kesinlikle söylenmeli başıma gelen bişeyi anlatmak istiyorum eşimle ben daha 17 yaşındayken tanıştık o ünv okuyodu bende hazırlanıyodum aynı memleketliyiz bi düğünden sonra yakınlaştık çıkmaya başladık başka bi kuzenimlede aynı şehirde oturuyolar bigün onla karşılaşmış beni arada işte kuzeninle karşılaştık bak selamı var diye konuşuyo sonra kuzenimlede konuştuk kapattık telefonu benim bu salak kuzenim git benim eşimden önce bir hafta bile sürmeyen eşiminde tanıdığı biriyle çıktığımı söyle ne alakaysa salakmı ne halbuki bende söylerdim ama inanın hiç aklıma bile gelmedi okadar önemsizdi çocukluk işte 1 hafta bile sürmeden çıktık bitti okadar yani (ayrıntılara girmiyorum bi olay üzerine olmuştu) sen tut bunu söle salak oda tabi şaşırmış olayın aslını bilmiyo sonra beni aradaı niye bana söylemedin diyo e bozuldum kaldım bende anlatmaya çalıştım ama pek dinlemedi anlatmanı istemiyorum sadece başkasından duymak üzücü oldu dedi 
o gün bugündür herşeyi ama herşeyiiii anlatırım ondan hiç gereksiz bunu anlatmim demdim bu zamana kadar çünkü hep ozaman geliyo aklıma