Ben akıllanmam

Ne diyebilirimki haklısınız..
Herşeyden anlam çıkarmaya çalışıyorum
Şairin de dediği gibi biz hiç eksik etmeyiz sol cebimizden umudu
Benimki biraz enayilik
Bile bile
Göre göre

Egosunu tatmin ediyor. Sevdiği falan yok.
Onun için acı çekip ağlayın dövünün devam edin. O da bakıp bakıp bir tarafları havada gezsin.

erkeklerle mesafeli ol ( o böyle istiyor anlaşılan), onun boş derslerini takip etme gerçekten gitmen gereken zamanda git ve normal hayatını yaşa sürekli onu takip ettiğini hissettirme tek çözüm bu olabilir ben de olsam sürekli mutluluk rolü yapıp kahkahalar atarak bana nispet yapanı sevsem bile silerdim NET

twitter'da bi geyik dönüyodu bi ara ; 'madem evlenmeyecektik bana neden merhaba dedin'
seninki de ona dönmek üzere tatlım acilen uzaklaş bu düşüncelerinden.

ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. o nasıl ki milleti takib edebiliyosa sen de gayet erkek arkadaşlarınla oturabilirsin gezip tozabilirsin. seni bu şekilde yönlendirmesine izin verme canım. adam senin kafanı karıştırmak istiyo bariz başarıyo da.

hem bak tıp fakültesinde okuyomuşsun gayet eğlenceli olsa gerek.
20 yaşındasın, derslerine girmiyomuşsun falan bi solucan için geleceğine yazık etme canım lütfen.

ben hıyarın biri yüzünden okulumu bıraktım.
değmedi, değmiyo, değmez.

şimdi bambaşka biriyle evliyim, bambaşka bi iş yapıyorum.
toparlanmanı, silkelenmeni kendine gelmeni tavsiye ediyorum sana.
bak ilerde kimler kimler çıkacak karşına emin ol.

Klasik universite iliskilerinden biri iste. Okulu bitirip memlekete donunce unutulur. Cocuk bildigin simarmis. Reddetsen bile hep ona asik olacagini pesinden kosacagini zannetmis bence. Oyle olmayincada zoruna gidiyor beyfendinin.

Uzak dur sonuç yine hüsran olacak sana diyeyim bence önüne bak

Bi bakmaya ne kadar da çok anlam yuklemissiniz. Bakismak yüz yıl öncesinde bir flört şekli olarak kabul edilebilir de bu zaman da bi üniversite öğrencisinin duygularını sadece bakarak anlatacağını hiç sanmıyorum. Gerçekten bi şey anlatmak istiyorsa gelir konuşur. Kendi kendine bana baktı, o kıza bakmıyor , arkadaşi baktı, bu gün kıskandığı ondan bakmadı filan diye kurup durmaktan vazgec. O anlam aradigin bbakislarin muhtemelen hic umdugun gibi bir anlamı yok.Sen bu iilişkiyi kurtarmak için elinden geleni fazlasıyla yapmışsin. Bu saatten sonra attigin her adım yapışkanlık olur ve seni küçük dusurur.

Aynen onunda bu sekilde düsündüğünü düsünüyorum. Mutluluk rollerimin kahkahalarımın hiççç bir yararı olmadı. Sürekli bi yerlerden sildi. Cidden dayanılmaz günler geçiriyorum. Fazla takıntıdan sağlığım bozuldu....

Bizimki benden iki yaş büyük
Bizim fakülteden benden bi yaş büyük bi çocukla tanıştım geçen hafta
Çocuk ilgisini belli etti sürekli konusmaya çalışıyo çocuktan iyi elektrik aldım hoşuma gitti yani
Ama bizimkini de bırakıp o kızla çıksın istemiyorum
Arafta kaldım resmen
Yine gerizekalı gerizekalı kro kro davranıyo bizimki, yordu beni gerçekten ama nedense arkada bırakamıyorum olmuyor
Seneye mezun olcak gitmesine daha çok var yani
Benimle ilgilenen çocuğa şans vermeli miyim
Yoksa bizimkinin peşini bırakmamalı mıyım bilmiyorum
Yeni biriyle çıkıpta onunla karşılaşmak istemem, gergin ortamlar oluşucak çünkü

yeni çocukla arkadaşça görüş bence bu sırada duygularını da tartarsın aceleye getirme bu süreçte öncekinden unutup soğursan rahatça geçmişte bırakırsın onu başkasıyla görünce de canın yanmaz hem soğumaya başlamışsın bile kro kro davranıyor cümlesi buna işaret

Sanırım o kızla çıkmaya başladılar bu hafta
Daha beraber görmedim ama büyük ihtimalle öyle
Gerçekten ne yapıcam bilmiyorum aslında ne yapacağım ortada
Bendrn bi yaş büyük olan çocukta bi gün çok ilgili bi gün değil gibi anlamadım
Burcu kovaymış hiç bi fikrim yok

Twitter kapanmamismiydi ya?
Kim vermisti bana bu bilgiyi?

Yasin cok genc ama emin ol ayrilik her yasta can yakar. Sacmalatir. Bak sen onun icin kendini paraliyorsun adamin umurunda bile degil zaten seni ona cekende umursamazligi. Sende onu takma demeyecegim çünkü oyle bir dunya yok takmasan kendini bu kadar helak etmezsin sadece "mış" gibi yapmaya calis. Bir gun gelecek" ay ne salak misim" da diyeceksin bunu da unutma.

Teşekkür ederim o günlere ne zaman gelicem çok merak ediyorum
Onları görmek istemiyorum
Bide kız o kadar düz ve silik biriki ne bileyim gerçekten psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…