• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailem ve evlilik hakkında

Anladım canım anladım çok sağ ol faydalı olucak eminim tüm bekar kızancıklara :KK48::KK48::KK48:
Canım ben cocugua sans vermek istiyorum ama sürekli güzel gözlüm canım diye hitap ediyor yani izin vermiyor ki nomarl boyutta tanıyayım aşk fışkırıyo çocuktan:KK37: :KK48:
ayy ilahi bu çocuk da tam aşk çocuğuymuş yahu :KK48::KK48:
bence açıkca konuş o zaman seni tanımak istiyorum ama ilk önce arkadaş olmak istiyorum seninle diye ve yine güzel gözlüm falan derse seni kırmak istemem içinden geliyor belli ki ama bu süreçte böyle hitap etmezsen sevinirim de olsun bitsin ;)

ayy ilahi bu çocuk da tam aşk çocuğuymuş yahu :KK48::KK48:
bence açıkca konuş o zaman seni tanımak istiyorum ama ilk önce arkadaş olmak istiyorum seninle diye ve yine güzel gözlüm falan derse seni kırmak istemem içinden geliyor belli ki ama bu süreçte böyle hitap etmezsen sevinirim de olsun bitsin :KK66:

Artık konuşmama kararı aldık dün canım ama bilmem bir daha arar mı sorar mı ..

:KK70: tşk ederim.anneminde etkisi var bunda .bir de kendımı pskiloji anlamında geliştriyorum

:KK70: tşk ederim.anneminde etkisi var bunda .bir de kendımı pskiloji anlamında geliştriyorum
tebrik ederim anneni o zaman :KK68:
öyle mi ne güzel ben de üniversitede psikoloji okumayı çok istedim ama puanım yetmediği ve bir sene daha hazırlanmanın zaman kaybı olacağını düşündüğüm için çok alakasız bir bölüm olarak iktisat okudum ama senin yaşlarında ben de çok sarmıştım sürekli psikoloji dergileri kitapları vs alır okur insanlarla hep iletişim halinde olurdum sürekli dinlerdim anlamaya çalışırdım çok güzeldi yaa
şimdi zamansızlıktan hiçbirini yapamıyorum ama içimde kaldı hala derim maddi durumum elverirse kızım büyüdüğünde yüksek lisans yapmak istiyorum o alanda

Artık iyice düşünüp öyle adım atmam gerek canım ..telefonu kapatırken ağlıyordu garibim :KK43:
ayy kıyamam çok etkilemiş bu çocuk senden
tabii ki iyice düşün öyle kararını ver sonrasında ne sen ne o üzülün ama kararın tanımaktan yana olursa bence ondan adım bekleme derim ben

bende psıkolojı kazanamadım isterdim ama kısmet olmadı.istanbulda çalışma ekonmsi okuyorum bende .) aslnda yuksek lısans psıkolıj okumak ısterım ama bakalım

bende psıkolojı kazanamadım isterdim ama kısmet olmadı.istanbulda çalışma ekonmsi okuyorum bende .) aslnda yuksek lısans psıkolıj okumak ısterım ama bakalım
İnşallah okuyabilirsin ne güzel olur :) ve sana ufak bi tavsiye bunu evlenmeden yap çünkü evlenince pek fırsatın olmuyor ne yazık ki

Evet bir şey hissetmedim çok fazla...Ama annem ise sürekli herke mükemmel olamaz herkesin eksiği vardır kimi yakışıklı olmaz kimi zengin olmaz kimi içer kimi sakin olur kimi sinirli olur herkesin kusuru olur %60 sana uyuyorsa tamam diyeceksin yoksa evde kalıcaksın ...böyle diye diye bunlattı beni sizce haklı mı annem :KK43:
Evet annen hakli hic kimse mükemmel degil , ama bu demek degilki hic bisey hissetmedigin halde kabul edeceksin..

Back
X