Ben alıngan misim .şaka yapmış.

Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.

Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.

Daha öncede bu na benzer sözleri oldu kulak ardı ettim bugün patladım.

Hala abarttigimi düşünüyor.konusmuyorum.

Sizce abarttım mi?
Siz kendi eşinizi tanırsınız sonuçta 🤷🏻‍♀️ benim eşim böyle dediği zamanlar oluyor ben alinmam şaka olduğunu biliyorum sonuçta. Daha bugün bı video atmış iş yerinde çok güzel kariyer sağlıyorum sağolsun karımda yiyor falan diye arayıp gülüştük arkasından 😏

Cok agir bir laf. Benim esim de 5 ay issiz kaldi. Benim yurtdisindaki evime gelmisti beraber yasamak icin. Is yurtdisinda ha deyince bulunmuyor. Ben cok eglencesine laf sokarim espri yaparim herseyle herseyiyle dalga gecerim ama bu laf cok cok agir. Ben boyle desem ikinci gun esyalarini toplayip evi terkedebilirdi. Nasil bir empati eksikligidir! Esinizi karsiniza alip konusun. Is bulmak icin cabaladiginizi ve bunun yeterince uzerinizde baski ve uzuntu yarattigini, bir daha bu konuda konusurken cook dikkatli olmasi gerektigini soyleyin. Eger bir gun kendisi issiz kalirsa ve bulamazsa siz boyle bir saka yapsaniz neler hissederdi bunu sorun.

Slm kızlar eşimden para istedim.Kizin çantasına loyicam etkinlik için.. Dediki ekmek elden su gölden yaşıyorsun.

Ben çalışmıyorum.
Zaten duygusal moddaydim.surat astım ağladım.Evi başıma yıkti şaka yaptım büyütme diye.

Daha öncede bu na benzer sözleri oldu kulak ardı ettim bugün patladım.

Hala abarttigimi düşünüyor.konusmuyorum.

Sizce abarttım mi?
Çalışmayan insanların bu tarz tepkilere hazırlıklı olması gerekiyor.o kadar gururluysanız çalışsanız daha iyi olurdu.garantiniz mi var ömür boyu evli kalacağınıza dair.haaa kocanız olacak bey de madem bu tarz şeyleri sorun edecekti neden çalışmayan biriyle evlendi.ikiniz de haklı değilsiniz.başkasının merhametine hayatını teslim edersen maalesef bu tarz durumlarla karşılaşılabiliyor.adamın zihnine mi girelim ne yapalım böyle düşünme diye.ağlayıp, zırlayıp tepkinizi en üste perdeden göstermişsiniz zaten.ikinci çözüme yanaşıp çalışmaya başlamayacaksanız başka bir çözüm yok gibi.

Siz kendi eşinizi tanırsınız sonuçta 🤷🏻‍♀️ benim eşim böyle dediği zamanlar oluyor ben alinmam şaka olduğunu biliyorum sonuçta. Daha bugün bı video atmış iş yerinde çok güzel kariyer sağlıyorum sağolsun karımda yiyor falan diye arayıp gülüştük arkasından 😏
Hoş şakalar değil.komik de değil.

Cok agir bir laf. Benim esim de 5 ay issiz kaldi. Benim yurtdisindaki evime gelmisti beraber yasamak icin. Is yurtdisinda ha deyince bulunmuyor. Ben cok eglencesine laf sokarim espri yaparim herseyle herseyiyle dalga gecerim ama bu laf cok cok agir. Ben boyle desem ikinci gun esyalarini toplayip evi terkedebilirdi. Nasil bir empati eksikligidir! Esinizi karsiniza alip konusun. Is bulmak icin cabaladiginizi ve bunun yeterince uzerinizde baski ve uzuntu yarattigini, bir daha bu konuda konusurken cook dikkatli olmasi gerektigini soyleyin. Eger bir gun kendisi issiz kalirsa ve bulamazsa siz boyle bir saka yapsaniz neler hissederdi bunu sorun.
Şöyle bir empati eksikliği: erkekler için çalışmama alternatifi yok ve aman da ne güzel evde yatıyorum sefam olsun diyen erkek bulamazsınız.ama bildiğiniz üzere bana bu tazr aman kocam da zengin, babamın da maddi durumu iyiydi sefam olsun diye cevaplar geliyor bu sitede.tercih olduğu söyleniyor ve resmen övülüyor işsizlik.erkekler bu durumdan ölümüne şikayetçi, kadınlar ise severek çalışmıyor.üstelik durumunu yüceltmeye bile çalışıyor.çok büyük işler yaptığını iddia ediyor evde.üstelik ömür boyu da çalışmayacaklarını gayet rahat bir şekilde dile getiriyiorlar.böyle bir empati eksikliği işte.
Haaa dediğiniz gibi iş bulamıyorsa kadın ve bu durumu övmüyorsa o başka.bu kadar tantana kıytırık iki yıllık bölüm için miydi diyenlere duyurulur.o yüzden kendini kurtarsan yeter diyorum.dünyayı kurtarmanıza gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmasın kimse şakası olmaz bu işin.
Çalışmayan/iş aramayan biri de olabilirdiniz. Yıkadığınız her çamaşırı, yemeği gözüne mi sokuyorsunuz?
Bu adamın hakkettiği bu.

kadının çalışıp çalışmamasıyla ne alakası var. insan eşinden de para isteyemeyecekse. adam espiri yapmayı bilmiyor önce onu öğrensin espiride gülünür.bu espiri adı altında nasıl yerebilirim nasıl ego tatmin ederim yaklaşımı başka birşey değil . ayrıca kendinize bile değil kızınız için lazımmış şaka gibi. bir zahmet çocuğuna harçlık da verebilsin yani . lafında gülünecek birşey yok olsa biz gülerdik . ona bakarsak kendisininde önüne herşey hazır geliyor ohh mis gibi hayat o zaman.

sıkmayın canınızı. nasıl konuşulur öğrenememiş onun ayıbı .
Çalışıp para istese zaten bu espri yapılmaz ki.nakit para ondadır ondan istemiştir yani.

