Ben aldırdım çok pişmanım:((

Ben size siz diye hitap ettim farkindamisiniz.sizi taslamaya da gelmedimprovake etmekde degil amacim.gorusunuze saygi duydugumu soylemek isterim karsilikli atismadan hoslanmiyorum hoscakalin
Sen diye hitap erişim saygısızlıktan değil. Siz kelimelerinin çoğu uzun oluyor misal yaptın yaptınız ondan yani ugrasmak istemediğimden. Tlfn kafasına gore yazıyo onu sil düzelt yapıyorum bir de

Doktorun prosedürü doğru yaptığına emin misiniz
Benim annem de aldırdı hiçbir farklılık yok o_O
Iyi bi plastik cerrah aslında hiç şikayet duymadım ki 3 yıl evvel aldırmıştım gram iz kalmadi 2 3 hafta içinde normale döndü kimse anlamadi bile alındığını ne yara ne kızarıklık oldu.. bu kez nasıl böyle yaptı neden yaptı anlamadım daha öncekinde koter denen cihaz yoktu sanırım bu kez koteri fazla kullandılar.. bilmiyorum niye böyle oldu beyaz tenliyim çok kızarıklık normal diyo ama derdim kızarıklık değil o çukurlar..

Kesinlikle katılıyorum şu an ihtiyacım olan son şey bu:KK43:
Ben kötü amaçla söylemedim yanlış anlama lütfen bir gerçeği dile getirdim sadece. UzduyseM Kusura bakma lütfen. .. İnşallah geçer izlerin de daha güzel olur. Ama belki de ben daha güzel duruyordu da sen psikolojik olarak kötü hissettiğin için sana çirkin gelmiştir. Ha çok vardır insanlar dalga ediyorlardı ona birsey diyemem... o zaman bende kötü hisederdim

Yalan evet. Ünlülerin estetikli ve estetiksiz fotoğraflarına bakarsanız işini bilen estetik cerrahların daha iyi iş çıkarttığını görürsünüz. Her zaman allahın yarattığı iyi olmuyor demek ki
O biçim bi konuşma şekli ya Allah'ın yarattığı iyi olmuyormuş...
Sanki kendisini uzaylılar yarattı töbe töbe...

basligi okuyunca cocuk aldirdiniz zannettim :)

iyice paranoya oldum yahu.... :)

bende aldirdim benlerimi... yaklasik 8 tane... yuzumde olanlardan 1 tanesinde iz kaldi ama benim hatam o da... cunku dikisleri aldirmaktan korktugum icin geciktirmistim ....

lokal aneztesi ile yaptilar benimkilerin bir kismini... 2 tanesini de dogum da aldirdim :) nur topu cocugumla beraber yuzumde 2 tane nur topu gibi bant vardi... :) dogumda sezeryan oldu, dolayisiyla birsey hissetmedim .. oyle bir ani iste...

sizde cok takmayin kafaniza... ama gunese karsi kendinizi bu sene korumanizi oneririm.

sevgiler.

bende aldirdim benlerimi... yaklasik 8 tane... yuzumde olanlardan 1 tanesinde iz kaldi ama benim hatam o da... cunku dikisleri aldirmaktan korktugum icin geciktirmistim ....

lokal aneztesi ile yaptilar benimkilerin bir kismini... 2 tanesini de dogum da aldirdim :) nur topu cocugumla beraber yuzumde 2 tane nur topu gibi bant vardi... :) dogumda sezeryan oldu, dolayisiyla birsey hissetmedim .. oyle bir ani iste...

sizde cok takmayin kafaniza... ama gunese karsi kendinizi bu sene korumanizi oneririm.

sevgiler.
Çok teşekkür ederim.. Dikiş izi kaldı mı diğerlerinde yani geciktirdiginiz dışında? Dikiş atılması daha iyi olucak sanırım..

sevgiler.
Herhangi bir krem kullandınız mı

Çok teşekkür ederim.. Dikiş izi kaldı mı diğerlerinde yani geciktirdiginiz dışında? Dikiş atılması daha iyi olucak sanırım..

kalmadi dersem yalan olur ama belli belirsiz...
sonucta nester degiyor... islem goruyor.
krem de kullandim ama bepanthene gibi birseydi sanirim. cok oldu inanin hatirlamiyorum.

ama iz kalmasin diye kullanmadim kremi. tamamen iyilesme amacli verilen kremdi.

sevgiler.

kalmadi dersem yalan olur ama belli belirsiz...
sonucta nester degiyor... islem goruyor.
krem de kullandim ama bepanthene gibi birseydi sanirim. cok oldu inanin hatirlamiyorum.

ama iz kalmasin diye kullanmadim kremi. tamamen iyilesme amacli verilen kremdi.

sevgiler.
Çok teşekkürler sevgiler..

Eşimin çok büyük benleri vardı rahatsız ettigi için aldırdı dikiş atılmadı sadece yeri belli okadar kötü degil oda yeni oldugu için

Aldirdim pismanim diyince Allah korusun cocuk aldirdiniz sandim :) cok sükür degilmiş..
Bir arkadasim yuzunden ben aldirdigini soylemisti inanin o soyleyene kadar hic farketmemistim yuzunde hic cukur yoktu. Baska doktorlarada gosterin derim

2 sene önce hamileyken özel hastanede aldırdım.genel cerrah lokal anesteziyle aldı.sadece belli belirsiz iz var estetik dikiş olduğu için..krem falan hiç bi şey kullanmadım..7 sene önce sırtımdaki kisti aldırdım.günlerce ilaç kullanmama rağmen çok belirgin iz var estetik dikiş olmadığı için..sanırım dikiş türünün büyük etkisi var...

Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..
Ben aldırdım devlet hastanesinde ayakta 2 dk da aldı dikiş attı iz kalmadı. Kendinden eriyen iplikler.10 yıl oldu. Bence tekrar dikiş attir

Yorumlarda da aldırdım yazanlar olmuş. Estetik açısından mi aldiriyorsunuz yoksa başka zararları var mı. Benim çok fazla benlerim var ama aldırmayı da çok istemiyorum. İlerde sorun oluyor mu acaba
Benim gözümün altındaydı ufak biseydi ama büyüyordu. Hem estetik olarak hem de patolojiye gönderilsin diye aldırdım

Fotoğraflarına bakıyorsun bir de canlılar canlılar bak öyle konus.. Estetikle yapanlardan doğallık yok mimik yok hepsi tek düze aynı dudaklar aynı gözler aynı durgun bakış hepsi aynı farklılık yok.. Güzellik mi bu... Uzun süre Estetikle insanlarin yüzünde duygu kalmıyor uzulunce de gülünce de şaşırinca da yüzlerindeki ifade hep aynı... Bütün duygularda da verilen tepki hep aynı.. Aynı donuk surat...

Canlı kendi tanidiklarimdan yaptıranlar da oldu emin olun hepsi taş gibi. Sizinkisi boş laf. Boş olduğunu siz de biliyorsunuz ama alışmışsınız körü körüne savunmaya

Back
X