- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.592
- 898
40 deqil 39 yasinda. .
bende 24 ...eşim 333
Pardon da g yerıne q v yerıne w kullanmak yenı modamı yenı bı akım basladı da bızım mı haberımız yok arkadasların uyarmalarına ragmen devam etmıssınız nerde sorun oldugunu anlamadıgınızı dusundugumden acık acık yazdım umarım anlamassınızdır!...
Gercekten 40 degilmis, pardon .
Aynen aynen katılıyorum sana.. Konu sahibini de anlamıyorum, jetonu yenimi düşmüş.. İnsanlar nasıl bu kadar kör olabiliyorlar. Gerçi kimseyi de yadırgamak istemiyorum, ben kimim ki.. Sadece anlamaya çalışıyorum ki yardımcı olalım.Aynen, mdem kendine guvenmiyordun, neden 15 yas kucuk kadinla evlendin abicim derler adama.
Benim qibiler warmi diye konuyu actim onlardan teselli bulurum diye düşündüm fakat yok qibi benim durumumda olan.Buraya bunu sormak için mi konu açtın dertleşmek için mi?
Anlıyorum.. Bence eşini karşına al konuş.. Durum böyleyken, böyle de.. Mutsuzum de.. Özgür olmak istiyorum, çarşıya pazara gitmek istiyorum de.. Sosyal olmak istiyorum de.. Bence karşılıklı konuşularak çözülebilecek bir şey..Bir cocuqum olucak ewliliqimi bitirmeyi düşünmüyorum. Ancak beni kaybetme korkusuyla ona birseyler yaptirabilirim qözünü korkutabilirim onu belki duzelir. Bir keresinde sabah seni bosanmaya wercem dedim fenalasti numaradanmi bilmiyorum sarildim felan .bazen aciyorum bazen kiziyorum ama sonucunda sewiyorum .hani cirkin biride deqil karizmatik.
Awatarimda su an siqara resmi war. Bi onceki koyduqum resmi soruyorsan benim.
hea,bende geleceğin vimpirellasıyımvampir mi kız seninki
kaçtır soracağım soramıyorum avatarındaki sen misin?
Aynen aynen katılıyorum sana.. Konu sahibini de anlamıyorum, jetonu yenimi düşmüş.. İnsanlar nasıl bu kadar kör olabiliyorlar. Gerçi kimseyi de yadırgamak istemiyorum, ben kimim ki.. Sadece anlamaya çalışıyorum ki yardımcı olalım.
Benim qibiler warmi diye konuyu actim onlardan teselli bulurum diye düşündüm fakat yok qibi benim durumumda olan.
hea,bende geleceğin vimpirellasıyım
Dizisini bile yaptilar, Ednan beyle BehlulDaha kim ne yapsin, mesaji da verdiler iste, amca halinizle genc kadinlarla evlenmeyin sonra Behlul gelir diye
Bir cocuqum olucak ewliliqimi bitirmeyi düşünmüyorum. Ancak beni kaybetme korkusuyla ona birseyler yaptirabilirim qözünü korkutabilirim onu belki duzelir. Bir keresinde sabah seni bosanmaya wercem dedim fenalasti numaradanmi bilmiyorum sarildim felan .bazen aciyorum bazen kiziyorum ama sonucunda sewiyorum .hani cirkin biride deqil karizmatik.
Ben de para biriktiriyorum, 40 yasima gelince 20 yasinda korpe bir oglan satin alicam
yarasınBen de para biriktiriyorum, 40 yasima gelince 20 yasinda korpe bir oglan satin alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?