Belli bir yaştan sonra aşık olabilir miyiz?

Ahahaha bu ben :)
45’ime 1 ay kaldı ve yeniden aşık oldum. Liseli kızlar gibi hissediyorum kendimi.
Sabah mesajlaşırken şarkı göndermek istiyorum, sonra dur kızım gelenkutusu sakin ol diyorum kendime :)
Şarkılar şiirler bir başka gözüküyor gözüme. Ben bile aynada başkayım :) Gözlerimin içi başka gülüyor.
Sanırım karşı tarafın bende sevdiği de bu enerji :)
Çok güzel... masum ve çocuksu tarafınız canlı,harika birsey bu 🤩

Bir turumuz vardı turda iki yaşlı çift vardı.. teyze 60 yaşlarda amca da 70li.. Yeni evlenmişler.. o kadar güzeldiler ki anlatamam.. Bir dakika ellerini bırakmıyordular.. birbirlerinin gözlerine aşk ile bakıyordular.. Yani aşk bu ne zaman geleceği belli olmaz.. 🤗🤗

Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Aşk her yaşta güzel hatta ileriki yaşlarda iki olgun insanın aşkı daha da güzeldir rabbim iyi insanları karşınıza çıkarsın

Birkac yorum okudum , genc arkadaslarimiz yine bizi mezara sokmuslar sagolsunlar 😁

36 yasindayken esime asik oldum , 6 sene gecti hala bitmedi , hala onu evin icinde bile gordugumde istemsizce sırıtıyorum , bir saatligine markete vs gittigimde esim ozledim diye mesaj atiyor ve gercekten ozluyoruz birbirimizi , koridorda karsilastigimizda mutlaka dudaklarimiza minik bir buse birakip da geceriz yanimizdan , dizi izlerken koltukta sarmas dolas otururuz , yani kisacasi askin yasi falan yoktur , her yasta ask asktir , öyle yok mantik girer devreye yok yirmili yaslarda daha heyecanli vs diye birsey yok , yirmili yaslarda farkli olan tek sey seks , yoksa ask her yasta ayni

Birkac yorum okudum , genc arkadaslarimiz yine bizi mezara sokmuslar sagolsunlar 😁

36 yasindayken esime asik oldum , 6 sene gecti hala bitmedi , hala onu evin icinde bile gordugumde istemsizce sırıtıyorum , bir saatligine markete vs gittigimde esim ozledim diye mesaj atiyor ve gercekten ozluyoruz birbirimizi , koridorda karsilastigimizda mutlaka dudaklarimiza minik bir buse birakip da geceriz yanimizdan , dizi izlerken koltukta sarmas dolas otururuz , yani kisacasi askin yasi falan yoktur , her yasta ask asktir , öyle yok mantik girer devreye yok yirmili yaslarda daha heyecanli vs diye birsey yok , yirmili yaslarda farkli olan tek sey seks , yoksa ask her yasta ayni
Maşallah Allah bozmasın.

Yasadiklarini uzerinden atamadigin icin sana oyle geliyor yoksa icten ice umudun var ki doruyorsun ve emin ol olabilirsin yasla alakasi yok cunku

30lar geç, geçkin yaşlar değil ki insanlarımız 30luklar mezara girmiş gibi davranıyor . Ben 2 kez oldum biri 31de biri 32de :olamaz:Karşı taraflar da oldu, biri 40 diğeri 38 yaşındaydı.

Karaktere bağlı bir durum mesela ben balık burcuyum yumoş ve duygusalım:KK19:Karşı taraflardan biri zaten duygusal bir adam, iş hayatında dışarıya çok çok sert duruyor ama içi yumuşacık. Kızını çok seviyor kızından bahsederken sesi titriyor o derece, hayvanları çok seviyor, ailesine bağlı ... oysaki dışarı verdiği portre çok çok sert.Ben hayatına alakasız bir şekilde girdim, benden aşk meşk artık olmaz 40yaşında adamım dediği noktada beni tanıdı:KK200: Bununla olmayınca 2 numara da ilgi gösterince kalbim ona düştü, o da Boğa burcu ve malum çok duygusal.

Başka bir erkek arkadaşım boşanmış, 35te körkütük aşık oldu. Başka bir kızçe tanıdık boşanmış, 5 yaşında da kızı var benimle yaşıt şimdi körkütük deli divane aşık...... tamamen kişiye bağlı bir durum. 30da da aşık olursun, 40da da. Bazı insanlar 20de de aşık olmuyor (ya da olamıyor). İnsanların içdünyaları farklı farklı. Tanıdığım başka bir yakın kız arkadaş, eski sevgililerinin hepsiyle arkadaş çünkü kız tarafından tutkulu bir aşk yok yani, olmamış. Kendi de ben senin gibi tutkulu, yakıcı aşk duyamıyorum zaten aramıyorum ben sosyallik ve arkadaşlıktan daha çok tatmin oluyorum diyor. Gayet güzel giden ilişkide karşı tarafla nikah dairesinden gün alıp gitmemiş mesela, kafamda sorular var demişti bana konuşurken. Ayrıldıktan sonra da arkadaş kalmışlar benim için asla mümkün değil mesela. Yüzüne aşkla baktığın, kollarına aldığın biriyle arkadaş olamazsın mümkün değil zaten memlekette 80milyon insan varlen eski sevgiliyle arkadaşlık etmek de yersiz ve gereksiz bence.

