Ben 24 yasinda bosanmis bayanim erkek arkadasimda 24 yasinda

Daha çok küçüksünüz yapmayın kendinize bunu. 24 yaşında 2. Evlilik ne desem bilemedim. Biraz zaman tanıyın kendinize..

Ailesine bahsetmis ne zaman kabul etsem gelip istiycekler

Bence adam evlencem ayağına mercimeği fırına sürüyo kız da inanıyo
Yok vallahi 7 24 benimle konusmak istiyor agir basli konusuyor ailesiyle gorustm ne zaman kabul etsem istemeye gelicekler beni seviyr ama ilerde sıkılır felan diye korkuyrm

kendi çocuğuna bile sahip çikma kapasitesi olmayan kürtaj ol diyen adam sizinle evlenmek icin ölüp bitiyor mu gerçekten?
Istersen evlenelim dogur diyrdu ben yok diyordum ki cok sukur degilm bence bi hata oldu birdaha yasanmiycak boyle birsey zaten

20 yasinda bosandim bi kizim var
Ilk gorustugum kisi cocukluk arkadasimdi 23 yasindaydim
Iyiki evlenmemisim diyorum
Yine su forumda klasik cumlemi kuruyorum
Davul dengi dengine calar

20 yasinda bosandim bi kizim var
Ilk gorustugum kisi cocukluk arkadasimdi 23 yasindaydim
Iyiki evlenmemisim diyorum
Yine su forumda klasik cumlemi kuruyorum
Davul dengi dengine calar
Niye ilaki bosanmis biriylemi evlenicem cok sacma bence

Bi erkeğe göre yaşı çok olgun değil. İleride ne olacağını kimse bilemez. Bir de ailesi sorgusuz sualsiz kabullendi mi acaba sizi ileride onların etkisinde kalmasın
Abim 32 yasinda evlendi bosandi
Birisiyle gorusuyodu kizi vardi
Evlenirseniz yurumez buyuk ihtimal cunku o herseyden once bir anne, ve cocugu olmayan erkek cocuklu evi anlamaz
Hos burdada goruyoruz kendi oz cocuguna ne sekilde davranan babalarida
Yani diyecegim suki bu is sadece yasada bakmaz
Dusenin halinden dusen anlar bu bir
Davul dengi dengine calar bu iki

Niye ilaki bosanmis biriylemi evlenicem cok sacma bence
Istedigin kisiyle evlenebilirsin
Yaptigin secimlerle ileride ne kadar sacma oldugunu anlarsin
Ben 20 yasinda bosandim ve kizim vardi
Yani herseyden once annesin
Hic bir cocuk sahibi olmamis erkek seni anlayamaz
Biraz genis dusun
30 yasimda 2.evliligimi yaptim ve evlendigim kisinin kizimla ayni yasta kizi var
Sizce bu bir tesadufmu?

Acele etme iyice tanı.Ayrıca oncelıgın evladın

Daha çok küçüksünüz yapmayın kendinize bunu. 24 yaşında 2. Evlilik ne desem bilemedim. Biraz zaman tanıyın kendinize..
Yani bende anlamiyorum bunu gercekten ne varda acele ederlee inanin aklim mantigim almiyor
Zaten genc yasta 1 evlilik yapip anne olmusun 2.evlilik icin bu ne acele ya
20 yasinda bebekle bosanmis fakat 2. Evliligini 30unda yapmis biri olarak soyluyorum bunu :)

Ya evettt
Yemin edim bende ciddi ciddi yorum yaziyorum
Muattap oldugum kisiye bak yaw bende diyorum bende 20 yasinda bosandimda iste kizim vardida 30umda evlendimde

24 yaşında boşanmış ve çocuğunuz bile var. Çok acele etmissiniz. Biraz frenleyin kendinizi, kendinize gelin, çocuğunuzu biraz büyütün, cocuk da kendine gelsin, ondan sonra yavaş yavaş araştır. Önce kendini geliştir, iş bul çalış, para biriktir. 24 yaşında, benim kizim dünyanın başka bir köşesinde geziyordu. Çok gençler yaşta, gençliğin tadını cirlkartiyorlar. Sen de biraz kendin için birşeyler yap.

9 gun oncede erkek arkadasiyla cekme yöntemiyle iliskiye girmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…