- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Yapamıyorum ki akışına bırakamıyorum onu görüncr salak salak davranıyorum gidip sarılasım falan geliyo o derece
Ya madem sevmiyorsun istemiyorsun ayrılıyorsun neden bakıyorsun bana neden ümitlendiriyorsun
Söyle madem arkadaslarınA selam bilr vermesinler konusmasınlar benimle
Yarın memlekete gidicem
Gider ayak bugün bu olaylar yok selam vermeme yok yüzüme bile bakmama bilmem ne o kadar kötüyüm ki ağlicam yine
Gerçekten ümitlenmek için yer arıyorum ve her davranışını analiz ediyorumsen de onu görünce yokmuş gibi davran. beklenti içine girme ve bittiğini barışmayacağınızı kabul et. memleketine git ailenle vakit geçir arkadaşlarınla çık dışarı gez hobilerin yok mu başka şeylerle uğraş hazır tatildesin. kendine vakit ayır tek takıntın o olmuş her şeyden anlamlar çıkarıyorsun yazık boşuna tüketiyorsun erkekler bizim gibi değil düzler her hareketi anlamlar içermiyor yani. ve başka uğraşlar bulup ondan uzaklaşmazsan pişman olacaksın ileride.
Ya o kızın pesine düştüğünü zannetmiyorumCanım yapma bunu kendine. Erkekler bizim gibi duygusal değiller malesef o baska birinin pesine dusmus sende kapisina gidip aglamissin yapma unutmak zordur elbet ama olmuyorsa zorlama bilki daha iyisi bekliyordur seni. Üzülmeye degmez..
Gerçekten ümitlenmek için yer arıyorum ve her davranışını analiz ediyorum
Aşırı takıntı yaptım kurtulmam lazım ama bi yandan da kurtulmak istemiyorum sanki barışacakmışız gibi geliyor
Sanki benim bu kadar takıntı yapmamın bi sebebi var gibi geliyor bilmiyorum, allaha sığınıyorum, beni artık normale döndürsün Hayırlıysa nasipse artık barışalım çünkü benim artık dayanacak gücüm kalmadı
Yolumu bulamıyorum aşırı depresif bi insan oldumhala barışmaktan bahsediyorsun bırak beklenti içine girme kendi hayatına bak
Yolumu bulamıyorum aşırı depresif bi insan oldum
Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler
Daha önce bi kaç konu açmıştım eski sevgilimle ilgili bilenler vardır
Benden iki yas büyük dört bucuk ay çıktık beş buçuk aydır ayrıyız
Aynı fakültedeyiz
Heyecanı bittiği için ayrılmak istedi yazın basında
Çok ağladım üzüldüm ama gurur yaptım tamam sen bilirsin diyip kestirip attım sanırım böyle bisey beklemiyodu
Neyse okul açıldı iste baa bakıyo benim bakmadığım her gün bi yerden sildi vs sonra görüsmek istedim bulustuk
Ben anlamadım neden ayrıldık heyecanım bitti ne demek vs vs dedim
İste monotonlasmıstı bilmem ne diyo aşırı kinliydi
Tamam dedim herrryerden sildim
Hesaplarımı kitledim
Aradan iki ay geçti dayanamayacak seviyeye geldi yapamıyorum delirdim
Bide okuldan bi kızı takip etmis tivitırdan kaptırma korkusuda olustu tabi. Neyse gittim kapısına bi deli cesareti geldi in aşağı evin önündeyim dedim ağladım özledim dedim bilmem ne içinde hiç bişey yok mu dedim var tabiki ama artık olmaz, hatıralar da silinmez, zorlamayalım hırpalama kendini vs dedi ağladım baya sonra umarım pisman olmazsın bu kararından dedim sonra giderken arkamdn iyi aksamlar dedi ağlayarak eve döndüm
Bu olaydan sonra kinli çocuğun bana bakısı bile değişti nefretli bakmıyo
Neyse bu şüpheci kıskanç biri aksine de benim erkek arkadaşlarım çok fazla sürekli okulda erkeklerle görüyo
Bana dank etti sonradan erkeklerden uzaklastım bi kaç gün kızlarla falan gördü
Aman allahım sürekli bakıyo bariz kütüphanede yerini bile değiştirdi tam beni görebileceği bi yere geçti
En yakın arkadası taa uzaktan bana selam melam vermeye başladı
Dün de kütüphanede baktı baya ama ben çok yorulmuştum onun lavaboya gittiği bi ara çıktım gittim kütüphaneden
Bide bugün beni bi erkek arkadaşımla tavla oynarken gördü anlamadım sinirlendi galiba o yakın arkadaşı dibimde durup suratıma kötü kötü baktı ve selam bile vermedi
Bizimki xaten hiç bakmadı bugün bana
Napıcam hiç bilmiyorum halbuki onunla bile tanıstırdığım bi arkadasımdı
ÇOOOOOKKKK uzun oldu ama kusura bakmayın aşamadım bi türlü hâlâ olsun istiyorum napcam
O takip ettipi kızda ağır yazıyor
Hshahjsjsj aynen biraz öylene arabesk bi ikili
Üçüncü sınıfım düşünmeden edemiyorum hayatımı resmen ona göre şekillendiriyorum
Onun derslerine bos zamanlarına göre derse giriyorum
Derslerim iyi bi sorun yok çok şükür
İki üç gündür bakıyodu bariz ama bugün biriyle gördü yine bakmamaya basladı arkadası bilr selamı kesti
Ama inanınki ondan baska kimse yok içimde
Herkrs sadece arkadasım
Haklısınız inanın çok haklısınızEvladım yapma.
