- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Çukurluk ne kadar zamanda geçti pekiBen deneme olarak kolumdan aldırmıştım lazerle, şu an hafif bir beyazlık var, ilk oluşan çukurdan eser yok. Şimdi de yüzümden yine lazerle aldırmak istiyorum ama korkuyorum. Siz iyi cesaret etmişsiniz
Normaldi benim kabarık değildiEt ben mi normal benleri mi aldirdiniz
Çukurluk ne kadar zamanda geçti peki
Anladım çok teşekkürlerÖnce kıpkırmızı bir çukur oluştu, sonra kabuk bağladı, bir kaç ay sonra o kabuk düştü, yine hafif kırmızılık ve çukur, sonra geçti. Valla benim deneme yıllar oldu, ne kadar sürede geçti bilmiyorum ama en az 1 sene sürmüştür, kabuk bağla, kabuk düş, arkasından et topla vs derken
Zamanla düzelir büyük ihtimalle oyle kalmaz...Normaldi benim kabarık değildi
Inşallah düzelir ilk haline göre baya düzeldi ama tam olarak değil 6 ay kadar sürermiş düzelme inşallah daha da düzelir iyi olurBu arada ben de ilk başta pişman olur gibi oldum, yanlış mı yaptım diye düşünmüştüm. Şimdi ise kararımdan çok memnunum. Uzun vadede düşün, hemen sinirlerin bozulmasın. En az 1 sene bekle bakalım neye dönüşecek
InşallahZamanla düzelir büyük ihtimalle oyle kalmaz...
Siz Allah'ın yarattığını koşulsuz beğendiğiniz için ne kaşınızı aldırıyorsunuzdur ne de saçınızı boyatıyorsunuzdur di miSimdi birsey dicem kizcan ama allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmeye çalışınca böyle pişman oluyorsun bazen.. Belki sana çirkin geliyor ben ama insanlar kusurlariyla güzel farkliligiyla yani. Ben o kadar kötü birsey de değil üstelik. Yani hastalık olur neyse de
Siz Allah'ın yarattığını koşulsuz beğendiğiniz için ne kaşınızı aldırıyorsunuzdur ne de saçınızı boyatıyorsunuzdur di mi
Bi tanıdık yaptırmıştı yurt dışında yasiyor lazerle yapmışlar seans seans demişti yanlis hatırlamıyorsam cok guzel olmuştu, once kizardi soyuldu rengo2 degsiti en sonunda geçtiInşallah
Biraz daha sabredicem en kötü ihtimalle dikiş atılır artık napiyimBi tanıdık yaptırmıştı yurt dışında yasiyor lazerle yapmışlar seans seans demişti yanlis hatırlamıyorsam cok guzel olmuştu, once kizardi soyuldu rengo2 degsiti en sonunda geçti
Evet boyatmiyorum aldırmiyorum. Daha önce boyadım mahvoldu kazık gibi sertlestu. Şimdi yapmıyorum. Hatta sacimda da birsürü beyaz var 25 yaşında olmama rağmen genetik yani. Ben benin çokta kötü birsey olmadığı için uyardım kaldı ki sende pişman olmuşsun. Kulun yaptığı allah in yarattigindan daha iyi olmuyo demek istediğim buyduSiz Allah'ın yarattığını koşulsuz beğendiğiniz için ne kaşınızı aldırıyorsunuzdur ne de saçınızı boyatıyorsunuzdur di mi
Benim burda söylemek istediğimi anla önce. Sizin gibiler nedir ya.. benim demek istediğim burda kulun yaptigi allah in yarattığından daha iyi olmuyo hatta daha beter ediyo yalan mı.Bi konuya da gelmese keşke sizin gibiler. hayır kullanıcı adınız da adeta yazdığınız yoruma cevap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?