Arkadaşlar bana göre eğer benim birisine sevgim bitmişse bu kişinin benim hayatımdaki yeri ve süresi hatta onun için harcadığım emeğin derecesi ne olursa olsun aklım gönlüm başkasına kaymışsa asla ikinciyi düşünemem anında hatta sevgimin bittiğini hissettiğim anda bitirirm. bunu karşımdakine olan saygımdan önce kendime olan saygımdan dolayı yaparım ve onu artık mutlu edemeyeceğimi benim de bu ilişkide mutlu olamayacağımı anladığım için yaparım..gerekirse çok kırıcı olurum çok sert olurum.onun yaşadığı ayrılık acısı ilerde yaşayacağı aldatılma acısının yanında hiç kalır diye..ve benim ne ruhum ne kalbim ne midem aynı anda iki kişiyi kaldırabilecek kapasiteye sahip olmadığı için yaparım bunuyasakkelime çünkü böyle yaparsam ben ben olamam birini sevmediğim halde asla seviyorum diyemem asla..yapmacık olamam..iki cambaz bir ipte oynamaz bilirim
ama ya erkekler hatta bunu apan erkek müsvettelerine ne demeli??ya nasıl bir midedir nasıl bir kalptir ki aynı anda iki kişiyi birden taşısın nasıl bir gözü doymazlık nasıl bir tatminsizliktir buklava: nasıl birini severken sevdiğini söylerken başka birine gidersin ya da diyelim sevgin bitti başkasını seviyosun neden açık yüreklilikle dürüstlükle söylemezsin? ben anlamıyorum ve asla da anlamıycam galiba erkeklerin sevgi anlayışını acaba sevmekten anladıkları ne insan nasıl aynı anda iki hatta daha çok kişiyi sever??kötükedihüso
chicek, dün akşam sizin evde bişiler oldu galiba.. zaten evde yalnızdın yanlış okumadıysam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?