ha 39 ha 40 arkadasim ne farkeder , merdiven dayanmis is bitmis40 deqil 39 yasinda. Azarlamiyorum ben onu sorunlarimi dile qetiriyorum. Oda darılıyo su an konusmuyoruz.
eski erkek arkadaşım 38 yaşındaydı..pislik herif, bir gün dedi ki: acaba 22 sinde bir kız mı alsam..keşke alsa da dünya kaç bucak görse :)))))) bu adam bir de türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun..yani kafa yapısı falan aramıyorlar kadında herşey yerli yerinde olsun yeter..bakış açısı bu..neyse ağzım bozulacak yine o insan müsfettesi yüzünden..
Canım sen enerjik aktif çağındasın eşin ise bunları atlamış oturma dönemine girmiş gerçi bazı insanlar kaç yaşında olursa olsun hayat dolu hissediyorlar o ayrı mesele ama malesef çok yaş farkı var size çoğu şeyde uyum sağlayamaz benim eşimlede aramda dokuz yaş fark varZipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
aynen öyle görüyor..ona göre bir yaratığın kadın diye adlandırılması için belli kriterleri vardır.Kadinlari g.t meme olarak goruyordur, iliskiden , sevgililikten anladigi da paylasmak, sevgi, anlasmak degil kadini koluna takip gezdirmektir herhal. Bu kafayla giderse sevgiyi tadamaz, mutlu olamaz, yazik be acidim simdi adama.
aynen öyle görüyor..ona göre bir yaratığın kadın diye adlandırılması için belli kriterleri vardır.
-en az 170 boyunda olacak
-kemikleri sayılacak
-memesi küçük
-kalçası dar olacak
-saçları uzun ve gür
-dudakları kalın
-gözleri iri olacak
_teni beyaz olacak
vs vs..ötekileri kadın kategorisine bile sokmuyo
dilerim allahtan söylediğin gibi olur..mutlu olmayı hiç hak etmiyor çünkü
Yıne yalnıs olmus sanırım:)çok güzelmişsin canım valla kaçtır bakıyorum yok ya bu kadar güzel olamaz diyorum neyse dağıtmayayım konuyu:))
O kadinlar 38lik herifi ne yapsin peki panpaaaaaaTakma kafana
Harfleri yutup başka harfler çıkarmayın nolur. Hayır o tarz harfleri yazamıyorsanız o kelimeleri kullanmayın. Her yorumda ewlilik yazmışsınız. Telefondan girseniz bile w yazamazsınız ki rahatça.
Yıne yalnıs olmus sanırım:)
böyle insanlar genelde gider ve bir b_k çukuruna düşer.. demi miss ciğim
Az once sıze yazmadım demmıstınızdr karıstı galıba:)yazamıyormuş öyle zor oluyormuş
hayır sana diyorum işte ilyas hakanım ve yagmurum nickli arkadaşım
beter olsunnn işallahhhVallah' yasitlari yuva sahibiyken kendisi kizi olacak yastaki kadinlara salya akitiyor......hayati bana yeterince b_k gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?