Hamilelikten bu kadar saçma düşünüyorsun sanırım . Evliliği ne kadar basit görüyorsun. Benden büyüksun ama ben bile senden küçük olarak bu yazıyı doğru bulmuyorumZipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Ikizler candiriki tane ikizleer aynı evde zor olmuyo mu
Ben 82 liyim..eşim 84 lu..ıkımızde ıkızlerız:))
Bana mı sordun avatardakı sen kısın dıe:)
Ne kadar iqrenc bi yorum yaptin8n farkindamisin cewap werme tenezzulunde bile bulunmuyorum !Bunu düşünmek için cok gec kalmışsın baban yasında adamla parası ıcınmı evlendın? ılerde cok kafanı duvarlara vuracaksın herkez kendi dengiyle ben neden bu yaşlı adamlayım diyeceksin
Galıba karısmıs ben bana yaptıgın yorumu goremedım:)vampir mi kız seninki
kaçtır soracağım soramıyorum avatarındaki sen misin?
Galıba karısmıs ben bana yaptıgın yorumu goremedım:)
Ne kadar iqrenc bi yorum yaptin8n farkindamisin cewap werme tenezzulunde bile bulunmuyorum !
Nedenki parası için evlenen arkadaşlarım var Yoksa kım tercih ederki o yasta bir adamla evlenmeyi?
15 yaş fark tabi ki önemli..siz ona göre çocuk sayılabilecek yaştasınız..sizin yaşadıklarınızı,duygularınızı,sizin telaşlarınızı o 15 yıl önce yaşamış..40 yaşına gelen birine hadi tekrar lise oku der gibi...Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
Kuzum bosanmaya vercem nedir canim ya?gulyabaniye ver daha kolay olurBir cocuqum olucak ewliliqimi bitirmeyi düşünmüyorum. Ancak beni kaybetme korkusuyla ona birseyler yaptirabilirim qözünü korkutabilirim onu belki duzelir. Bir keresinde sabah seni bosanmaya wercem dedim fenalasti numaradanmi bilmiyorum sarildim felan .bazen aciyorum bazen kiziyorum ama sonucunda sewiyorum .hani cirkin biride deqil karizmatik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?