• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belkide evlenecegiz kisiye Eski Sevgilinizden Bahsedermiydiniz?

kesinlikle söylenmeli başıma gelen bişeyi anlatmak istiyorum eşimle ben daha 17 yaşındayken tanıştık o ünv okuyodu bende hazırlanıyodum aynı memleketliyiz bi düğünden sonra yakınlaştık çıkmaya başladık başka bi kuzenimlede aynı şehirde oturuyolar bigün onla karşılaşmış beni arada işte kuzeninle karşılaştık bak selamı var diye konuşuyo sonra kuzenimlede konuştuk kapattık telefonu benim bu salak kuzenim git benim eşimden önce bir hafta bile sürmeyen eşiminde tanıdığı biriyle çıktığımı söyle ne alakaysa salakmı ne halbuki bende söylerdim ama inanın hiç aklıma bile gelmedi okadar önemsizdi çocukluk işte 1 hafta bile sürmeden çıktık bitti okadar yani (ayrıntılara girmiyorum bi olay üzerine olmuştu) sen tut bunu söle salak oda tabi şaşırmış olayın aslını bilmiyo sonra beni aradaı niye bana söylemedin diyo e bozuldum kaldım bende anlatmaya çalıştım ama pek dinlemedi anlatmanı istemiyorum sadece başkasından duymak üzücü oldu dedi :(:( o gün bugündür herşeyi ama herşeyiiii anlatırım ondan hiç gereksiz bunu anlatmim demdim bu zamana kadar çünkü hep ozaman geliyo aklıma

biraç kişi değinmiş ben de eksik yazdığımı farkettim, seni bu kadar basit bir olayda temizlikten bahsedecek kadar düşünüyorsa(!) eğer, sen de onu düşün, uzak kal, ne hali varsada görsün... Nişanlım anlattı, askerde veya hemen askerden sonra erkekleri babaları amcaları arkadaşları marifet gibi götürürlermiş milli olmaya(!)... erkek yaptımı "aman koçum erkeğim yapar" ama kadın başkasının elini tutsun "aha kirlendi bu" bu zihniyeti asla yanınıza yaklaştırmayın hatta mümkünse ıslak odunla :)

dürüst olarak doğru bir şey yapmışsın ya sonuçta elini tutmamış seni öpmemiş sen halen temizsin eğer citti bi ilişkiyse evliliğe gidiyorsa bende olsam yeri ve zamana göre bahsederim tabi oda anlatmamı isterse

Son düzenleme:
Abartmayın Allah aşkına. nerden bilebilirdiniz ki yeniden karşınıza çıkıp sizi hala sevdiğini söyleyeceğini? Onu mu bekleyecektiniz, tabiki hayatınıza birileri girmiş olabilir bu çok normal. -ki doğru dürüst bir şey yaşanmamış bile alt tarafı net üzerinden yazışmışsınız, kendinizi kirli görmeniz de ayrı bir komik. Bahsetmenizde doğru olmuş bana göre. Yanlış hiçbir şey yok içiniz rahat olsun, onun bakış açısı nasıl olur bilemeyiz ama sizde çokta razı değilsiniz sanırım görüşmeye?

Abartmayın Allah aşkına. nerden bilebilirdiniz ki yeniden karşınıza çıkıp sizi hala sevdiğini söyleyeceğini? Onu mu bekleyecektiniz, tabiki hayatınıza birileri girmiş olabilir bu çok normal. -ki doğru dürüst bir şey yaşanmamış bile alt tarafı net üzerinden yazışmışsınız, kendinizi kirli görmeniz de ayrı bir komik. Bahsetmenizde doğru olmuş bana göre. Yanlış hiçbir şey yok içiniz rahat olsun, onun bakış açısı nasıl olur bilemeyiz ama sizde çokta razı değilsiniz sanırım görüşmeye?

çok doğru söylemişsin

Nasıl yani bir kızın daha önceden sevgilisi olması onun temiz olmadığınımı gösterir:53: bu düşünce bir kere çok yanlış..
Ayrıca gerçekten ciddi birsey düşünüyorsan karşındakiyle dürüst olmalısın ayrıntıya girmeden.

