- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.534
- 898
Bir çok şey yaşadım gördüm. Türk erkeklerine haksızlık etmeyelim lütfen. Burada kadın sığınma evleri dolu saf kan Hollandalı eşi , babası veya abisi tarafından şiddetten dolayı dayak yiyip evi terk eden.
Baskı yaşıyoruz evet bu doğru.
Bu baskı her ülkede var. Ve size bunu da diyim Avrupa’da yaşayan en medeni insanlar Türkler . Bazen çevreme bakınca baskının ne olduğunu hala öğrenmediğimi diyebilirem.
Biraz siyası olacak ama silah satıp mazlum öldürten insanlardan, basını %99 sansürlü olan sonra insan hakları diye bas bas bağırıp ülkemizi kötüleyen Avrupa halkı beni tatmin etmiyor hiç bir yönden. Burada doğdum büyüdüm . Neden mi kesin dönüş yapmıyorum? Herşeyin burada annem, babam kardeşlerim.
Banlanmak istemiyorum ama Türkiyede artık her gün bir kadın katlediliyor nerdeyse.
Türkiye silah satmıyor mu taşımıyor mu Allah aşkına? Yemen'e zulmeden Suudi Araplara kim silah satıyor? Silahı ABD de satıyor, Avrupa da , Türkiye de, sadece Türkiye gibi mağdur/mazlum edebiyatı yapmıyor diğer ülkeler. Türkiyede delice bir savunma sanayisi var. Ankaradaki tüm teknoloji şirketleri savunma şirketi onlar armut mu satıyor?
Basına gülüyorum sadece, Türkiyede tonla gazeteci hapiste çürüyor, ifade özgürlüğü zaten yok. En ufak ağzını açsan hayatın kayıyor. Hapse giriyorsun, mahkemede sürünüyorsun, rezil oluyorsun kısaca.
madem tatmin değilsiniz topluca gelin Türkiyeye , ama o yemez çünkü 1euro=10TL. Onca kötülediğiniz insanların içinde yaşamaya tek sebebiniz var o da paracıklar

Adamların milli servetini yiyip içiyorsunuz bari arkalarından konuşmayın yazık günah.