Ben akıllanmam

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
53
Daha önce bi kaç konu açmıştım eski sevgilimle ilgili bilenler vardır
Benden iki yas büyük dört bucuk ay çıktık beş buçuk aydır ayrıyız
Aynı fakültedeyiz
Heyecanı bittiği için ayrılmak istedi yazın basında
Çok ağladım üzüldüm ama gurur yaptım tamam sen bilirsin diyip kestirip attım sanırım böyle bisey beklemiyodu
Neyse okul açıldı iste baa bakıyo benim bakmadığım her gün bi yerden sildi vs sonra görüsmek istedim bulustuk
Ben anlamadım neden ayrıldık heyecanım bitti ne demek vs vs dedim
İste monotonlasmıstı bilmem ne diyo aşırı kinliydi
Tamam dedim herrryerden sildim
Hesaplarımı kitledim
Aradan iki ay geçti dayanamayacak seviyeye geldi yapamıyorum delirdim
Bide okuldan bi kızı takip etmis tivitırdan kaptırma korkusuda olustu tabi. Neyse gittim kapısına bi deli cesareti geldi in aşağı evin önündeyim dedim ağladım özledim dedim bilmem ne içinde hiç bişey yok mu dedim var tabiki ama artık olmaz, hatıralar da silinmez, zorlamayalım hırpalama kendini vs dedi ağladım baya sonra umarım pisman olmazsın bu kararından dedim sonra giderken arkamdn iyi aksamlar dedi ağlayarak eve döndüm
Bu olaydan sonra kinli çocuğun bana bakısı bile değişti nefretli bakmıyo
Neyse bu şüpheci kıskanç biri aksine de benim erkek arkadaşlarım çok fazla sürekli okulda erkeklerle görüyo
Bana dank etti sonradan erkeklerden uzaklastım bi kaç gün kızlarla falan gördü
Aman allahım sürekli bakıyo bariz kütüphanede yerini bile değiştirdi tam beni görebileceği bi yere geçti
En yakın arkadası taa uzaktan bana selam melam vermeye başladı
Dün de kütüphanede baktı baya ama ben çok yorulmuştum onun lavaboya gittiği bi ara çıktım gittim kütüphaneden
Bide bugün beni bi erkek arkadaşımla tavla oynarken gördü anlamadım sinirlendi galiba o yakın arkadaşı dibimde durup suratıma kötü kötü baktı ve selam bile vermedi
Bizimki xaten hiç bakmadı bugün bana
Napıcam hiç bilmiyorum halbuki onunla bile tanıstırdığım bi arkadasımdı
ÇOOOOOKKKK uzun oldu ama kusura bakmayın aşamadım bi türlü hâlâ olsun istiyorum napcam
O takip ettipi kızda ağır yazıyor

Bilmiyorum olabilir, aşırı taktım bu barışma işine
Ama en yakın arkadaşı iki güm önce selam verip gülümserken bugün kötü kötü baktı ve kafasını çevirdi ya
Kac yasindasin kuzum, su aralar final telasinda olman lazim senin. Eski erkek arkadasin baska bir kizi gonlune koymus bile, zatdn kapisina gidip aglayarak bir hata yapmissin, onunla ilgilendigini gosterip daha fazla kaltirma totosunu. Kendine hic mi saygin yok senin.

Ben 20 o 22 kız 21
Ya kıza bakkkmıyo okulda kız sürekli buna bakıyo kıza bakmıyo
Hiç konuşmuyolar bile sıfır
Selamlaşma bile yok
Tıp fakültesinde okuyorum bizim sınav sistemlerimiz farklı o yüzden bu aralar sınavım yok
Ya ben anlamıyorum artık ne yapıcam şaştım
Kapısına gitmemi hata olarak görmüyorum hâlâ
Konusmasam çatlardım
İçimde hep keske olarak kalırdı
Artık atabileceğim adım yapabileceğim bisey kalmadı ama bi sekilde barısmamıx lazım artık ben uyku uyuyamıyorum ciddi anlamda sorunlar bas göstermeye basladı

senin sanki şu an başka dertlerle (sınav mesela) uğraşıyor olman gerekiyor.
lütfen odağını şimdilik derslerine çevirmeye çalış. bu çocuk seninle beraber olmak istemiyor. yırtsan da kendini olmayacak o iş canım...

