Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

Biz de öyle dedik zaten. Bize ne dedik ama yine de ısrarla açtınız aynı konuyu 10 defa.
Dalga geçmek için konu açıyorsunuz galiba.
Bir evlilik yapmışsınız, çocuğunuz var ama korunma yöntemlerinden haberiniz yok.
Çocuğu aldır diyen sevgilinizin sizi çok sevdiğini, hemen evlenmek istediğini ve var olan çocuğunuzun sorumluluğunu alacağını sanıyorsunuz.
Gidip adama "kuma getirir misin" diye soruyorsunuz. Böyle bir soruyu soracak derecede tanımadığınız adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz.
Her şey çok mantıklı gerçekten.

Bu yorumun alni olsa da öpsek ❣

Kuma?? Yavas getirsin bence.

Yaş konusunda annen haklı bi kaç yaş daha büyük olabilir.. Ne kadar sürede tanışıyorsunuz peki ne zaman boşandın ki

once sız bır buyuyun konu sahıbı
24 yas ve cocuklusunuz
erkek arkadasım ustume evlenırsek kuma getırır mı dıyorsunuz

gercekten evlenmek ıcın devlet bazı sartları agırlastırmalı bu ne ya coluk cocuk oyuncak etmıs

Neee alaka yaaa.Bosanip evlenenin üzerine kuma mi geliyor Adamin karakterinde,aile yapısında var ablan bunu mu görmüş ki boyle diyorValla daha sacma konu görmedim.Iyice tanıyıp karar verin.

Evladın varmış bırak evlenmeyi çocuğuna gelecek hazırla ilk evlilik kötü demekki boşanmışsın 2.si heleki hiç evlenmemiş biriyle olmaz sorunlarınız çıkar ilerde

Her gün hamilemiyim diye konu açan bumuydu? Hani ayrılmıştın?? Hani çocuk sana hamile kalırsan kurtaj olursun demişti. Ya çocuksunuz bide evlenip çocuk yapmışsın. Akıllanmamışsın gene yanlış dallara tırmanmaya çalışıyorsun. Yazık o bebeğine gerçekten. Onceligin koca bulmak olacağına evladına annelik etmek olsun.

Kuma getirir derken?

Bu arada sorunuzun cevabı. Bence olmaz. 24 yasında bir erkek çocuklu bir kadınla evlilikte zorlanır.

Ne ara evlendiniz ne ara çocuk yaptınız ne ara boşandınız daha çok küçüksünüz. İkinci bir evlilik için çok erken biraz daha temkinli olun derim. Evleneceğiniz adamı kaç zamandır tanıyorsunuz ki? 24 yaşında bir erkek evlilik olgunluğunda değildir zaten istediği kadar ağır olsun. Evliliğe ek çocuk sorumluluğu var kaldırabilir mi sizce bir anda küçücük bir bebekle yaşamayı? Aile faktörüne hiç girmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…