Ben alıngan misim .şaka yapmış.

Ya şimdi kıza verilecek para için öyle şaka yapılmaz. O da ekmek elden su gölden yasiyor hee dese deriz ki şaka. Ama konu sahibine laf söylemiş şu durumda.
Bilmiyorum ben ciddiye almaz evet ohh sefam olsun der geçerim. Ama evdeki aldığım ekmeğe, ödediğim market alışverişine vs laf edip para vermemeye başlarsa , temel ihtiyaçları kısarsa ortalığı yıkarım.

Yıllardır çalıştım 3 ay oldu ayrilali.
İşin tezat tarafı çalısırken maaşımdan asla sormaz hatta üstüne oda verirdi.ama zoruma gitti iste
O zaman gerçekten kendince şaka yapmış ve siz de zaten bu durumdan rahatsız olduğunuz için fazla alınmışsınız.
Bir ara ben çalışırken eşim işsizdi ve iş arıyordu, eve geldiğimde günün nasıl geçti diye sorunca sinirlenmiş alınmıştı "iş aradım eğer onu soruyorsan" cevabını vermişti. İşsizlik dönemlerinde alınganlık hat safhada olabiliyor.

Eşiniz şaka yapmayı gerçekten bilmiyor o ayrı konu.

Sizce hoş bir şaka mı? Kendinizi onun yerine koyun böyle bir sözle karşılaşsınız gerçekten de güler miydiniz?
Evet gülerdim, üstüne bir espri de ben patlatirdim. Eşimin art niyetle bir şey demeyeceğini bilirim çünkü.. derse cidden şakalaşıyordur. az önceki yorumumda da onu yazdım zaten. Karşıdaki kişinin niyetini bilmekle alakalı bu. Ha yine de konu sahibi rahatsizsa, yapmamalı elbet.

Sizde onun yemeğini, ütüsünü yapıyorsunuz sonuçta bunları bi zorunluluk olarak görüyorsa yapmayın o zaman anlar neyin şaka neyin gerçek olduğunu. İşte bu yüzden her kadın çalışmalı. Ama bu lafın acısını çıkarırdım ben. Erkekler '' iş '' olayını sadece dışarıda ki iş olarak görüyorlar evde yapılanlar basitmiş gibi.

Ohoo benim eşim günde 70 bin şaka yapıyor bunlardan bazıları da maddiyat konusunda oluyor he he çalışmadığımi bilerek evlendin diyorm hiçte alinmiyorum doğrusu biraz fazla büyütmüşsun

İşin tezat tarafı çalısırken maaşımdan asla sormaz hatta üstüne oda verirdi.ama zoruma gitti iste
E demekki adam ciddi ciddi de demiyor bunu yani, eşinizi tanımıyor musunuz mimiğini jestini çözmeniz lazım.

Sizin dediğiniz gibiymiş zaten. Adam şaka yapmış gerçekten. Ben de alınmam gerçi. Hatta etraftan sorarlar çalışıyor musun, çalış derler, bana ne koca parası yiyorum ben derim.

Gercekten şaka yapmış olabilir eşiniz bu durumda.
Size komik gelmemiş olabilir ama art niyetle söylenmiş gibi gelmedi.
Yeni evlide değilsiniz eşinizin hangi konuya nasıl baktığını bilirsiniz artık.

Ama ne yazık ki içinde bir gerçek yatıyor.

sürekli bu tarz şakalar yapıyorsa iyi etmişsiniz,her şakanın altında bir gerçeklik var

Ekmek elden su gölden karnın doyuyor,temizliğin yapılıyor,utulerin,çamaşırların aklına gelebilecek her şey yapılıyor deseydiniz.
Hatta ekmek elden su gölden tatmin de oluyorsun diyerek ekleseydiniz.
Bu şaka değil bence,çalışmanızı istiyorsa da bu şekilde laf sokusturmasina hiç hacet yok.
Eşinizin ağzı ishal olmuş.

çalışıp para kazansanız bu şakayı yapabilecek miydi
Yapmıyorlar mı? Burada da okuyoruz. Çalışınca bu sefer yemek de yapılmıyor diyorlar. Yok ev pislik götürüyor diyorlar. Ki bunun şakasını yapan der. Kurtuluş yok bu tip adamlardan. Yaptığını zıkkımlanmasını bilir, sabah oh kıyafetim de ütülenmiş demez.

Aranızda başka bir sorun yoksa art niyetli değildir şaka yapmistir ama böyle hassas bir konunun şakası yapılamaz. İçten içe sizin çalışmadığınız için rahat olduğunuzu da düşünüyor olabilir... Sanki evde akşama kadar yorulan, koşturan siz değilmişsiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…