Ben aldırdım çok pişmanım:((

Çukurluk ne kadar zamanda geçti peki

Önce kıpkırmızı bir çukur oluştu, sonra kabuk bağladı, bir kaç ay sonra o kabuk düştü, yine hafif kırmızılık ve çukur, sonra geçti. Valla benim deneme yıllar oldu, ne kadar sürede geçti bilmiyorum ama en az 1 sene sürmüştür, kabuk bağla, kabuk düş, arkasından et topla vs derken

Anladım çok teşekkürler

Bu arada ben de ilk başta pişman olur gibi oldum, yanlış mı yaptım diye düşünmüştüm. Şimdi ise kararımdan çok memnunum. Uzun vadede düşün, hemen sinirlerin bozulmasın. En az 1 sene bekle bakalım neye dönüşecek

Inşallah düzelir ilk haline göre baya düzeldi ama tam olarak değil 6 ay kadar sürermiş düzelme inşallah daha da düzelir iyi olur teşekkür ederim gerçekten moral verdiniz

Siz Allah'ın yarattığını koşulsuz beğendiğiniz için ne kaşınızı aldırıyorsunuzdur ne de saçınızı boyatıyorsunuzdur di mi

Annem sigorta hastanesinde uzayan et benlerini ve yanagindaki buyuyen genisce bir beni lazerle aldirmisti. Hafif bi parlaklik kalmisti sonra o da gecti. Bekleyin biraz belki duzelir.

Bi tanıdık yaptırmıştı yurt dışında yasiyor lazerle yapmışlar seans seans demişti yanlis hatırlamıyorsam cok guzel olmuştu, once kizardi soyuldu rengo2 degsiti en sonunda geçti
Biraz daha sabredicem en kötü ihtimalle dikiş atılır artık napiyim o da bi süre sonra geçer herhalde

Başlığı okuyunca bebeğini aldırdın zannettim. Destekleyici krem kullanıyor musun? Skatrizan kremler ise yarayabilir..

Siz Allah'ın yarattığını koşulsuz beğendiğiniz için ne kaşınızı aldırıyorsunuzdur ne de saçınızı boyatıyorsunuzdur di mi
Evet boyatmiyorum aldırmiyorum. Daha önce boyadım mahvoldu kazık gibi sertlestu. Şimdi yapmıyorum. Hatta sacimda da birsürü beyaz var 25 yaşında olmama rağmen genetik yani. Ben benin çokta kötü birsey olmadığı için uyardım kaldı ki sende pişman olmuşsun. Kulun yaptığı allah in yarattigindan daha iyi olmuyo demek istediğim buydu

İz giderici kremler var öneririm ...boynumdan ikitane et beni yuzumdende uctane küçük nokta gibi olan benleri aldırdim kesi ile dikisli iz kalmadı iki kasimin ortasındaki ince çizgi beyaz ve birazda çukur ama dikkatli bakarsan anlaşılır ..iyikide aldirmisim ....belkide yeni daha o yüzden kırmızı duruyo bide yazın genelde bu tür operasyonları onermiyorlar güneş iz bırakır diye

Canım daha 1.5 ay olmuş biraz zaman ver bende yüzümden 3 tane ben aldırdım 1.5 yılda son hali belli olur dediler aldırırken izlerin. Merak etme o kırmızılıklar geçecek birkaç aya ben 4. Ayımdayım kırmızılık kalmadı bir tanesinde çukurluk var sadece. Onu da aldırırken en kötü son haline gelince dolgu ile doldururuz dediler bana mantıklı geldi. Sen 50 factör güneş kremi sürmeyi unutma gölgede bile olsan. Sabah akşam silikonlu yara kremini sür masajla, izler için tavsiye edilen bazı yağlar var sarıkantaron, günlük vs onları sürüyorsan mutlaka gece sür sabah yüzünü temizle güneşte iz bırakıyorlar çünkü inşallah düzelir zamanı gelince. Cilt kendini zamanla yeniliyoe çünkü. Bir de bazı bölgeler çok kolay iyileşiyor yanak vs. Derisi gevşek yerler, burun üstü gibi yerlerde deri sıkı olduğu için daha zor oluyor iyileşmesi .

Bi konuya da gelmese keşke sizin gibiler. hayır kullanıcı adınız da adeta yazdığınız yoruma cevap.
Benim burda söylemek istediğimi anla önce. Sizin gibiler nedir ya.. benim demek istediğim burda kulun yaptigi allah in yarattığından daha iyi olmuyo hatta daha beter ediyo yalan mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…