O daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Ben ikna oldum.ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor
Ama asıl bomba evet demesi olurdu benceBir de ona üzerime kuma getirir misin diye mi sordunuz müthiş
Evlenmissiniz çocuk yapmışsınız boşanmış siniz ama hala toysunuz. Ortada bı evlilik teklifi var mı bu adamın kizinizla olan ilişkisi nasıl sizden ailesine bahsetmiş mi? Sizle sadece sevişip önüne bakmayı düşünen biri izlenimi verdi bana
Yok vallahi 7 24 benimle konusmak istiyor agir basli konusuyor ailesiyle gorustm ne zaman kabul etsem istemeye gelicekler beni seviyr ama ilerde sıkılır felan diye korkuyrmBence adam evlencem ayağına mercimeği fırına sürüyo kız da inanıyo
Istersen evlenelim dogur diyrdu ben yok diyordum ki cok sukur degilm bence bi hata oldu birdaha yasanmiycak boyle birsey zatenkendi çocuğuna bile sahip çikma kapasitesi olmayan kürtaj ol diyen adam sizinle evlenmek icin ölüp bitiyor mu gerçekten?
20 yasinda bosandim bi kizim varO daha once evlenmedi ben bosandim 1 tane kucuk kizim var kendiside 24 yasinda agir biri benimle evlemek istiyor sizce ilerde pisman olur mu suan beni cok sevdigini soyluyor ilerde benden sıkılıp pisman olabilirmi ablam kesin uzerine kuma getirir diyor ona sordum hayir diyor sizce ilerde pisman olabilir mi?
Niye ilaki bosanmis biriylemi evlenicem cok sacma bence20 yasinda bosandim bi kizim var
Ilk gorustugum kisi cocukluk arkadasimdi 23 yasindaydim
Iyiki evlenmemisim diyorum
Yine su forumda klasik cumlemi kuruyorum
Davul dengi dengine calar
Abim 32 yasinda evlendi bosandiBi erkeğe göre yaşı çok olgun değil. İleride ne olacağını kimse bilemez. Bir de ailesi sorgusuz sualsiz kabullendi mi acaba sizi ileride onların etkisinde kalmasın
Istedigin kisiyle evlenebilirsinNiye ilaki bosanmis biriylemi evlenicem cok sacma bence
Yani bende anlamiyorum bunu gercekten ne varda acele ederlee inanin aklim mantigim almiyorDaha çok küçüksünüz yapmayın kendinize bunu. 24 yaşında 2. Evlilik ne desem bilemedim. Biraz zaman tanıyın kendinize..
Ya evetttHer gün hamilemiyim diye konu açan bumuydu? Hani ayrılmıştın?? Hani çocuk sana hamile kalırsan kurtaj olursun demişti. Ya çocuksunuz bide evlenip çocuk yapmışsın. Akıllanmamışsın gene yanlış dallara tırmanmaya çalışıyorsun. Yazık o bebeğine gerçekten. Onceligin koca bulmak olacağına evladına annelik etmek olsun.
9 gun oncede erkek arkadasiyla cekme yöntemiyle iliskiye girmisti24 yaşında boşanmış ve çocuğunuz bile var. Çok acele etmissiniz. Biraz frenleyin kendinizi, kendinize gelin, çocuğunuzu biraz büyütün, cocuk da kendine gelsin, ondan sonra yavaş yavaş araştır. Önce kendini geliştir, iş bul çalış, para biriktir. 24 yaşında, benim kizim dünyanın başka bir köşesinde geziyordu. Çok gençler yaşta, gençliğin tadını cirlkartiyorlar. Sen de biraz kendin için birşeyler yap.
Uff, acaba fake mi??9 gun oncede erkek arkadasiyla cekme yöntemiyle iliskiye girmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?