ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

Evlenmeden önce düşünülecek bir konu bu yaş konusu...ailenizin tepkisi ne peki bu konuda eşinizin yaşı hakkında...

40 deqil 39 yasinda. Azarlamiyorum ben onu sorunlarimi dile qetiriyorum. Oda darılıyo su an konusmuyoruz.
ha 39 ha 40 arkadasim ne farkeder , merdiven dayanmis is bitmis
senin baya bi sorunun var bu yasla ilgili ama çozumu yokki .. olmu$la ölmü$ün çaresi olmazmis,çocuga ne diye ayrildik diyceksin sorunca ? yas farki var diye mi diyceksiniz
benim 6 yasinda ki kiizma bunu desen onceden bilmiyormuydun der ..

Bu arada konu sahibi hanım farkındasınız değil mi evlenmeden ve hamile kalmadan önce de kocanız sizden bu kadar yaş büyüktü. O zamanlar yaşınız aynıydı da adam şimdi sizin yaşınıza fark atmadı yani. Üstelik yazdıklarınıza göre pek de 24 yaş olgunluğu yok üzerinizde. Kocanız asıl bu kadar olgunluktan uzak birisiyle evlenmiş merak ettim.

eski erkek arkadaşım 38 yaşındaydı..pislik herif, bir gün dedi ki: acaba 22 sinde bir kız mı alsam..keşke alsa da dünya kaç bucak görse :)))))) bu adam bir de türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun..yani kafa yapısı falan aramıyorlar kadında herşey yerli yerinde olsun yeter..bakış açısı bu..neyse ağzım bozulacak yine o insan müsfettesi yüzünden..

haaa konu sahibi bayan,matematikte yaş problemlerinden bilirsiniz. yaş farkı sabittir,değişmez. siz evlendiğinizde de kocanız sizden 15 yaş büyüktüü...

anlaşmanın çok yaşla alakası oldugunu düşünmüyorum karekterlerin uyuşmasıyla alakalı. benımle eşim arasında da yaş farkı var çok ıyı anlaşıyoruz şükür. belkide hamileliğin getirdiği bir hassaslıkla eşinin davranışlarına gönülleniyor bunuda yaşa bağlıyor olabilir misiniz?

Kadinlari g.t meme olarak goruyordur, iliskiden , sevgililikten anladigi da paylasmak, sevgi, anlasmak degil kadini koluna takip gezdirmektir herhal. Bu kafayla giderse sevgiyi tadamaz, mutlu olamaz, yazik be acidim simdi adama.

Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Canım sen enerjik aktif çağındasın eşin ise bunları atlamış oturma dönemine girmiş gerçi bazı insanlar kaç yaşında olursa olsun hayat dolu hissediyorlar o ayrı mesele ama malesef çok yaş farkı var size çoğu şeyde uyum sağlayamaz benim eşimlede aramda dokuz yaş fark var

Kadinlari g.t meme olarak goruyordur, iliskiden , sevgililikten anladigi da paylasmak, sevgi, anlasmak degil kadini koluna takip gezdirmektir herhal. Bu kafayla giderse sevgiyi tadamaz, mutlu olamaz, yazik be acidim simdi adama.
aynen öyle görüyor..ona göre bir yaratığın kadın diye adlandırılması için belli kriterleri vardır.
-en az 170 boyunda olacak
-kemikleri sayılacak
-memesi küçük
-kalçası dar olacak
-saçları uzun ve gür
-dudakları kalın
-gözleri iri olacak
_teni beyaz olacak
vs vs..ötekileri kadın kategorisine bile sokmuyo
dilerim allahtan söylediğin gibi olur..mutlu olmayı hiç hak etmiyor çünkü

O kadinlar 38lik herifi ne yapsin peki panpaaaaaa Takma kafana

ustholdmetight, post: 38985819, member: 459681"]çok güzelmişsin canım valla kaçtır bakıyorum yok ya bu kadar güzel olamaz diyorum neyse dağıtmayayım konuyu :))[/QUOT
çok güzelmişsin canım valla kaçtır bakıyorum yok ya bu kadar güzel olamaz diyorum neyse dağıtmayayım konuyu :))
Yıne yalnıs olmus sanırım:)

Moruk kocasından memnun olan bir ben varım heralde. Bunun yaşla değil karakterle alakalı olduğunu düşğnüyorum. Yani 40 yaşında bir insanında darılmak, küsmek gibi bir huyu olabilir 25 yaşındaki bir insanın da yaşla ne alakası var bunun? Hayır bir de hamile kalana kadar aklın nerdeydi acaba konu sahibisi?

Düşünmek için çok geç başta kimse demedimi kuşak farklılğı var yaşı yaşınaalcaktın ama geçti
Şimdi bu fikri unut

Konu sahibi senin onunde bir buyuk anne baba abla abi kimse yokmuydu.. kactinmi.. yoksa ben senin normal evlendigini hic dusunmuyorum.. normal bir aile sorun yapar bu kadar yas farkini.. yani yapmasi lazim... ne bilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…