Herkese verdiğim örnek Jeff Bezos adam 50 yaşında aşık oldu, buna sebep boşanıp paracıkların yarısını McKenzy ablaya verdi:sampiyon:20ysen de 30san da 50ysen de ask ask iste icin icine sigmiyor pesine dusuyorsun :halay:

Son düzenleme:
Zaten 20 yasin ruh hali 40 yasin ruh hali ayni degil..olmasinda ayrica.Olgunlasiyoruz olaylara daha genis acidan yaklasiyoruz.Onceliklerimiz bile farklilasiyor..Gencligin o deli guveni atakligi kalmiyor temkinli oluyoruz..

Bazı insanlar yirmisinde de aşık olmuyor ki, "aman şu benden hoşlanmış, bu ciddi düşünüyor, o DMden yürüdü" diye,öyle laf olsun diye ilişki yaşıyor, hatta evleniyor. Bence insanın içinden gelen bir şey. Benim çevremdeki kadınların neredeyse çoğu boşanmış. Bazilari da haliyle kirklarinda ellilerinde tekrar evlenmişler. Gayet de ilk aşk gibi Elele kolkola geziyorlar.
Bence mümkün. Ben mesela 30 yaşıma gelmek üzereyim, hala daha yeni kalbim kuş gibi uçtu geçen aylarda. Daha önce yediğim kazıklar, yaşanmışliklar, bıkmışlıkalr vs vs vs. Hiç biri gözümde yok, bodoslama daldım yeni ilişkiye.
Eğer hala yalnız olursam da kırk yasimda performansımdan bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum.
Aşk her yasta mümkün bence

Bence olursunuz ınsanın ıcıyle alakalı bır durum bu. Bende otuzlu yaslarımın ortalarındayım mesela bosanma asamasına geldık hep sevgısızlık ve ılgısızlıkten. Bosanacak mıyız bellı degıl bosanırsam hayatıma bırı gırer mı hayır desem de evet desem de yalan olur fakat bıldıgım tek sey var o da sevme sevılme ıstegım hıc gecmeyecek. Bunu cıcek gıbı dusunelım sulamazsan havalandırmazsan topragını degıstırıp kuruyan yaprakları koparmazsan ölür.

Aşkı boşver arkadaşım. Benim romantizm anlayışım beni ağlamasın diye oturup soğan doğrayan adam doğurdu mu bu analar ...

Bana bunlarla gelin... :KK50::KK71::KK30:

Şaka bir yana aşk değil huzur dileyin ki ömürlük olsun

Çok güzel... masum ve çocuksu tarafınız canlı,harika birsey bu 🤩
Yaaa o şarkıyo gönderin. Benım eşim de genç kızlar gibi ilgi bekliyorsun diyor bana ilgi sevgi göstermek genç kızlara mahsus degıl o sarkıyı gonderın hatts bırlıkte soyleyın dıyorum ❤️❤️😍😍😍

Bana da öyle geliyor ya :(:( Beğendiğim kişinin azıcık alaylı bir tavrını görsem ya da dişini mi fırçalamamış, ayakta mı işiyor, feci şekilde soğuyorum, hiç hayranlık falan kalmıyor içimde o insana karşı. Sevemiyorum. Galiba aşık olup olmamak biraz da huyla alakalı, daha hoşgörülü ya da pozitif insanlar aşık olabilirler belki, kendim için umudum yok denecek kadar az. Mesela başak burçları bana aşık olamaz gibi geliyor. Detaycı, negatif ve mantık odaklılar. Bu arada ben yirmili yaşların sonlarındayım ve yay burcuyum.

Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Ben kesinlikle her yaşta aşkın mümkün olduğunu düşünüyorum. Şimdi eşimd sordum, o da benimle aynı fikirde ☺️

Ahahaha bu ben :)
45’ime 1 ay kaldı ve yeniden aşık oldum. Liseli kızlar gibi hissediyorum kendimi.
Sabah mesajlaşırken şarkı göndermek istiyorum, sonra dur kızım gelenkutusu sakin ol diyorum kendime :)
Şarkılar şiirler bir başka gözüküyor gözüme. Ben bile aynada başkayım :) Gözlerimin içi başka gülüyor.
Sanırım karşı tarafın bende sevdiği de bu enerji :)
Ay ne güzel ya... Ben de bi coştum sizin yazdıklarınızı okuyunca ☺️

Back
X