Dogru yerdemi acdim Konuyu bilmiyorum ama .. evet hanimlar size sormak istedigim soru bu.
Belkide ilerde Esi'niz olacak kisiye. Ondan önce bir sevgiliniz oldugunu söylermiydiniz
yoksa Hayatimda sen bir ilksin mi derdiniz..

Benim Hikayem Söyle..
4 yillik arkadas ayni zamanda birbirinden hoslanan iki gencdik .. Bir tartisma oldu
ve ben onunla yollarimi ayirdim. Hayatimda belkide ilk kez gercekden asigim diyebilecegim birisiydi
ama bu tartismadan sonra isi ileriye götürmedim ve sevgili olmadan yollarimizi ayirmaya
karar verdim. aradan iki yil gecdi. o insan yine karsima cikdi ve bana karsi hala biseylerin oldugunu
o sürec icersinde hic kimseye ilgi duymadigini beni gercekden sevdigini ve hala seviyor oldugunu
söyledi. Bana gelince 2 yil icersinde hayatimda biri oldu. iliskimiz internet üzerindeydi.
Belki hic elimi tutma beni öpme sansi olmadi ama hayatimda biri oldu. bu 6 ay sürmüs olsada.
Dürüst olmak istedim ve bugün bunu ona söyledim.. sonuc tabikide üzüldü ama herseye ragmen seviyorum
dedi..

ama erkekler hep kizlarin ilk aski olmak istemezmi ? :(
simdi belkide onun gözünde artik temiz biri degilim .. bilmiyorum..

Sen hala seviyormusun diye sorarsaniz. Duygularimdan emin degilim .. ve arkadas kalmayi teklif edicegim.
bunu yapincada "hala aklinda o var" diye düsünmesinden korkuyorum.

Sizce dogru yapmismiyim? eskilerden bahsedilmelimi ?
siz ne yapardiniz .. Fikirlere ihtiyacim var ..

bence o sormadıktan sonra eskilerden bahsedilmemeli. çünkü onu ilgilendirmez. ben de şahsen hayatımdaki adamın geçmişini çok sorgulamak istemem. sadece ciddi olan ilişkisini bilsem yeter. o da onu biraz olsa tanımak için.

erkekler şu ilk sevdasını bir kenara bıraksın bence. yok öyle bir dünya. sen diğer çocukla ne yaşamışsın ki onun gözünde belkide temiz biri olmayacaksın. herkes kendine baksın önce. o ne kadar temiz? böyle bir mantığı varsa zaten bu kişinin hemen yol ver. böyle saçmalık olmaz.

senin yapıtığında doğru ya da yanlış denilebilecek birşey yok. ama dediğim gibi erkek arkadaşının mantığı buysa bırak gitsin...

Öylesine, açılmak için açılmış bir konu...

bu beni de düşündüren bir konu :(

aynı şehirde bir sevgilim yoktu fakat internetten tanıştığım birisi vardı o da tam anlamıyla bişeyleri sormak istemiyo yani duymaktan kaçıyo ama bir kaç kez daha önce oldumu ailenle tanıştırdığın birisi varmıydı falan gibi sorular sordu ne diyeceğimi bilemiyorum hayır olmadı kimse dedim ama,ne kadar inandırıcı ki yani bu yaşa kadar kimseyi sevmemiş olmak o da inanmıyo biliyorum da şimdi bundan ben bahsetmeye kalksam beni daha başka başka sorular bekliyor demektir.hem de karşılığında onun da yanlış birşeyler yapmasından korkuyorum galiba

bana da bir akıl verin nolur

ne olmadı diyebiliyorum ne oldu ama biraz da haksızlık ettiğimi düşünmüyo değilim

bu beni de düşündüren bir konu :(

aynı şehirde bir sevgilim yoktu fakat internetten tanıştığım birisi vardı o da tam anlamıyla bişeyleri sormak istemiyo yani duymaktan kaçıyo ama bir kaç kez daha önce oldumu ailenle tanıştırdığın birisi varmıydı falan gibi sorular sordu ne diyeceğimi bilemiyorum hayır olmadı kimse dedim ama,ne kadar inandırıcı ki yani bu yaşa kadar kimseyi sevmemiş olmak o da inanmıyo biliyorum da şimdi bundan ben bahsetmeye kalksam beni daha başka başka sorular bekliyor demektir.hem de karşılığında onun da yanlış birşeyler yapmasından korkuyorum galiba

bana da bir akıl verin nolur

ne olmadı diyebiliyorum ne oldu ama biraz da haksızlık ettiğimi düşünmüyo değilim

Ben eski mevzuların konuşulmasını yanlış buluyorum açıkçası.Geçmişi deşmenin ne anlamı var ki ?
Aynı hatayı bende ilişkimin başında yaptım ama çok gereksiz olduğunu anladım sonradan.
Siz cevapladıkça başka sorular gelecektir emin olun.
Geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan şimdiki zamandır.

