Belli bir yaştan sonra aşık olabilir miyiz?

Benim bir ev sahibim vardı, 80 i gecmisama çok dinç ve enerjili kadındı. İki sokak ileride, kendi yaşlarında bir adama çok fena aşık olmuştu. Geceleyin gidip, o adamı gozetlerdi evinde. O adamda gozetlendigini biliyordu herhalde, belki hoşuna da gidiyordu, ışıkları açık ama ne panjurlari aşağı indirirdi, ne de perdeleri çekerdi. Bir bardak kırmızı şarapla koltuğunda kitabını okurmuş ve benim ev sahibim de dışarıda, ağacın arkasına dikilip onu gozetlermis. Her cumartesi, ben kızımla kahvaltı ederken gelip bana anlatırdı. Kadın körkütük aşıktı. Ama maalesef tek taraflıydi o aşk.

Aşk değilde bir yaştan sonra çekim önemli. Yani onunla bir ömür aynı yatakta geçirebilir misin ? Yoksa herkesle yemek yenir, sinemaya gidilir vs. vs. :KK51: Elektrik aldığın an yapıştır gitsin. (Tabi duygular karşılıklı ise):mapus:
Ben 30 yaşındayım daha yeni bastım :skandal:bu yaşa kadar kimler geldi kimler geçti hey heeeey.
Terk ettim, terk edildim. Çok kişi etrafımda oldu ama ben yılmadım. Geçmişin verdiği saçma sapan duyguları bir güzel sildim süpürdüm :halay: gözlerini aç ve etrafa bak.

Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
20 li yaşlardayım ve aşık olmaktan önce güvenebileceğim birinin karşıma çıkmasını isterdim.
Üzgünüm ama 40 yaş sonrası aşık olmak demeyelimde nasıl söylesem insanın kendiyle savaşmasının hayata yansıması yaşanıyor demek daha doğru olur.

Bunu hepimiz yaşayacağız.45 yaş sonrası kadınlarda vücut bütünlüğü bozuluyor. Aşk bir yere kadar adamın gözü dışarıda olur.

Hem de aşk geçicidir gerçekten seven birini bulursunuz umarım😡

20 li yaşlardayım ve aşık olmaktan önce güvenebileceğim birinin karşıma çıkmasını isterdim.
Üzgünüm ama 40 yaş sonrası aşık olmak demeyelimde nasıl söylesem insanın kendiyle savaşmasının hayata yansıması yaşanıyor demek daha doğru olur.

Bunu hepimiz yaşayacağız.45 yaş sonrası kadınlarda vücut bütünlüğü bozuluyor. Aşk bir yere kadar adamın gözü dışarıda olur.

Hem de aşk geçicidir gerçekten seven birini bulursunuz umarım😡
🥰🥰🥰 bunu ekleyecektim 😊

Aşkın yaşının olmadığını düşünenlerdenim. Bence her yaşta aşk kavramı farklı olmakla beraber hepsinde kendine özgü güzelliği var.
Güven kaybetmenin ne demek olduğunu bilmekle beraber. Aşık olunca onu bile geri plana attığım düşünülünce neden olmasın. Bence her yaşın ayrı bir güzelliği var, her yaşta aşık olmanında öyle.

Olabilirmisiz bizzat ben kendim oldum şahsen kendimden beklemezdim çoluk çocuklu kadınım erkek deyince tiksinen, ama aşık oldum çok fazla hemde ..bildiğiniz pembe gözlükleri taktim şükür ki Rabbime iyi biri çıktı yoksa nanayi yemiştim..yani aşk çokta şey değil...mantık, sevgi ,saygı önemli düşünsene ya kotu biri çıksaydı 2. Evliligimde fiyasko olurdu ...Allah korusun

Kesinlikle olabilirsiniz, insallah midenizde kelebekler ucusturcak bi beyefendi cıkar karsınıza 🥰🙏🏻
Aşkın yaşla alakalı oldugunu asla düşünmüyorum.. Kimi dış görünüşe, kimi kişiliğine, kimi davranışlarına, kimi zekasına aşık olur..

Olabilirmisiz bizzat ben kendim oldum şahsen kendimden beklemezdim çoluk çocuklu kadınım erkek deyince tiksinen, ama aşık oldum çok fazla hemde ..bildiğiniz pembe gözlükleri taktim şükür ki Rabbime iyi biri çıktı yoksa nanayi yemiştim..yani aşk çokta şey değil...mantık, sevgi ,saygı önemli düşünsene ya kotu biri çıksaydı 2. Evliligimde fiyasko olurdu ...Allah korusun
Çok sevındım sizin adınıza gercekten 🥰🙏🏻

Aşk öyle bir şeyki tıpkı sizin gibi bir daha asla kimseyi sevemem kimseye aşık olamam denildiği anda karşınıza birisi çıkar ve sizi şaşırtır. Aşk yaşada bakmaz, kaç kez aşık olduğunuzada bakmaz. Daha önce aşk acısı çekip çekmediğinizede bakmaz hiç bir travmaya bakmaz. Yeterki aşkla barışık olun.

