Bembeyaz mutfak kullananlar buraya lütfen

prenscim allah sanada kolaylık versin.senin resimlerinide bekliyoruz
----------mutfağın ara rengini gümüş mozaik yaptırcam-----------demişsin gümüş mozaik nasıl birşey merak etttim canım

----------mutfağın ara rengini gümüş mozaik yaptırcam-----------demişsin gümüş mozaik nasıl birşey merak etttim canım

Sağol canım teşekkürler..

Gümüşcü gelip ölçü alıyor ve yapıyor..heheheh şaka şaka..sakın alınma he..:))
bildiğimiz gümüş rengi mozaik parlak taşlarda var,alüminyum folyo renginde..çok şık özellikle ankastre setleriniz varsa güzel olur..benim sadece buzdolabım ankastre değil onuda daha sonra değiştircem..yarın hepsini seçemeye gidiyorum..hemde sınavım var sabahtan nasıl bir ruh haliyle seçicem artık onuda bilemiyorum..bir aksilik olmassa böle olucak..ben resimleri eklerim..dua ediyorum 15 güne kadar biticek dediler..3-4 günde yerleşmek ve temizlik sürer..

merak ettım kızlarrr resım koyun lutfennn bızede fıkır olsun,özellıkle altın rengı uyumlu bayınu cok merak edıyorummmm.benımde hayalım kırmızı banyodu bakalım sarı duruyo,allah ıcınıze sındırdın kızlar saglıklı gunlerde kullanın inşallahopuyorumnanaktan

merak ettım kızlarrr resım koyun lutfennn bızede fıkır olsun,özellıkle altın rengı uyumlu bayınu cok merak edıyorummmm.benımde hayalım kırmızı banyodu bakalım sarı duruyo,allah ıcınıze sındırdın kızlar saglıklı gunlerde kullanın inşallahopuyorumnanaktan

resimleri tabi bitince koyucam ben,kafamdaki renk ve düşünceler böyle..umarım istediğim gibi olur..kırmızı banyoyu bende çok istedim ama vazgeçtim şu leke muhabbetinden sonra..showrooma gidip bakıcaz bakalım orda farklı neler var,fikir değişmez inş.
bu arada teşekkür ederim:)

bende mutfak yaptırıyorum sarmaşık desenli siyah alt dolaplar üstler sarmaşık desenli beyaz bütünde nasıl duruyor gören var mı çok tedirginim
yengemin mutfağı beyaz tezgah siyah çok güzel temizliği kolay diyor bence sizinkisi güzel olacak yapılmışını gördüm

Cnm bence alt dolaplarda siyah çok parmak izi ve su lekesi belli eder haliyle ençok kirlenen yer alt dolaplar oluyo koyu renk her zaman ne olursa olsun parmak izini çok belli ediyo güzelliğinin yanında kullanımda önemli bence tabi yinede sen biirsin benimkisi sadece bir fikir benim mutfağım heryeri beyaz dolap olucak kısmetse tezgahı siyah düşünüyorum ama yinede kararsızım sen kullanımı kolay demişsin biraz içim rahatladı yine kullanan diğer arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum herşey gönlünüzce olsun canlar.......

CADIARZU şimdi bu gümüş moziki bende merak ettim...Bi resmi falan yokmu canımm...
mutfağımı bende beyaz istiyorum ama tek renk beyazz gözü yorar yada çok renksiz kalırmı arkadaşlar...? Bende beyaz dolap ,siyah garint istiyorum.. Ama alt dolapları başka bir renk mi yapsam diyede düşünüyorum.Karar verirsem benimde başlayacak mutfak ya bakalım hayırlısı, keşke yaptıran arkdaşlar resimlerini paylaşsa............a.s a.s

mesaj sayımdan dolayı resim yükleyemedim .

matusan.com.tr yi açın metal mosaik yazıyor ürünlerde..ordan bakın arkadaşlar..yanlış bunlar gerçek metalmi bilmiyorum ama benimkisi cam mosaik olucak..ama renk bunlar gibi...gerçekten çok şık duruyor yakından baktım incelendim çok güzel parlıyor..

