Canım yukarıda annesi egosunu tatmin ediyor ve reddet eğer onlar adım atarsa dedin. Bunu biraz açar misin?Siz acaba bu aralar biraz boşlukta olabilir misiniz? Adamla doğrudan iletişim kurmak istemiyorsunuz yapınız gereği, anneye açık açık evlenme niyetinizi söyleyemiyorsunuz konu açıldığı halde (hatta tam tersi, ben düşünmüyorum ama karşıma çıkarsa bakarız gibi isteksiz bir cümleniz var)...Zaten anladığımız kadarıyla anne de sizin üzerinizden oğluyla ilgili ego tatmini arayışında, kendini naza çektikçe çekiyor, 50 yaşına gelmiş adamı bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bence daha fazla düşmeyin bu işin peşine. Gidip gelmeyi de durdurun. Bu sefer onlar size yanaşırsa da "ben 40 yaşındayım, senin oğlunun yaşı bana fazla, ben en fazla 45 düşünüyorum" deyin. Hiç tanımadığınız, yüzünü bir kere gördüğünüz bir adam için bu kadar çaba harcayacağınıza da imkanlar dahilinde etrafınıza bakın. Bütün gün evde oturmuyorsunuz sonuçta, çalışan kadınsınız, bir çevreniz var.
annesi çok ister evlenmesini. O da istiyormuş ama hep yanlış insanlar çıkmış karşısına. Genç iken sözlenmiş ve sözlüsü Ex erkek arkadaşına kaçmış.
hepinize teşekkür ederim çok tatlı ve yardımcısınız