım ama mutlaka ortaya çıkacaktır bu.ve bunu başkası tarafından duyması ya da tesadüfen böyle birşeyin ortaya çıkması kadar iğrenç bir durum olamaz.ne güveniniz kalır ne saygınlığınız.evliliğinizi bir giz bir yalan üstüne kurduğunuz için,kimisine de öyle bir koyar ki;bu uğurda evlilik bile bitebilir.çünkü itimadın yerini şüphe almaya başlar 'acaba benden gizlediği daha neler var?' gibi...siz yeminler de etseniz inanmayacaktır.hepsinden ziyade,evlilik için seçtiğiniz adama bunu yapmaya hakkınız olur muydu acep?ya da tam tersi sizin başınıza böyle bir şey gelmesi ne kadar hoş olurdu?
kısacası yok...bana ters,ne bana yapıldı bu ne de ben yaptım.
ancak şu var;tip şekil şemal isim mahal vb. şeyleri belirtmenin anlamı yok bence...ne siz ne de o detaya girilirse bunu soğuk kanlılıkla karşılayabilir.ya da iisimi en azıondan kendi adıma konuşayım...birileri varmış zamanın behrinde hayatında,yeri geldi atılan kazıkları anlatmıştır ama haklarında pek bişey de bilmem.ilgilendirmiyorlar da zati,olmuş bitmiş birşeyin arşivine niye ineyim ki?

Ben kasımda evleneceğim, nişanlıma da daha sevgili olduğumuz ilk gün yaşadığım 3 ilişkiyi en ufak detayına kadar anlattım, neyi sevmediğimi, neden bittiğini... bence anlatılması gerekir ki yanlış fikirler oluşmasın kimsenin aklında.. ondan da anlatmasını istedim, daha sonradan karşıma çıkabilecek bir olumsuzluk olsun istemedim, "bu kız benim sevgilimdi hahaha" diyecek biri yok elbet ama yine de bence bilmeli

bence detay bildirmek hiç iyi değil, evet vardı, en fazla şu kadar sürdü dense yeter
detay verilince, o detaylar erkeğin beynine kanca gibi takılıp, erkek tarafından sorgulanmaya hatta kurgulanmaya belkide kıyaslanmaya başlayacak ve bu belkide hiç durmayacak

Son düzenleme:
Onun gözünde artık temiz değil misiniz? :53: Bu düşünceyi kendinize nasıl yakıştırırsınız? Sizin hakkınızda böyle düşünebilecek biriyle birlikte olmayı düşünmeniz hata zaten.Bir ilişki yaşamak, insanı kirletiyor mu, bu kadar basit mi yani? Temizlik buysa, bakalım o yeterince temiz mi? Bunun kadınlara mal edilen bir şey olması, kadınların da bunu kabul ediyor olması, bana çoook ters geliyor. Her şeye rağmen seviyormuş! Ne büyük lütuf gerçekten. :53: Geçmişiniz iyi ya da kötü olabilir ama sonuçta size ait. Sizin hayatınız, sizin kararlarınız... Güçlü durun, sahip çıkın, kimseye de sorgulama, yargılama hakkını vermeyin. Sonra insanlar kendilerini hayatınızın patronuymuş zannedebiliyorlar.

Eski sevgiliyi anlatma konusuna gelince, merak edip sorarsa elbette anlatırım ama bir yere kadar. Yaşadığımız özel şeyler, yaşayanlar arasındaki özel şeylerdir. Üçüncü kişinin bilmeye hakkı olduğunu da düşünmüyorum. Hem neden öğrenmek istesin? Geçmişe bu kadar kafa yorana kadar, bugün onun yanındayım, birlikteyiz, nasıl mutlu oluruz ona kafa yorsun.

Bence söylenmeli...
Bir şekilde bir yerden duymasındansa ben söylerim...

temizlik konusuna takıldım ben de.:44: temiz değilim onun gözünde ne demektir ya. ne yani ben,sen,bir çok arkadas hayatındaki ilk tanıdıkları erkekle mi evlendi ya da evlenicek. ne yani biz kirli miyiz şimdi hepimiz:47:. bu zihniyeti baştan belirten kişiyle devam bile etmeyin derim ben ki tabi böyle bir şey dediyse,belli ettiyse. ilersini düşünemiyorum çünkü ama anladığım kadarıyla benim düşündüğüm tarzda bir insansa eşeleyip durur artık geçmişinizi. komplo teorileri falan da kurar o.

Öncelikle şunu söyleyim ilk olmak değil son olmak daha önemli bence ,şeffaflık adına herşey söylenmemeli nasıl biz kıyaslamaya gidersek onlarda mutlaka gidecektir hiç gerek yok yaşanan herşey seviyeli yaşanmalı utanacak davranışlardan bulunmadan yaşanmalı.

Siz de aldatma yok neyin hesabını soracak ki ,bende sevdiğimin ilki olmak isterdim ilk beni sevsin ilk bana dokunsun ve son olayım birbirimizin helali olalım ve helali olmadan dokunmasın (maalesef bu çok zor) bir taraftanda kaç yaşına gelmiş insan kimseyi sevememiş mi kalp yok demeye başlıyoruz .

hiçbişi yaşamadıysan sölemene gerek yoktu
ama hiç elini tutmasanda yüzyüze görüşmesende o kişiyi sevdiysem eğer sölerdim bende ......

Back
X