Ben eski mevzuların konuşulmasını yanlış buluyorum açıkçası.Geçmişi deşmenin ne anlamı var ki ?
Aynı hatayı bende ilişkimin başında yaptım ama çok gereksiz olduğunu anladım sonradan.
Siz cevapladıkça başka sorular gelecektir emin olun.
Geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan şimdiki zamandır.

evt katılıyorum eskileri düşünmek hiç istemiyorum zaten ben düşünmek istemediğim için cvplamakta zorlanıcam o ise altında başka şeyler arayacak..
daha önce ben de yaptım bu hatayı anlattım eski ilişkimi ve o kadar geçmişi olan kişi benden tamamen uzaklaştı..kabul edemiyorlar malesef..

vallaha benim eşim eski sevgililerimide bilir herşeyimi bilir saklamıyorumda geçmiş geçmişde kalmış çünkü ben bi tercih yapmışım aşık olup kocamla evlenmişim yani gerisi beni ilgilendirmezzz eşimde bu tür şeyleri sorun etmez zaten

önceden hayatında birinin olmuş olması ayıp ve utanılacak bişey mi ki? resmen kendine ikinci el mal muamelesi yapmışsın arkadaşım, olur yani ne var, kaldı ki elini bile tutmamışsın, ilk sevgilisiyle evlenen insan sayısı o kadar az ki...
böyle durumlar tabi ki söylenmeli, durup dururken konu acmak gereksiz ama sorarsa yalan mı söyleyeyim? sonra da başkasından duysun, çık işin içinden çıkabilirsen..

"Kirlenmek" tabiriniz dikkiatimi çekti. Siz böyle düşünüyosanız tabiki söylemediysen kendiniz böyle düşünürken karşınızdakinin ne üdşünmesini bekleyebilirsiniz ki !:68:

eskilerden bahsetmek gerksiz bence bide şuna takıldım tekrar karşılaştığın kişiyle arkadaş kalmayı tercih ediyorum diyosun yanlış anlamadıysam bu duurumda nette tanıştığın kişi neden eski oldu onu anlamadım arkadş kalmayı tercih ediyosan şuanki ilişkine devm adebilirsin doğal olarak

küçük aşkın belkide ilerde karşına çıkıcaktı.. ilerde yalancı durumuna düşmektense şimdi dürüst davranmış olman en iyisi... ben olsam bende aynı şekilde davranırdım.. hem şuanda arkadaş olarak ilerlemeniz daha saglam adımlar atmanızı saglar bence..

her zaman yalın doğal ve dürüst olmak gerekir ilişki de. Ne kadar birşeyleri gizlersek yalanlara başvurursak o kadar ilişki karmaşıklığa sürüklenir.Ben anlatırdım gayet normal birşey.Herkes birşeyler yaşıyor geçmişinde tabiki ay öyle öptü beni şöyle yaptı demezdim ama yüzeysel bilmesi gerekn birşey varsa soruyorsa bana anlatırdım.Onunda bana anlatmasını gayet doğal karşılardım.Sonuçta geçmiş geçmiştir.

ilişkide her zaman dürüst olmak gerek
en önemli nokta bu
ve daha önce bi ilişkin olduğundan bahsetmek ayıp değil...
bilmesi daha iyi sonradan bu durumu öğrenirse tepkisi büyük olabilir

Önceden başka erkek arkadaşınızın olduğunu bilmesi daha iyi. Sonuçta zaten ne sorulabilir ki bu konuda benden önce erkek arkdaşın oldu mu olmadı mı? Cevabı da evet ya da hayırdır. detay anlatılacak bir durum yok ortada.

Back
X