Bak tıp fakültesindesin yani akıllı bir insansın. Bunu kendine yapma. Derslerine odaklan, güzel okulunu ziyan etme. Şimdilik derslerin iyi olabilir ama böyle gidersen hayattan koparsın derslerin düşer.
Benim tavsiyem başka tarafa bak. Spora git, öğrenci klübüne git. Takıntıyla geçirdiğin zamanları eğleneceğin bir şeylere yatır.
Aşkın kimyası takıntı zaten ya neyse.
Bu çocuk seni istemiyor senin iyiliğin için açıkça yazdım. O yüzden kafanı bir an önce başka tarafa çek bence.
Haklısınız inanın çok haklısınız
Ben olmadığım biri gibi davrandım bu ilikslide neden böyle yaptım bilmiyorum
Soğudu iste istemedi
Ama telafi etmek istiyorum olabileceğine inanıyorum ama o hiç adım atmadıı atmıyor ve atmayacak
Keşke hiç karşılaşmasak ben de bu takıntıyı bi sekilde atlatsam
İlginiz için tesekkürler
Ay ben anlamadım monotonlaştı ne demekEvlenince de monoyonlsştı deyip boşanmaya kalkar ya da aldatır sanırım
Beş buçuk ay hiç mi özlemedi anlamadımBence biraz akışına bırak belki özleyip o döner sana?
Daha önce bi kaç konu açmıştım eski sevgilimle ilgili bilenler vardır
Benden iki yas büyük dört bucuk ay çıktık beş buçuk aydır ayrıyız
Aynı fakültedeyiz
Heyecanı bittiği için ayrılmak istedi yazın basında
Çok ağladım üzüldüm ama gurur yaptım tamam sen bilirsin diyip kestirip attım sanırım böyle bisey beklemiyodu
Neyse okul açıldı iste baa bakıyo benim bakmadığım her gün bi yerden sildi vs sonra görüsmek istedim bulustuk
Ben anlamadım neden ayrıldık heyecanım bitti ne demek vs vs dedim
İste monotonlasmıstı bilmem ne diyo aşırı kinliydi
Tamam dedim herrryerden sildim
Hesaplarımı kitledim
Aradan iki ay geçti dayanamayacak seviyeye geldi yapamıyorum delirdim
Bide okuldan bi kızı takip etmis tivitırdan kaptırma korkusuda olustu tabi. Neyse gittim kapısına bi deli cesareti geldi in aşağı evin önündeyim dedim ağladım özledim dedim bilmem ne içinde hiç bişey yok mu dedim var tabiki ama artık olmaz, hatıralar da silinmez, zorlamayalım hırpalama kendini vs dedi ağladım baya sonra umarım pisman olmazsın bu kararından dedim sonra giderken arkamdn iyi aksamlar dedi ağlayarak eve döndüm
Bu olaydan sonra kinli çocuğun bana bakısı bile değişti nefretli bakmıyo
Neyse bu şüpheci kıskanç biri aksine de benim erkek arkadaşlarım çok fazla sürekli okulda erkeklerle görüyo
Bana dank etti sonradan erkeklerden uzaklastım bi kaç gün kızlarla falan gördü
Aman allahım sürekli bakıyo bariz kütüphanede yerini bile değiştirdi tam beni görebileceği bi yere geçti
En yakın arkadası taa uzaktan bana selam melam vermeye başladı
Dün de kütüphanede baktı baya ama ben çok yorulmuştum onun lavaboya gittiği bi ara çıktım gittim kütüphaneden
Bide bugün beni bi erkek arkadaşımla tavla oynarken gördü anlamadım sinirlendi galiba o yakın arkadaşı dibimde durup suratıma kötü kötü baktı ve selam bile vermedi
Bizimki xaten hiç bakmadı bugün bana
Napıcam hiç bilmiyorum halbuki onunla bile tanıstırdığım bi arkadasımdı
ÇOOOOOKKKK uzun oldu ama kusura bakmayın aşamadım bi türlü hâlâ olsun istiyorum napcam
O takip ettipi kızda ağır yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?