• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailem ve evlilik hakkında

haklısın hepimizin içinde bir yerde ilişkiye başlarken evlensek nasıl olur düşüncesi vardır heralde ama hani gözünü karartıp da sadece evet evlenmeliyim şeklinde yaklaşma Allah korusun ya evlilik zor iş olmadık bi adamla ömür geçmez
Allah hayırlısını versin hakkında arkadaşım

Çok teşekkür ederimmm Allah Razı Olsunn..:KK68:

Geçen gün evli arakadaşım aynı lafı etti..Ben kocamın yakışıklı olup olmadığına bakamıyorum 2 sene oldu evleneli ama inan bi yerden sonra muhabbet edebiliyomusunuz ,derdini dinliyor mu sakin mi değer veriyor mu bunlar önemli oluyor dedi..:KK17::KK56:
aynen öyle çok doğru demiş
ben eşimden ilk gözleri çok güzel diye etkilendim ama şimdi sinirlenip kavga etmeye başladığında o gözlerinden ateş çıkmıyor mu görmek bile istemiyorum
ama zaten evlilik sırf yakışıklı güzel olduğu için yapılmaz ya da sen bi erkekten sırf yakışıklı diye etkilenip evlenmeye karar vermezsin zaten ki sanmıyorum ki bu bahsettiğin adamdan sırf yakışıklı olmadığı için hoşlanmamış değilsindir bi frekans tutmadı belli ki istemiyorsun
haa aklında soru varsa biraz daha zaman ver tanımaya çalış derim belki de için ısınabilir ama bu konuya hoşlanmam gerek psikolojisiyle yaklaşma akışına bırak yani ayyy karışık mı yazdım ne umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi :KK48:

inan cok dedim zaten daha tanımak isterdim ben aslında ama baktım güzel gözlüm canım demelere başladı ondan kestrip attım 3 gün içinde.
Neyse bundan sonra önünüze bakın. Ailenizle konuşun. sizi sıkıştırmasınlar. hep bu ailelerin sıkıştırması yuzunden, çevre baskısı yüzünden yanlış evlilikler yapıyor kadınlar. Ailenize böyle olmasını ister misiniz diye sorun. herhalde anlarlar hatalarını.

görünş tabikide önemlı oluyor ilk aşamada ama.onu tanıdıktan sonra hala duygular yoksa tabkıde kıısılıgı ıcın evlenmeyın sonucta ten uyumuda onemlı.ev arkdaşı aramıyorsunuz sonucta .)

eğer evlenmek istemiyorsanız.evlenmyin tabikide aile zoruyla evlenip mutsuz olan insanlar var.evliliğe kendınızı ruhen bedenen hazır hıssetmek durumdasınız.eski jenrasyon olduğu için ailelerimiz malesf baskı kuruyorlar.hemen evlendrmek istiyorlar ama çocuklarına kızım ya da oglum sen evlenmek ıstıyormusun gerckten buna hazırmısın dıye sormuyorlar

Ayenen öyle arkadasım ..anne bak evlenip ayrılırsam daha mı iyi olur yapma etme ben cok mu meraklıyım 26 yaşında hala sizin evinizde yaşamaya..ama nasip olmuyor diyorum...Annem hala söyleniyor millet 2 görüşmede yüzük takıveriyor sen ondan ona konuşup evlencem diyosun millet dalga peşinde sevgili olunmaz erkek dediğin kullanır atar ..yaşın geçince hiç begenmicen ..bu ve bunun gibi niceleri... :((

bunu bızım toplumda diyen o kdr çok kişi varki.takmıcaksnız bi kulagından girip diger kulaktan çıkıcak.olmazsa gidin kendı evınızı kurun kafanız rahat olr

işte anneme anlatamıyorum yaşın geçiyor deyip duruyor evde sürekli ona knedimi anlatmaktan huzursuzluk çıkıyor en son bağırdım geçen gün ben ölünceye kadar evlilik lafı etme ne olur diye :KK57: resmen ağlatıyor beni :KK61::KK61::KK61:
ahh canım yaaa neden yaşın geçiyor olsun gencecik kızsın daha ben de 29 yaşında evlendim bana da annem derdi sürekli şu tanışmak istiyor bu istiyor vs diye gelirdi ama nasip kısmet hiçbiriyle tanışmadım bile -gerçi annem çok ısrarcı olmazdı sağolsun- sonra çok büyük tesadüfle eşimle tanıştım :) iyiki de bu yaşta evlenmişim diyorum şu an daha erken evlesem çok mutsuz olurdum ben

aramıyorsunuz sonucta
Neyse bundan sonra önünüze bakın. Ailenizle konuşun. sizi sıkıştırmasınlar. hep bu ailelerin sıkıştırması yuzunden, çevre baskısı yüzünden yanlış evlilikler yapıyor kadınlar. Ailenize böyle olmasını ister misiniz diye sorun. herhalde anlarlar hatalarını.

