- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Hangi yöntemle aldırdınız ve ne kadar zamanda son halini aldıÇukur kalıyor ki normal aslında.bende aldırdım ama gayet memnunum acikcasi.ki benimki epey buyuktu
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..[/QUOT bendede aynı problem vardı aldırdım bir tane dikiş atıllar sonuç harika ama ben sobrasında iz kalmamsı için doktorum bir krem önerdi onu kulandım cünkü yanağımdaydı ameliyat sonra için izi yoketmior ama azaltan kremler var
Özel hastanede aldırdım bundan 3 yıl kadar önce de aldırmıştım ama hiç böyle bi sorun yaşamadım yine dikişsiz olarak alındı ve 1 ayda tamamen iyileşti iz falan da kalmadı. Yine aynı olur diye düşünerek kalanları aldırdım ama çok kötü oldu aynı doktor yaptı aynı yöntemle ama bu defa neden böyle oldu anlamadımHangi hastanede yaptırdınız? Ben de aldırmak istiyodum korktum şimdi
Simdi birsey dicem kizcan ama allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmeye çalışınca böyle pişman oluyorsun bazen.. Belki sana çirkin geliyor ben ama insanlar kusurlariyla güzel farkliligiyla yani. Ben o kadar kötü birsey de değil üstelik. Yani hastalık olur neyse deBir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
Yanlış hatırlamıyorsam plastik cerrahigne yaptı uyuşturdu olarak aldı.dikis attı.3 4 yaş düzeldi.Hangi yöntemle aldırdınız ve ne kadar zamanda son halini aldı
Nasıl yani tekrar çukurluk için mi dikiş attırdınızbendede aynı problem vardı aldırdım bir tane dikiş atıllar sonuç harika ama ben sobrasında iz kalmamsı için doktorum bir krem önerdi onu kulandım cünkü yanağımdaydı ameliyat sonra için izi yoketmior ama azaltan kremler var
ysni ben alındıktan sonra dikiş attı dikişler alındıktan sonrada krem kulandım sıfır iz kaldıNasıl yani tekrar çukurluk için mi dikiş attırdınız
Anladım teşekkür ederim..ysni ben alındıktan sonra dikiş attı dikişler alındıktan sonrada krem kulandım sıfır iz kaldı
150 tlCok gecmis olsun ücret nekadar
Siz nerede yaptırdınız plastik cerrah mi yaptı ne kadar zamanda iz kaybolduysni ben alındıktan sonra dikiş attı dikişler alındıktan sonrada krem kulandım sıfır iz kaldı
Çok iyi araştırın ben çok pişman oldum açıkçası.. dikişsiz diye sevinirken oyuk bo şekilde kaldı resmenHangi hastanede yaptırdınız? Ben de aldırmak istiyodum korktum şimdi
Simdi birsey dicem kizcan ama allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmeye çalışınca böyle pişman oluyorsun bazen.. Belki sana çirkin geliyor ben ama insanlar kusurlariyla güzel farkliligiyla yani. Ben o kadar kötü birsey de değil üstelik. Yani hastalık olur neyse de
Kesinlikle katılıyorum şu an ihtiyacım olan son şey buBi konuya da gelmese keşke sizin gibiler. hayır kullanıcı adınız da adeta yazdığınız yoruma cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?