Angy7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 331 20 118 35 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Angy7 #1 Ben 17 hazıranda 4 haftalık dusuk yaptım 28 gunde bır adet oluyorum acaba yumurtlama gunum gecmısmıdır? Lutfen bılgılı arkadaslar yardımcı olsunlar..aranızda hıc dusuk yapanlar varmı?
Ben 17 hazıranda 4 haftalık dusuk yaptım 28 gunde bır adet oluyorum acaba yumurtlama gunum gecmısmıdır? Lutfen bılgılı arkadaslar yardımcı olsunlar..aranızda hıc dusuk yapanlar varmı?
sulexsule Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Kasım 2011 371 6 296 İstanbul 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Angy7 #2 canim dusuk kanamasindan sonra benim 40. gun du ilk adetim kisiden kisiye degisebilir ama bekle biraz derim be
canim dusuk kanamasindan sonra benim 40. gun du ilk adetim kisiden kisiye degisebilir ama bekle biraz derim be
Angy7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 331 20 118 35 6 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Angy7 #3 yawuzzz .!.: canim dusuk kanamasindan sonra benim 40. gun du ilk adetim kisiden kisiye degisebilir ama bekle biraz derim be Genişletmek için tıkla... yaaa kendimi cok kotu hiss ediyorum hic bir ise yaramazmis gibi... bir ay olucak nerdeyse ama hala etkisindeyim ((( uzgunum sanirim yeni bi hamileliye kadar unutamiycam... benim kanamam 7 gun surdu durdu
yawuzzz .!.: canim dusuk kanamasindan sonra benim 40. gun du ilk adetim kisiden kisiye degisebilir ama bekle biraz derim be Genişletmek için tıkla... yaaa kendimi cok kotu hiss ediyorum hic bir ise yaramazmis gibi... bir ay olucak nerdeyse ama hala etkisindeyim ((( uzgunum sanirim yeni bi hamileliye kadar unutamiycam... benim kanamam 7 gun surdu durdu