ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

bende 24 ...eşim 333

vampir mi kız seninki

kaçtır soracağım soramıyorum avatarındaki sen misin?

Gercekten 40 degilmis, pardon .

Bir çok arkadaşın dediği gibi bunu evlenmeden önce düşünücektin benim için 10 yaş farktan sonrası riskli.
Benimde eşimle aramda 8 yaş var. O da böyle daha ağırdır. Ama ben buna bile bile lades dedim. Zaten pişman da değilim Allaha şükür

Aynen, mdem kendine guvenmiyordun, neden 15 yas kucuk kadinla evlendin abicim derler adama.
Aynen aynen katılıyorum sana.. Konu sahibini de anlamıyorum, jetonu yenimi düşmüş.. İnsanlar nasıl bu kadar kör olabiliyorlar. Gerçi kimseyi de yadırgamak istemiyorum, ben kimim ki.. Sadece anlamaya çalışıyorum ki yardımcı olalım.

Buraya bunu sormak için mi konu açtın dertleşmek için mi?

Anlıyorum.. Bence eşini karşına al konuş.. Durum böyleyken, böyle de.. Mutsuzum de.. Özgür olmak istiyorum, çarşıya pazara gitmek istiyorum de.. Sosyal olmak istiyorum de.. Bence karşılıklı konuşularak çözülebilecek bir şey..

Awatarimda su an siqara resmi war. Bi onceki koyduqum resmi soruyorsan benim.

yok onu başkasına sormuştum benim sana yaptığım yorum altındaydı karıştı mı yoksa dur bir de buraya kopyalayayım yanlış anlaşılma olmasın

Artık evlenmişsin neden sorguluyorsun ki?
Ha mutlu değilsen boşanabilirsin düzelmeyeceğini düşünüyorsan.
Benim de 15 yaş vardı eski eşimle anlaşamadık amcayla

Dizisini bile yaptilar, Ednan beyle Behlul Daha kim ne yapsin, mesaji da verdiler iste, amca halinizle genc kadinlarla evlenmeyin sonra Behlul gelir diye

Benim qibiler warmi diye konuyu actim onlardan teselli bulurum diye düşündüm fakat yok qibi benim durumumda olan.

ya ben vardım
aynı şekilde hasta paranoyak kıskançlıkları vardı
nefes aldığımı ayrılınca hissettim
ama sen yapar mısın yapabilir misin bilmem

Buna çok guldum seni boşanmaya vericem lafina

Doğru durmazsan seni okula yollarım gibi hahaha

Haklisiniz konusarak cozebileceqime inanıyorum ben sadece benim durumumda olanlar warmi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…