- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Ne diyebilirimki haklısınız..Gerçekten akıllanmazsın. Kendin başlıkta yazmışsın zaten asıl sorununu. Bizden ne yardım bekliyorsun ki. Seni hayatında istemeyen adamın kapısına gidip ağladığın yetmiyor mu? Sana bir şey diyeyim mi, sen kendin için bu kadar değersizken, başkasının sana değer vermesini bekleme. Sen iki ağlar sızlarsın, hiç sanmıyorum ama belki sana ACIDIĞI için iki gün daha takılır adam, ama üçüncü gün yine gider yine gider. Seni istemiyor işte bi akıllan artık. Her ilişki sonsuza kadar sürmek zorunda değil. Bütün yaptıkların yetmiyor gibi bir de adamın her hareketini üstüne almışsın. Erkekle konuşunca kinleniyormuş da, kızla konuşunca yumuşuyormuş da... Onların hepsi senin kafanın içinde güzel kardeşim. Dediğim gibi sen kendini sevip, değer vermedikçe, kendine saygı duymadıkça başka birinden tüm bunları bekleme.
Uzak dur sonuç yine hüsran olacak sana diyeyim bence önüne bakDaha önce bi kaç konu açmıştım eski sevgilimle ilgili bilenler vardır
Benden iki yas büyük dört bucuk ay çıktık beş buçuk aydır ayrıyız
Aynı fakültedeyiz
Heyecanı bittiği için ayrılmak istedi yazın basında
Çok ağladım üzüldüm ama gurur yaptım tamam sen bilirsin diyip kestirip attım sanırım böyle bisey beklemiyodu
Neyse okul açıldı iste baa bakıyo benim bakmadığım her gün bi yerden sildi vs sonra görüsmek istedim bulustuk
Ben anlamadım neden ayrıldık heyecanım bitti ne demek vs vs dedim
İste monotonlasmıstı bilmem ne diyo aşırı kinliydi
Tamam dedim herrryerden sildim
Hesaplarımı kitledim
Aradan iki ay geçti dayanamayacak seviyeye geldi yapamıyorum delirdim
Bide okuldan bi kızı takip etmis tivitırdan kaptırma korkusuda olustu tabi. Neyse gittim kapısına bi deli cesareti geldi in aşağı evin önündeyim dedim ağladım özledim dedim bilmem ne içinde hiç bişey yok mu dedim var tabiki ama artık olmaz, hatıralar da silinmez, zorlamayalım hırpalama kendini vs dedi ağladım baya sonra umarım pisman olmazsın bu kararından dedim sonra giderken arkamdn iyi aksamlar dedi ağlayarak eve döndüm
Bu olaydan sonra kinli çocuğun bana bakısı bile değişti nefretli bakmıyo
Neyse bu şüpheci kıskanç biri aksine de benim erkek arkadaşlarım çok fazla sürekli okulda erkeklerle görüyo
Bana dank etti sonradan erkeklerden uzaklastım bi kaç gün kızlarla falan gördü
Aman allahım sürekli bakıyo bariz kütüphanede yerini bile değiştirdi tam beni görebileceği bi yere geçti
En yakın arkadası taa uzaktan bana selam melam vermeye başladı
Dün de kütüphanede baktı baya ama ben çok yorulmuştum onun lavaboya gittiği bi ara çıktım gittim kütüphaneden
Bide bugün beni bi erkek arkadaşımla tavla oynarken gördü anlamadım sinirlendi galiba o yakın arkadaşı dibimde durup suratıma kötü kötü baktı ve selam bile vermedi
Bizimki xaten hiç bakmadı bugün bana
Napıcam hiç bilmiyorum halbuki onunla bile tanıstırdığım bi arkadasımdı
ÇOOOOOKKKK uzun oldu ama kusura bakmayın aşamadım bi türlü hâlâ olsun istiyorum napcam
O takip ettipi kızda ağır yazıyor
Aynen onunda bu sekilde düsündüğünü düsünüyorum. Mutluluk rollerimin kahkahalarımın hiççç bir yararı olmadı. Sürekli bi yerlerden sildi. Cidden dayanılmaz günler geçiriyorum. Fazla takıntıdan sağlığım bozuldu....erkeklerle mesafeli ol ( o böyle istiyor anlaşılan), onun boş derslerini takip etme gerçekten gitmen gereken zamanda git ve normal hayatını yaşa sürekli onu takip ettiğini hissettirme tek çözüm bu olabilir ben de olsam sürekli mutluluk rolü yapıp kahkahalar atarak bana nispet yapanı sevsem bile silerdim NET
Sanırım o kızla çıkmaya başladılar bu haftayeni çocukla arkadaşça görüş bence bu sırada duygularını da tartarsın aceleye getirme bu süreçte öncekinden unutup soğursan rahatça geçmişte bırakırsın onu başkasıyla görünce de canın yanmaz hem soğumaya başlamışsın bile kro kro davranıyor cümlesi buna işaret
Teşekkür ederim o günlere ne zaman gelicem çok merak ediyorumYasin cok genc ama emin ol ayrilik her yasta can yakar. Sacmalatir. Bak sen onun icin kendini paraliyorsun adamin umurunda bile degil zaten seni ona cekende umursamazligi. Sende onu takma demeyecegim çünkü oyle bir dunya yok takmasan kendini bu kadar helak etmezsin sadece "mış" gibi yapmaya calis. Bir gun gelecek" ay ne salak misim" da diyeceksin bunu da unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?