- Konu Sahibi missplayful
-
psikolojik:95: hayatta insanın parasından başka birşeyi kalmadıysa, onun dışında kaybettiği herşeyin hırsını sonuna kadar paradan çıkarması kadar normal bişey yok.. tabi bunu anlamak için biraz düşünmek lazım..
orta yolu olmalı demekki sizinkide abartı insanın bi yemek takımı olur gelen olur giden olur ne için kazanıyosun ki al kullan tadını çıkar ffazlaya kaçmadan tabii
Kizlar bir onceki topikten hatirlarsiniz esimle cok kotu sorunlarim var bosaniyoruz fakar eskiden beri hep bir kozmetik alma ve biriktirme huyum vardi onceden umursamiyordum ama simdi hemen hemen haftada 3-4 keze cikmaya basladi. Evimdeki kozmetik urunlerin listesini yapip buraya koyacagim belki fotograf bile cekebilirim. Bu normaL mi sizin de benimki gibi cok kozmetik urununuz var mi yoksa ben rahatsiz bir insan miyim? Kendimi durduramiyorum elime gecen her parayi kozmetige verir oldum. Ne yapacagim? Buraya sayim dokum islemini yaptiktan sonra nolur bana fikir verin etrafimdaki herkes delirdigimi dusunuyo... Annem zaten kiziyordu esimde bosanma arifesinde olmamiza ragmen aklimi kacirdigimi soyluyor. Sizce ben hasta miyim yoksa herkeste boyle alisveris hastaliklari olur mu bunun cozu nedir?
gelen gıden için 130 parça yemek takımını nerde saklayayım... yılda bır kez yemek yemek için 2000 tl nıye vereyım kı.. aldıklarım yetıyor.. gelen gıdende benı yemek takımım yok dıye begenmeyecekse gelmesın... set halınde alınan çatal kasık takımlarını kullanılmaz onun yerıne ucuuz takım alınır gunluge dıye onu kullanılar... sus nıyetıne eşya alıyor insanlar.. ben karşıyım.. kullanmayacagım şeye nıye yatırım yapayım..
rahat yaşamak için kazanıyoruz tabı.. bır yemek takımıyla rahat hayat mı olur diyorsann :)))
sana hiç katılmıyorum 96 parça al 300 e al gidipde 2000 tl ye al demedim günlük kullandığımız çatal bıçaklarr kararıyo çiziliyo hemde bilmiyorum bizim kültürümüzde vardır artı benimde hoşuma gidiyo misafirime ışıl ışıl kaşıklarla sunmak senin mantığınla kıyafette alalım hem evde hem dışarda düğünde aynı giyelim insanlar neden düğünde bikere giyinmek için okadar para verip alırlar güzel görünmek mutlu olmak için eee evimde kullandığım eşyalarımda güzel görünüyorsa beni mutlu ediyorsa yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?