- 6 Mart 2024
- 11.087
- 21.279
- 318
Bi yaştan sonra o yalnızlığa çok ihtiyaç duyuyor insan çoğu zamanYanliz yasayinca sanirim ihtiyac duyuluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yaştan sonra o yalnızlığa çok ihtiyaç duyuyor insan çoğu zamanYanliz yasayinca sanirim ihtiyac duyuluyor![]()
Bende arkadaş edinemiyorum artık yada şöyle mi desem edinmekte istemiyorum yaaSelamlar, bu konu uzun zamandır canımı sıkmaya başladı açıkçası. Okuldayken ya da işte kafamızın uyuştuğu insanlarla özellikle de her gün görünce bir yakınlık kurabiliyorsunuz. Ama ya bunun dışında nasıl güzel insanlarla tanışıp arkadaş olabilirim bilmiyorum. Sorun aslında tanışmakta değil ama devamı gelmiyor her gün görmeyince ya da ortak bir konuda birlikte çalışmayınca vs. Biliyorum kurslara vs yazılmamı belki de söyleyeceksiniz ama inanın onu da denedim ama şansıma gelen insanlar da pek arkadaş canlısı değildi. Bazı insanlar yetenekli, iletişimi güçlü ama ben çekingenim kıyasla ve her türlü vereceğiniz tavsiyelere açıpım hem arkadaş hem de sevgili:) bulma konusunda.Çünkü artık çok mutsuz olmaya başladım. Bu arada kendi başıma da yaşamayı biliyorum ama çok fazla gelmeye başladı bu yalnızlık.
Bekar olunca biraz farklı oluyor:)Yahu zamanda yok artık sanki arkadaş ortamına ,hızla akıyor gidiyor hoop akşam oluveriyor.. ne yemek yicez ,ne izlicez,çocuk okuldan geldi ,ödev falan derken gün bitişi.. parka çıkardım mi çocukları şanslı sayıyorum kendimi sosyallestim diye![]()
Aynı şeyleri yazmaya gelmiştim hemen hemen, aynı şeyi yaşamamıza sevinmelimiyim yaşadığımıza üzülmelimiyim bilmiyorum . İlk başlarda çok üzülüyordum niye böyle oldu diye sürekli kendi kendime düşünüyordum ama. Şimdi de diyorum böyle olması gerekiyormuş ki herkesin gerçek yüzü belli olsun. Şimdide olursa olur olmazsa olmaz . Zaten kimseye de pek güvenemiyorum sayelerinde(12 yıllık arkadaşımdılar)Benim az sayıda ama güvendiğim arkadaşlarım vardı. Ağır bir hastalık geçirdim, bir mesaj atmayı - aramayı bile çok gördüler. Gün sonunda herkes kendi derdine odaklanıyor, bu zamanda gerçekten yanında olan bir arkadaş edinmek çok zor. O yüzden ben de artık bu arkadaş işine olursa olur, olmasa da sorun yok gözüyle bakıyorum. Bir şeyi çok fazla istiyorsan genelde hemen olmaz ama enerjini o olaydan çekince oluyor diyenler de var. Oluruna bırakmak lazım.
Sevgili işi de bu devirde erkekler prenses olmuş, düzgün karakterli-çabalayan erkek çok az. Bu konu da zamana bırakılmalı yani toksik biriyle olup aylarca vakit kaybetmektense doğru insanı bekliyorum diye düşünebilirsiniz
Peki şunu anlamıyorum sosyal medyaya bi bakıyosunuz herkes toplanmış arkadaşlarıyla ya tatilde ya yemekte vs vs. Ok belki şans ama insan görünce acaba bende mi bir sorun var demeden de geçemiyor. Çünkü evet yaşla beraber daha da azalıyor insanlar çeşitli sebeplerle. Ama bazı insanların maşallah her şehirde , ülkede çok samimi arkadaşları varBırak edinmeyi 30 dan sonra olanlarında bol kazığını yemeye başlıyorsun daha eliyorsun insanları. Çünkü insanlar bir adım gitmeden on adım gelinsin istiyor. Hep ver ver nereye kadar? Hayatından çıkardıkların bir kere bile hayırdır noldu demeyince zaten anlıyorsun ne kadar zaman kaybı bir iş olduğunu şu arkadaşlık olayının…
Kaç yaşındasın ?Selamlar, bu konu uzun zamandır canımı sıkmaya başladı açıkçası. Okuldayken ya da işte kafamızın uyuştuğu insanlarla özellikle de her gün görünce bir yakınlık kurabiliyorsunuz. Ama ya bunun dışında nasıl güzel insanlarla tanışıp arkadaş olabilirim bilmiyorum. Sorun aslında tanışmakta değil ama devamı gelmiyor her gün görmeyince ya da ortak bir konuda birlikte çalışmayınca vs. Biliyorum kurslara vs yazılmamı belki de söyleyeceksiniz ama inanın onu da denedim ama şansıma gelen insanlar da pek arkadaş canlısı değildi. Bazı insanlar yetenekli, iletişimi güçlü ama ben çekingenim kıyasla ve her türlü vereceğiniz tavsiyelere açıpım hem arkadaş hem de sevgili:) bulma konusunda.Çünkü artık çok mutsuz olmaya başladım. Bu arada kendi başıma da yaşamayı biliyorum ama çok fazla gelmeye başladı bu yalnızlık.
30 u geçtim diyelimKaç yaşındasın ?
Oooo arkadaş deyincede benSelamlar, bu konu uzun zamandır canımı sıkmaya başladı açıkçası. Okuldayken ya da işte kafamızın uyuştuğu insanlarla özellikle de her gün görünce bir yakınlık kurabiliyorsunuz. Ama ya bunun dışında nasıl güzel insanlarla tanışıp arkadaş olabilirim bilmiyorum. Sorun aslında tanışmakta değil ama devamı gelmiyor her gün görmeyince ya da ortak bir konuda birlikte çalışmayınca vs. Biliyorum kurslara vs yazılmamı belki de söyleyeceksiniz ama inanın onu da denedim ama şansıma gelen insanlar da pek arkadaş canlısı değildi. Bazı insanlar yetenekli, iletişimi güçlü ama ben çekingenim kıyasla ve her türlü vereceğiniz tavsiyelere açıpım hem arkadaş hem de sevgili:) bulma konusunda.Çünkü artık çok mutsuz olmaya başladım. Bu arada kendi başıma da yaşamayı biliyorum ama çok fazla gelmeye başladı bu yalnızlık.