teşekkür ederim canım inşallah anlarlar ama ...

bunu bızım toplumda diyen o kdr çok kişi varki.takmıcaksnız bi kulagından girip diger kulaktan çıkıcak.olmazsa gidin kendı evınızı kurun kafanız rahat olr

o kadar maddi imkanım yerinde değil canım malaesefff...aldığım para kira vermediğim halde zor yetiyorrr

ahh canım yaaa neden yaşın geçiyor olsun gencecik kızsın daha ben de 29 yaşında evlendim bana da annem derdi sürekli şu tanışmak istiyor bu istiyor vs diye gelirdi ama nasip kısmet hiçbiriyle tanışmadım bile -gerçi annem çok ısrarcı olmazdı sağolsun- sonra çok büyük tesadüfle eşimle tanıştım :) iyiki de bu yaşta evlenmişim diyorum şu an daha erken evlesem çok mutsuz olurdum ben

Herkes öyle diyor bi de sorduğumda şey diyorlar evlilik güzel ama sevdiğin insan olursa güzell..yani mantık az planda gibi söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama

evlilkte hem mantık hem duygu olmalı zaten.full duyguyla evlılık yaparsan.aynı evde yaşadıgında benım evlendıgım adam bumu dersn.kişiliği sonradan gözune batmaya başlar.ilk önce bi insana duygudan zıyade mantık olarak dusunup yaklasıcan.ondan snra duygu devreye gırmesı lazım.ilk başta hemen duyguyu araya sokarsan yanlıslarını göremezsn sevdıgın ıcın .buna dıkkat etmek lazm bence

aynen öyle çok doğru demiş
ben eşimden ilk gözleri çok güzel diye etkilendim ama şimdi sinirlenip kavga etmeye başladığında o gözlerinden ateş çıkmıyor mu görmek bile istemiyorum
ama zaten evlilik sırf yakışıklı güzel olduğu için yapılmaz ya da sen bi erkekten sırf yakışıklı diye etkilenip evlenmeye karar vermezsin zaten ki sanmıyorum ki bu bahsettiğin adamdan sırf yakışıklı olmadığı için hoşlanmamış değilsindir bi frekans tutmadı belli ki istemiyorsun
haa aklında soru varsa biraz daha zaman ver tanımaya çalış derim belki de için ısınabilir ama bu konuya hoşlanmam gerek psikolojisiyle yaklaşma akışına bırak yani ayyy karışık mı yazdım ne umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi :KK48:

Anladım canım anladım çok sağ ol faydalı olucak eminim tüm bekar kızancıklara :KK48::KK48::KK48:
Canım ben cocugua sans vermek istiyorum ama sürekli güzel gözlüm canım diye hitap ediyor yani izin vermiyor ki nomarl boyutta tanıyayım aşk fışkırıyo çocuktan:KK37: :KK48:

evlilkte hem mantık hem duygu olmalı zaten.full duyguyla evlılık yaparsan.aynı evde yaşadıgında benım evlendıgım adam bumu dersn.kişiliği sonradan gözune batmaya başlar.ilk önce bi insana duygudan zıyade mantık olarak dusunup yaklasıcan.ondan snra duygu devreye gırmesı lazım.ilk başta hemen duyguyu araya sokarsan yanlıslarını göremezsn sevdıgın ıcın .buna dıkkat etmek lazm bence

vayyy canım sen bi topik açsan patlar valla..Evliliğe dair öneriler altın kurallar vs alakalı :KK200::KK66:
Çok doğru bi düşünce canım cidden

aşk sözcuklerınıde sevmem bende :( bu negatıf etkı yaratır valla.snra evlendıgınde o sözler gıdıyor sende şaşırıyorsun.yanı evlelene kdr dıyen bıle oluyor

Herkes öyle diyor bi de sorduğumda şey diyorlar evlilik güzel ama sevdiğin insan olursa güzell..yani mantık az planda gibi söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama
mantık da olmalı gözünü kaarartıp sırf aşığım benn deyip de evlenmemelisin ama daha çok sevgi ve saygı olmalı
sevmediğin adam istediğin kadar mantığına uysun aynı evde mutsuz olursun
ya da benim için öyle
sevmediğim sırf mantığıma uyuyor diye biriyle evlensem çok mutsuz olurdum şimdi mutsuz olduğum anlar yok mu oooo olmaz mı ama işte arada sevgim olduğu için üstünü çabuk kapatıp kırgınlığımı kızgınlığımı atabiliyorum

gerçekten birşey hissetmiyorsan doğru yapmışsın...
yaşa takılıp ayrıldıysan yanlış yapmışsın...

hayır.bu yaşta evliliğe karşıyım :D ögrenıcıym unv 2 sınıf okuyorm .tşk ederm bu arada

Back
X