ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

Zipzip kim benimle ayni kaderimi paylasiyo. Bilmiyorum kawqa etmiyoruz ama dariliyo hemen. Ben zaten alttan almam konusmasa konusmasin ama heyecani yok ewlilimin sıkıldım
Hamilelikten bu kadar saçma düşünüyorsun sanırım . Evliliği ne kadar basit görüyorsun. Benden büyüksun ama ben bile senden küçük olarak bu yazıyı doğru bulmuyorum

Bunu düşünmek için cok gec kalmışsın baban yasında adamla parası ıcınmı evlendın? ılerde cok kafanı duvarlara vuracaksın herkez kendi dengiyle ben neden bu yaşlı adamlayım diyeceksin

her nedense hamilelik artık gencler arasında ruh hastalığı gibi görülmeye başlandı galiba herşey hamileliğe bağlanıyor ,kuzunuda allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin olan olmuş ,mutlu olmaya bakın derim olmadı desek boşanacakmısın ,sıkma canını

Bunu düşünmek için cok gec kalmışsın baban yasında adamla parası ıcınmı evlendın? ılerde cok kafanı duvarlara vuracaksın herkez kendi dengiyle ben neden bu yaşlı adamlayım diyeceksin
Ne kadar iqrenc bi yorum yaptin8n farkindamisin cewap werme tenezzulunde bile bulunmuyorum !

anlasmak yaştan ziyade kafa yapisiyla, kapasiteyle ilgilidir.. bi sknti oldugunda belki sen direkt yaşa bagladigindan oyle geliyodur?
kisilere gore degisir yas farkinin azligi coklugu..

Harfleri yutup başka harfler çıkarmayın nolur. Hayır o tarz harfleri yazamıyorsanız o kelimeleri kullanmayın. Her yorumda ewlilik yazmışsınız. Telefondan girseniz bile w yazamazsınız ki rahatça.

Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
15 yaş fark tabi ki önemli..siz ona göre çocuk sayılabilecek yaştasınız..sizin yaşadıklarınızı,duygularınızı,sizin telaşlarınızı o 15 yıl önce yaşamış..40 yaşına gelen birine hadi tekrar lise oku der gibi...

Siz 24 yasinda evli bir kadin gibi degilsiniz bence. Yazilariniz, laflariniz cocukca. Bir de 39 yasinda adam almissiniz. Tabii ki anlasamayacaksiniz. Siz yasinizin olgunlugunda bile degilsiniz ki.
Su yazilarinizdan bile belli. Ergen bebeler gibi g yerine q, v yerine w yaziyorsunuz. Dogru duzgun yazin su kelimeleri.

erkek te olsa kadın da olsa günümüzde yaş farkı 5 i geçiyorsa sorun çıkıyor..çünkü herşey akıl almaz bir hızda değişiyor..aralarında 6-7 yaş olan insanların arasında bile kuşak farkı oluşuyor malesef.

Kuzum bosanmaya vercem nedir canim ya?gulyabaniye ver daha kolay olur
Yetimhaneye ver belki bir alan cikar ordan sahiplenirler koruyucu aile falan olurlar tovbe tovbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…