Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Östrojenin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Kadın uzun süreden sonra o kadar heyecanlanmış ki, espri bir dille sakin ol detaylara bak diyorum. Çünkü asıl orada kırılacağı şeyler var. Burada kırıcı bir şey yazmadım, o sizin alıngan kişiliğinizle alakalı olabilir.
Merak etmeyin hormonları ve hatta bütün anatomimizi bilecek kadar aklı başındayım. Fakat bunları burada yazmanın doğru olmadığını söylemek istedim. Ayrıca dilinizin esprili olmadığını da tekrar belirtmek istiyorum, iyi forumlar
 
Merhaba canlar,

ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.

gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.

bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.

bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.

kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Olur tabi neden olmasın.. Siz açık açık söylemesenizde evlenmek istediğinizi dile getirin, sonrası kısmetse olur zaten.. Konuşup anlaşırsanız, yol arkadaşı olursunuz.. Eğer olursa çok mutlu olmanızı dilerim...
 
Biliyor Ben söylemiştim ailemin bana köstek olmayacağına. Ama bir türlü açılmıyor. Bu da beni adamı gördükten sonra baya üzüyor. Yengesi çok kıskanç birisi ona çıtlatsan ve ya anlarsa arayı bozar gibime geliyor.
Başka bir büyüğünüz yok mu? Sizi münasip gördüğünü karşı tarafa iletecek biri ?
 
Başka bir büyüğünüz yok mu? Sizi münasip gördüğünü karşı tarafa iletecek biri ?
Benim ailem karışmaz çünkü benim hayatım ve kız tarafının ara yapmasını da uygun görmüyorlar. Ben onlara çekmişim
 
O gün tesadüf değildi bence, oğlunun seni görmesi için ayarlanmış gibi geldi bana.
Tabi senin de onu yakından görmen için.
Onlar da olumsuz cevap almaktan çekindikleri için adım atamıyor olabilirler.
Aileni tanıyorlarmış belki araları bozulur diye .Ailen ne diyor bu işe?
Olumlu bakıyorlarsa annen yengeye çıtlatacak birini devreye sokabilir. Ortak tanıdık vardır sanırım.
 
Valla sevgilim filan doğu erkegiydi
Hiç de öyle saygiydi bilmem neydi bilmeyen okumuş görgüsüz biseydi .
Bence doğu erkeği olmasıyla alakalı değil dediğiniz durum
Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
 
Yaş sıkıntı değil ama ortada bir sıkıntı var gibi. Eğer isteselerdi açılırlardı gibime geliyor. Bence açılmayın biraz daha bekleyin.
Geçen oğlunu gördüğümde kadın bana, “ işten gelmiş üstünde kot ve kazak vardı, takım elbiseyi çekince üstüne daha farklı” demişti benim oğlum.” Dedi. Bende “ normal adam işe gitmiş” dedim sadece
 
Adamda sizi ilk kez yakından görümüşse, annesi onun fikrini soracaktır. Olumlu ise, size mutlaka bir şekilde dönüş yapar.
Ama, annesinin daha önce oğluna aileler tarafından çok teklif geldiğini söylemesi dikkatimi çekti. Benim oğlumu kimler kimler istedide, o beğenmedi demiş resmen. Bunu çok itici buldum. Böyle şirin teyzeler, sonra oğullarını gelinle paylaşamıyorlar.Ben olsam, ilk adımı atan olmazdım.Görüşmek istese, size bir şekilde dönüş yapar.
 
Dün aradım yengeyi, hiçbir yorum yapmadı. Sadece oğlunun işten geldiği için giyimi iyi olmadığını söyledi
 
Bence annesine değil de ortak tanıdığınız bir kadına söyleyin, o annesine ya da adamın kendisine söylesin. 😊
 
Adım atmak isteseler atarlardı. O kadar da zor değil. Sizden bekleyecek halleri yok. Erkek gelir özellikle böyle aracı görücü işlerinde. Siz niyetinizi yeteri kadar belli etmişsiniz. Bence kadın oğluna sizi gösterdi adam beğenmedi. Zaten 50 yaşında bekar. Kolay kolay kimseyi beğenmeyen bir tip. Önceki konularınızı okumadım. Sizin mesleğiniz nedir o mühendis sanırım.
 
Adım atmak isteseler atarlardı. O kadar da zor değil. Sizden bekleyecek halleri yok. Erkek gelir özellikle böyle aracı görücü işlerinde. Siz niyetinizi yeteri kadar belli etmişsiniz. Bence kadın oğluna sizi gösterdi adam beğenmedi. Zaten 50 yaşında bekar. Kolay kolay kimseyi beğenmeyen bir tip. Önceki konularınızı okumadım. Sizin mesleğiniz nedir o mühendis sanırım.
Bende mühendisim makina
 
Back
X