Benim tespitinde bu yönde ve demek istediğim buydu. Eğer sizi gerçekten seven ve sizinde gerçekten güvendiğiniz bir adam olmazsa sonu fiyasko olur.

burada biz bize olduğumuzu düşünüyorum, hangimiz fiziksel olarak değişmeyeceğiz. Hangimizin karnı buruş buruş olmayacak. Bize sadede ve sadece bizi gerçekten seven bir adam bu buruşukluklardan rahatsız olmadan dokunur.

Aksi taktirde bir ay iki ay hadi üç ay yeni birisini bulana kadar kendisini ve sizi eğlendirir SİNSİCE

Ay ne güzel ya... Ben de bi coştum sizin yazdıklarınızı okuyunca ☺️
Şimdi buna itiraz etseeem olmayacak etmesem kendimle çelişeceğim. Yani ben yokken “ablamız” bilmem kaç kere aşık olmuştur ahkam kesemeyeceğim. 🤥

yinede geçici olduğunu düşünüyorum belirttiğim nedenlerle. 45 yaş ve yeniden aşık olmak şarkılar söylemek gerçekten imrendim şuan🥰🥰🥰

Yazdıklarınızı okuyunca baya sesli güldüm. Bir bakıma haklısınız, evet fiziksel olarak her geçen gün değişiyoruz ama tıp o kadar ilerlediki.

Aşık olma konusuna gelince: evet her insan her yaşta aşık olabilir fakat önemli ve gerekli olan karşılıklı ve devam edebilir olması.

Ben 46 yaşındayım boşanalı uzun yıllar oldu. Ha deyince birisine aşık olunabileceğine inanmıyorum. Sosyal platformlardan tanışılan ve aşık olunabilecek insan sayısı ya hiç yoktur ya da çok ama çok azdır diye düşünüyorum.

Size şu nokta da katılıyorum: evet bir süre sonra aşk ölür ama sevgi ömürlüktür.

en son müge anlıda 60 küsür yaşında okumuş üst düzey bir meslek sahibi adamın 50 küsür yaşındaki kadına karşı aşk cinayetini görmüştüm. o zaman aşkın yaşı yokmuş dedim. evet öyle aşk her yaşta yaşanır.

Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Aşkın yaşı mi olur? 😍Karsiniza öyle biri cikar ki aşık olmamak olay olur😊Yüreğinizi rahat birakin,dusunceleriniz size engel olmasin

Aşkın yaşı mi olur? 😍Karsiniza öyle biri cikar ki aşık olmamak olay olur😊Yüreğinizi rahat birakin,dusunceleriniz size engel olmasin
🥰🥰🥰aşkın yaşı yoktur evet haklısınız ama bu yaşta nerede nasıl olacak bu 🤐 var mı örnek verebilecek olan pek rasyonel gelmiyor

🥰🥰🥰aşkın yaşı yoktur evet haklısınız ama bu yaşta nerede nasıl olacak bu 🤐 var mı örnek verebilecek olan pek rasyonel gelmiyor
Beklenen degil ama ansizin gelir o.Aklina bile gelmezken kalbin ona heyecanlanir.Yokk yokk desen de bir sarkida elin sacinda başında şöyle dans eder gibi onu düşünürken bulursun kendini 😁Hic unutmuyorum benden 3 yaş küçük eşime aşık olduğum gerçeğini kabullenemeyip
Sevgilim, saçlarını tarayıp
Gerdanını okşayıp
Ninniler söyleyip, dizlerimde uyutsam seni
Şarkısını is yerimde son ses açıp dans ederken kendi kendime utanip Allah im benden küçük amaa aşık oldum ne olacak şimdiyle hep coşup hem kara kara düşündüğümü 😂😂Neyse ki o da bana aşık olmuş.
Ben 40 yaşında degildim ama 7-8 yillik ilişkimi bitirip nisani bozmuş yıllarimi çöpe atmıştım.Kalbim buz hatta taş kesilmişti.Aklimda yoktu bile ama eşim uğraştı şakalar dalga gecmeler ve sabrıyla aaa ben farkinda olmadan kelebek olmuşum 😍😁

Back
X