Ben akıllanmam

sen de onu görünce yokmuş gibi davran. beklenti içine girme ve bittiğini barışmayacağınızı kabul et. memleketine git ailenle vakit geçir arkadaşlarınla çık dışarı gez hobilerin yok mu başka şeylerle uğraş hazır tatildesin. kendine vakit ayır tek takıntın o olmuş her şeyden anlamlar çıkarıyorsun yazık boşuna tüketiyorsun erkekler bizim gibi değil düzler her hareketi anlamlar içermiyor yani. ve başka uğraşlar bulup ondan uzaklaşmazsan pişman olacaksın ileride.

Canım yapma bunu kendine. Erkekler bizim gibi duygusal değiller malesef o baska birinin pesine dusmus sende kapisina gidip aglamissin yapma unutmak zordur elbet ama olmuyorsa zorlama bilki daha iyisi bekliyordur seni. Üzülmeye degmez..

Gerçekten ümitlenmek için yer arıyorum ve her davranışını analiz ediyorum
Aşırı takıntı yaptım kurtulmam lazım ama bi yandan da kurtulmak istemiyorum sanki barışacakmışız gibi geliyor
Sanki benim bu kadar takıntı yapmamın bi sebebi var gibi geliyor bilmiyorum, allaha sığınıyorum, beni artık normale döndürsün Hayırlıysa nasipse artık barışalım çünkü benim artık dayanacak gücüm kalmadı

Canım yapma bunu kendine. Erkekler bizim gibi duygusal değiller malesef o baska birinin pesine dusmus sende kapisina gidip aglamissin yapma unutmak zordur elbet ama olmuyorsa zorlama bilki daha iyisi bekliyordur seni. Üzülmeye degmez..
Ya o kızın pesine düştüğünü zannetmiyorum
Hiç görüşmüyolar selamlasmıyolar bile üç hafta oldu hiç sıfır bakmıyor bile kıza

hala barışmaktan bahsediyorsun bırak beklenti içine girme kendi hayatına bak

ne arabesk bi ikili

Evladım yapma.
Bak tıp fakültesindesin yani akıllı bir insansın. Bunu kendine yapma. Derslerine odaklan, güzel okulunu ziyan etme. Şimdilik derslerin iyi olabilir ama böyle gidersen hayattan koparsın derslerin düşer.

Benim tavsiyem başka tarafa bak. Spora git, öğrenci klübüne git. Takıntıyla geçirdiğin zamanları eğleneceğin bir şeylere yatır.

Aşkın kimyası takıntı zaten ya neyse.

Bu çocuk seni istemiyor senin iyiliğin için açıkça yazdım. O yüzden kafanı bir an önce başka tarafa çek bence.

Haklısınız inanın çok haklısınız
Ben olmadığım biri gibi davrandım bu ilikslide neden böyle yaptım bilmiyorum
Soğudu iste istemedi
Ama telafi etmek istiyorum olabileceğine inanıyorum ama o hiç adım atmadıı atmıyor ve atmayacak
Keşke hiç karşılaşmasak ben de bu takıntıyı bi sekilde atlatsam
İlginiz için tesekkürler

Hayat bazen iğrenç olabiliyor. Ben de senin için yapabileceğim bir şey olsun isterdim. Neyse, umarım her şey güzel olur.

Evlenince de monoyonlsştı deyip boşanmaya kalkar ya da aldatır sanırım
Ay ben anlamadım monotonlaştı ne demek
Sen bi ilişkiden ne bekliyosunki diyorum eveliyo geveliyo
E düzeltmek için bi emek harcamadın bisey yapmadın diyorum eveliyo geveliyo
NAPMAMIZ LAZIM ANLAMADIMKİ UÇAKTAN PARAŞÜTLE ATLAMAMIZ LAZIMDI GALİBA AKLIMA GELMEMİS
Tam bir salak ne istediğini bilmiyo bence
Böyle birinin pesinde süründüğüm için ben daha da salağım

Gerçekten akıllanmazsın. Kendin başlıkta yazmışsın zaten asıl sorununu. Bizden ne yardım bekliyorsun ki. Seni hayatında istemeyen adamın kapısına gidip ağladığın yetmiyor mu? Sana bir şey diyeyim mi, sen kendin için bu kadar değersizken, başkasının sana değer vermesini bekleme. Sen iki ağlar sızlarsın, hiç sanmıyorum ama belki sana ACIDIĞI için iki gün daha takılır adam, ama üçüncü gün yine gider yine gider. Seni istemiyor işte bi akıllan artık. Her ilişki sonsuza kadar sürmek zorunda değil. Bütün yaptıkların yetmiyor gibi bir de adamın her hareketini üstüne almışsın. Erkekle konuşunca kinleniyormuş da, kızla konuşunca yumuşuyormuş da... Onların hepsi senin kafanın içinde güzel kardeşim. Dediğim gibi sen kendini sevip, değer vermedikçe, kendine saygı duymadıkça başka birinden tüm bunları bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…