ben 24 yasindayim eşim 39 yaşında cokmu fark war aramizda benim qibi olanlar warmı.

Ewlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
bende eşimde çok küçügüm ve çok mutluyum(allah bozmasın) bence senın hormonlarındandır

çocuk muyum ben, beni uyarıyor, üstelik ondan kac yaş büyüyum diyor ve size dariliyor

. benim kocada o yaşta. ben onu uyarinca yadirgiyor ve yazdiklarimi söylüyor

Olmaz olur mu, ama seyrektir, kendine kader arkadaşı mı arıyorsun
Benim qibiler warmi diye konuyu actim onlardan teselli bulurum diye düşündüm fakat yok qibi benim durumumda olan.

içinden ne geliyorsa. değişme. kocan o senin.

didişip barışın surdurmeyin. biz oleyiz.

bence normal.erkekler zaten geç olgunlaşıyor.ben de eşimle aramda 15 yaş falan olsun istiyordum ama 5 yaş var:)

Hayatım boyu sevgililerimde benden kucuk oldu,eşimde..

Oyuzden hep heves etmişimdir kendımden buyuk erkekle bırlıkte olmaya..çok değişik,beni çıtır yapacak bi durum bu hi hi:))
Artık çok geç tabiiii:)))

acaba çok mu söyleniyorsun?
önceden böyle değildi demişsin, çok bunalmış bişeye sıkılmış durağanlaşmış olabilir mi?

Hayatım boyu sevgililerimde benden kucuk oldu,eşimde..

Oyuzden hep heves etmişimdir kendımden buyuk erkekle bırlıkte olmaya..çok değişik,beni çıtır yapacak bi durum bu hi hi:))
Artık çok geç tabiiii:)))
kaç yaşındasın millan sen merak ettim
bide eşin kaç yaşında bide burcunuz ne
oha sormaya başlayınca devamı geliyomuş Z zipzip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…