bu arada bana yardımcı olun..banyo için fayansları beğendim,kremden biraz koyu çizgi çizgi ve altın sarısı kahve karışık yaprak desenli bişey ...çok güzel ama eşimle mavi bir desen gördüm ikisi arasında kaldım..mavi-beyaz ama çok güzel..napıcam bilmiyorum akşam karar vermem lazım..

bu arada arkadaşım beyaz göz yormaz,bende beyaz yapıcam..tezgah siyah ama gümüş renkleri olucak içinde..benim L biçimi olucak..bir tarafına ben kiler yaptırıyorum orayı abanoz rengi istedim..o zaman güzel oldu..istersen öle bi şansın varsa değerlendir..vaktin varsa bekle 10-12 gün resim koyarım :))) banyo konusunda bana yardımcı olun:((((

verdim kararımı ben..siyah-kırmızı çiçekli bir takım o olucak sonunda:))))

Son düzenleme:
prenscim iyiden iyiye merak ettim mutfak ve banyonu.sabırsızlıkla bekliyorum resimler,i.lütfen her detayı resimle olur muuuuuuuuuuuu

prenscim iyiden iyiye merak ettim mutfak ve banyonu.sabırsızlıkla bekliyorum resimler,i.lütfen her detayı resimle olur muuuuuuuuuuuu

resimlerim canikom tabi...ama bir çok şey mağazaya gidince değişmek zorunda kaldı..fiyatları çok uçuk..ben bu kadarı tahmin etmiyordum,mutfak arası farklı olucak,gümüş rengi olan çok çabuk çiziliyormuş..seramikten şaşma dediler farklı oldu yine siyah-beyaz ama..banyoda çiçekli kırmızılı olan sırf cammış ve fiyatı diğerlerinin 10 katı..yine baştan baktığım krem çizgili ve yapraklı model..güzel farklı ...tesisatlar takılıyor ..bitince buraya resim koyucam..:))

Ne olacak! Mutfakta bembeyaz renk kullanmak çok zahmetli!

Güzelliği konusunda hiçbir sıkıntı yok. Ama...

Mutfak yemek pişirilen, çoğu zaman da yemek yenen yer. Evin en temiz olması ve görünmesi gereken yeri önce banyo-wc sonra mutfaktır. Ama bembeyaz bir mutfak kullandığınızda, mutfağınız çamaşır suyuyla ovulup temizlenmiş olsa dahi, 5 dakika sonra yere düşen bir tuz tanesi bile göze batacak ve pis duracaktır... Bu yüzden bence yanlış ve zahmetli bir tercih... Kendi mutfağımızdan biliyorum. Şu an bin pişmanız...

Belki yerlerin beyaz olması zahmetli olabilir çünkü beyaz da kıl dahi düşse hemen belli oluyor haklısın ama dolapların beyaz olması koyu renk olmasından iyidir koyu renkde çok parmak izi belli oluyor benim eski kullandığım mutfağımın çerçeveleri yani kulpların olduğu yer koyu renk hep parmak izi yağlı gibi duruyor sürekli siliyorum o yüzden açık renk dolaplarda daha kullanışlı yerler için bende kararsızım bende çok açık renk istemiyorum ama renge daha karar veremedim fikri olan paylaşsın kızlar daha mutfağımın kapakları gelmemiş yine önümüzdeki haftaya kaldı artık hayırlısı

Kardel ben de beyaz yaptırıyorum biliyorsun,alt ve üstünü yanlız kiler gibi olan kısım koyu abanoz olucak..yerlerin rengini ben seçtim,beyaz fakat süt beyaz değil çizgi çizgi kerm-kahve desenli taban rengi beyaz çok yakıştı..kir toz belli etmez diye düşünüyorum,zaten mutfak devamlı silinen bir yer..çok da kafama takmıyorum.tavsiye ederim sana..çanakkale seramikten beğendik biz..ordan bulabilirsin..

ARKADAŞLAR YERLERE LAMİNAT DÜşünmezmisiniz

Canikom ,ben ilk başta düşünmüştüm,ama sonra karar değiştirdim,sürekli silinen bir yer,çamaşır bulaşık makinalarım mutfakta olucak,olmaz olmaz parkeden sonra bişey su akar herşey olabilir diye parkeden vazgeçtik,fayans ömürlük bir malzeme..:))

Back
X