- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
;( Şakası yapılır mı bunun dimi yaEle muhtac olunca böyle oluyor işte.
Esiniz tam bir hödük.
Kendi çocuğuna verdiğini bile söylüyor, hödük oğlu hödük.
ArıyorumÇalışın eşinizin ağzını kapatırsınız
Arıyorumçalışıp para kazansanız bu şakayı yapabilecek miydi
Şaka, espri yapmak zeka gerektiren bir şey, oyle ekmek elden su gölden demekle şaka yapılmıyor.Ya belki cidden şaka yapmıştır. Hiç mi eşinizle şakalaşmıyorsunuz yahu
Çalışın. Ayrıca kendi kızı için de bu lafi etmesin. Çalışınca maaşınızı vermeyin.Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.
Daha öncede bu na benzer sözleri oldu kulak ardı ettim bugün patladım.
Hala abarttigimi düşünüyor.konusmuyorum.
Sizce abarttım mi?
Eşinizle askeriye ciddiyetinde mi yaşıyorsunuz? Şaka yapmış olabilir yani adam gerçekten. Bu kadar abartacak bir şey yok bence. Gerçekten ekonomik şiddet gösterse hak verirdim de bu kadarcık şeyden bilemedimSlm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.
Sizce abarttım mi?
Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Sizce abarttım mi?
Ya şimdi kıza verilecek para için öyle şaka yapılmaz. Kız da ekmek elden su gölden yasiyor hee dese deriz ki şaka. Ama konu sahibine laf söylemiş şu durumda.Eşinizle askeriye ciddiyetinde mi yaşıyorsunuz? Şaka yapmış olabilir yani adam gerçekten. Bu kadar abartacak bir şey yok bence. Gerçekten ekonomik şiddet gösterse hak verirdim de bu kadarcık şeyden bilemedim
Ya belki cidden şaka yapmıştır. Hiç mi eşinizle şakalaşmıyorsunuz yahubence bunun
Yıllardır çalıştım 3 ay oldu ayrilali.Çalışın. Ayrıca kendi kızı için de bu lafi etmesin. Çalışınca maaşınızı vermeyin.
Karşıdaki kişinin niyetini bilmekle alakalı bir şey bence. Eğer gerçekten şakaysa büyütülecek bir şey göremedim üzgünüm aynı fikirde değilim. Sadece şunu ekleyebilirim. Her şakayi herkes kaldırmak zorunda değil. Konu sahibini bu tarz şakalar irrite ediyorsa yapmamalı.Şaka, espri yapmak zeka gerektiren bir şey, oyle ekmek elden su gölden demekle şaka yapılmıyor.
Düşüncesini şaka adı altında söylemiş oluyor sadece.
Sizce hoş bir şaka mı? Kendinizi onun yerine koyun böyle bir sözle karşılaşsınız gerçekten de güler miydiniz?Ya belki cidden şaka yapmıştır. Hiç mi eşinizle şakalaşmıyorsunuz yahu
Hiçte abartmamissin. Beyfendinin önüne kahvaltısı, akşam yemeği hazır geliyor. Kıyafetleri yıkanıp ütüleniyor.temiz carsaflarda yatıyor. Ev hanımligi çok basit görünüyor. Asıl kendisi ekmek elden su gölden yaşıyor.Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.
Ben çalışmıyorum.
Sizce abarttım mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?