bende eşimde çok küçügüm ve çok mutluyum(allah bozmasın) bence senın hormonlarındandırEwlenirden bu kadar onemsemedimde hamileliktenmi ne hersey kafama takilir oldu . Bi konuda uyariyorum onu dariliyo hemen. Yas farkindanmi acaba anlamadiqini düşünüyorum beni.
Ay ya bunada guldum bana da al beri hshahaha
Benim qibiler warmi diye konuyu actim onlardan teselli bulurum diye düşündüm fakat yok qibi benim durumumda olan.
Peki nasil dawranmam qerekiyor.çocuk muyum ben, beni uyarıyor, üstelik ondan kac yaş büyüyum diyor ve size dariliyor
. benim kocada o yaşta. ben onu uyarinca yadirgiyor ve yazdiklarimi söylüyor
Kader arkadasi deqilde tecrubelerinden yararlanmak diyelim :)Olmaz olur mu, ama seyrektir, kendine kader arkadaşı mı arıyorsun
Parayi veren dudugu calar panpa, birikim yapip gelSenin icin masrafa giremem
Konuyu p.c etmeden ben gideyim, yoksa banlanicam. Her 2 lafimdan biri Behlul zaten .......param olaydi Kivanc Tatlitug'u satin alirdim zati
Parayi veren dudugu calar panpa, birikim yapip gelSenin icin masrafa giremem
Konuyu p.c etmeden ben gideyim, yoksa banlanicam. Her 2 lafimdan biri Behlul zaten .......param olaydi Kivanc Tatlitug'u satin alirdim zati[/QUOTE/]
haine bak hem heves ettirip hem satıyor.
hıh ben bulurum en tazesini
bence normal.erkekler zaten geç olgunlaşıyor.ben de eşimle aramda 15 yaş falan olsun istiyordum ama 5 yaş var:)
kaç yaşındasın millan sen merak ettimHayatım boyu sevgililerimde benden kucuk oldu,eşimde..
Oyuzden hep heves etmişimdir kendımden buyuk erkekle bırlıkte olmaya..çok değişik,beni çıtır yapacak bi durum bu hi hi:))
Artık çok geç tabiiii:)))
Bana mı sordun avatardakı sen kısın dıe:)vampir mi kız seninki
kaçtır soracağım soramıyorum avatarındaki sen misin?
haine bak hem heves ettirip hem satıyor.
hıh ben bulurum en tazesini
iki tane ikizleer aynı evde zor olmuyo muBen 82 liyim..eşim 84 lu..ıkımızde ıkızlerız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?