Yoo calismsk zorunda degilsiniz. Oh ne guzel, kadin hem cocuk baksin, hem yemek yapsin, hem evi cekip cevirsin, ustune bir de calissin. Erkek ne ise yariyor? Eşek gibi bakacak size. Insan cocuguna verdigi paranin da lafini etmez yani. Acik acik konusun, bana boyle saka yapma diyin.

Ben sürekli yapılan sakalarin altında gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum . Her şakanın altında bi gerçek yatar çünkü . Bence eşinizi kesin bir dille uyarın hala aynı sakalarina devam ederse gidin iş bulun. Ev işlerini de aranızda paylaşın. Bakalim biraz Bulaşık yıkasın çamaşır assın ekmek elden su gölden nasıl olurmuş öğrenir.

Zorunda mı ?.
Çalışın para vermeyin. Çalışmak ve evi geçindirmek zorunda. Çocuk bakımı, ev temizliği, yemek her şey sizde. Takılmayın çok aptal bir adam. Aptal olması bir yana edep kültür yok.
[/QU
Arıyorum

Arıyorum
işsizsen evlenmeyeceksin kardeş.ben atanmadan önce 4 sene işsiz kaldım.evlenmek isteyen de oldu ama sırf bu tarz şeyler yaşamamak için evlenmedim.çalışmayan erkek evlenebiliyor mu ? Kadınlar da evlenmesin.

Yoo calismsk zorunda degilsiniz. Oh ne guzel, kadin hem cocuk baksin, hem yemek yapsin, hem evi cekip cevirsin, ustune bir de calissin. Erkek ne ise yariyor? Eşek gibi bakacak size. Insan cocuguna verdigi paranin da lafini etmez yani. Acik acik konusun, bana boyle saka yapma diyin.
Eşek gibi bakacakmış ? Hadi ya boşanma yasaklandı galiba 😏 adamın cebine girip zorla para alın bir de isterseniz buradan ışınlanıp.
işten gelip 1,5,2 saat evi derleyip toplamak da çok zor birşeydi.kimsecikler de yapamaz haklısınız.

Eşek gibi bakacakmış ? Hadi ya boşanma yasaklandı galiba 😏 adamın cebine girip zorla para alın bir de isterseniz buradan ışınlanıp.
işten gelip 1,5,2 saat evi derleyip toplamak da çok zor birşeydi.kimsecikler de yapamaz haklısınız.
Ferhans yine sinirlenmiş çalışmayan keyif yapan kadınlara. Gel kız kahve içelim. 😂

Aşkım boşanmak o kadar kolay değil. Tonla derdi var. En çok da ortalama geliri olan erkeklerin işine gelmez, evde yemeğini yapan donunu yıkayan, 3 ünü 5 yapan biri varken kim gider 1+0 makarna buğulu çorap kokulu soğuk bekar evine? Erkekler boşanınca onları dışarda ortasına parlak disko topu asılı bir hayat mı bekliyor sanıyorsun? İşten gelip ev temizlemediğin de o kadar belli ki. Evet yorgun argın gelip 2 saat ev temizlemekte ne var ki ya ayynen kanks. Yazılarından bıyık kokusu fışkırıyor ya, erkekler bu kadar savunamaz kendini.

Yaptığı şaka olabilirde olmayabilir de kabul edersiniz etmezsiniz orası ayrı bir mevzu.
Senin cebinde çocuğuna verecek üç kuruş paran yok sen neyin alınganlığını yapıyorsun ki dahası sen bunu gururuna nasıl yedirebiliyorsun.
Farzedelim bu durum okulda yaşandı çocuğunuzu almaya gittiniz yada toplantıya para istendi herkesden herkes patır patır verirken siz kocamdan alıpta mı vereyim diyeceksiniz.
Bir çoğumuzun etrafında aynı durumda olan kadınlar var hem çalışıyor hem evine bakıyor sizde iş arıyorum yazmışsınız madem bu imkanınız vardı neyi beklediniz bugüne kadar.

Yaptığı şaka olabilirde olmayabilir de kabul edersiniz etmezsiniz orası ayrı bir mevzu.
Senin cebinde çocuğuna verecek üç kuruş paran yok sen neyin alınganlığını yapıyorsun ki dahası sen bunu gururuna nasıl yedirebiliyorsun.
Farzedelim bu durum okulda yaşandı çocuğunuzu almaya gittiniz yada toplantıya para istendi herkesden herkes patır patır verirken siz kocamdan alıpta mı vereyim diyeceksiniz.
Bir çoğumuzun etrafında aynı durumda olan kadınlar var hem çalışıyor hem evine bakıyor sizde iş arıyorum yazmışsınız madem bu imkanınız vardı neyi beklediniz bugüne kadar.
Evet öyle diyorlar.toplumda yalnız olmadıkları için normal karşılanıyor.

Back
X