- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Kadın da 40 yaşında bekar.. Bu önyargılardan keşke vazgeçebilsek. Bir çoğumuz boşanmış burada. 25 te evlenenler sanki mükemmel erkekler.Kızmadın değil mi öyle yazmama? Seni düşünerek yazdım. Bir de ilk başta söylemek istemedim ama adamın 50 yaşına kadar bekar kalmasının pek çok sebebi olabilir. İyice araştırman lazım. Annesinin söylediklerini boşver. Yoğurtçu yoğurdum ekşi demez. Sen başka kaynaklardan araştır bu adamı.

Yahu sen calismiyor musun? Adam muhendis sen muhendus teknik konulardan birsey danış falan. 40 yaşında mühendis kadın nasıl bu kadar çekingen oluyor pes.
Yahu sen calismiyor musun? Adam muhendis sen muhendus teknik konulardan birsey danış falan. 40 yaşında mühendis kadın nasıl bu kadar çekingen oluyor pes. 

. Öyle güzel anlatmışsınız ki hayırlı ise inşAllah olur. Ama hiç oralı olmazlarsa adam halen istemiyordur. Üzülmeyin ama kapılarınızı da kapatmayın derim
. Öyle güzel anlatmışsınız ki hayırlı ise inşAllah olur. Ama hiç oralı olmazlarsa adam halen istemiyordur. Üzülmeyin ama kapılarınızı da kapatmayın derim