Sanirim takinti yapiyorsun onu kendine. Halbuki onsuz da mutlu olabilirsin sadece bunu istemen lazim

çok takıntı yapmışsın biraz akışına bırak kendine zaman ayır başka meşgaleler bul. kaçıncı sınıfsın 1 mi? derslerine odaklan lütfen yazık etme kendine

Ya artık psikolojim bile bozuldu
Derslerim iyi bi sorun yok ama onu çok özledim yapamıyorum
Resmen okula onun için gidiyorum dersler için değil
Bugün onu kütüphanede görebilmek için derslerime bile girmedim
Ya gerçekten iki üç gündür sürekli bakıyordu böyle bariz arkasını dönerek bakıyordu ama bugün iyiki biriyle gördü yüzüme bile bakmadı

ben senin eski konuna da yazdığımı hatırlıyorum.
benim bir dönemki halimi görüyorum sende. arkadaşlarınla takıl, hobiler bul vs. kendine.
inan zamanla geçecek.

çok takıntı yapmışsın biraz akışına bırak kendine zaman ayır başka meşgaleler bul. kaçıncı sınıfsın 1 mi? derslerine odaklan lütfen yazık etme kendine
Üçüncü sınıfım düşünmeden edemiyorum hayatımı resmen ona göre şekillendiriyorum
Onun derslerine bos zamanlarına göre derse giriyorum
Derslerim iyi bi sorun yok çok şükür
İki üç gündür bakıyodu bariz ama bugün biriyle gördü yine bakmamaya basladı arkadası bilr selamı kesti
Ama inanınki ondan baska kimse yok içimde
Herkrs sadece arkadasım

Resmen adama kafayi takmissin.
Birisi bana boyle kaayi taksa bende kacardim ondan.
Eminim ki bir cok seyide ustune aliniyorsun..

Bu aralar sinav stresinin olmasi gerekmiyor mu?

ben senin eski konuna da yazdığımı hatırlıyorum.
benim bir dönemki halimi görüyorum sende. arkadaşlarınla takıl, hobiler bul vs. kendine.
inan zamanla geçecek.
Ben zamanla geçsin istemiyorum ki ben barısmak istiyorum
Bu iliskide çok hatalarım oldu telafi etmek istiyorum
Bir yolu olmalı ya barısmanın bir yolu olmalı artık delirdim

Resmen adama kafayi takmissin.
Birisi bana boyle kaayi taksa bende kacardim ondan.
Eminim ki bir cok seyide ustune aliniyorsun..

Bu aralar sinav stresinin olmasi gerekmiyor mu?
Tıp fakültesinde okuyorum sınav sistemimiz diğer fakültelerden farklı
Sınavım yok
Evet çok taktım
Çünkü hatalarım var ve ben bunları telafi etmeye hazırım özledim özlüyorum üzülüyorum
Yapamıyorum kafamdan atamıyorum hiç bi sekilde basaramadım
Her gün görüyorum

Kacan kovalanir demisler.
Adam kaciyor sen kovaliyorsun.

Kacan kovalanir demisler.
Adam kaciyor sen kovaliyorsun.
Ya bende bi süre kacan oldum takmadım onu hep güldüm yan masamdayken kahkahalar attım arkadaslarımla sonra kalkıp gittim ama nr zaman böyle şeyler yapsam beni bi yerlerden sildi
Ne zaman o baksa ben bakmasam siliyor
Sinirleniyor ne biliyim kinli bakıyor

onun içinde birşey olsa sen bir adım attığında sana karşılık verirdi.bence artık sil aklından onu.saana gerçekten değer veren başka birileriyle tanışırsın inşallah en yakın zamanda.

kuzum 3. sınıf zordur önemlidir... bu kadar ona endeksli yaşama sakinleş biraz. üstelik gençsin cıvıl cıvıl olman gereken zamanları böyle tüketme ve ille de o olacak diye takıntı yapma hayatı doğal akışına bırak olacağı varsa olur

Yapamıyorum ki akışına bırakamıyorum onu görüncr salak salak davranıyorum gidip sarılasım falan geliyo o derece
Ya madem sevmiyorsun istemiyorsun ayrılıyorsun neden bakıyorsun bana neden ümitlendiriyorsun
Söyle madem arkadaslarınA selam bilr vermesinler konusmasınlar benimle
Yarın memlekete gidicem
Gider ayak bugün bu olaylar yok selam vermeme yok yüzüme bile bakmama bilmem ne o kadar kötüyüm ki ağlicam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…