- 2 Mayıs 2018
- 218
- 36
- 98
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
-
10bilezik alacak durumu yok sadece, 1sene içinde alamaz. Evet istiyorumPeki sen de istiyor musun Türkiye de yaşamayı? Durumu da yok diyorsun, nasıl geçineceksiniz?
Yapma lütfen seni anlıyorum, tamam seviyorsun ona da pekiGöz yaşlarını içinden boğuluyorum şuan
20 yaşındasın evleneceksin bir de ailenden uzağa Türkiye'ye geleceksin. Ne iş yapıyo çocuk? Bence çok erken daha, 25ten önce evliliği düşünme, ne acelen var?[/QUOTBerber ustası
Ailem temelli Türkiye’ye döneceklerYapma lütfen seni anlıyorum, tamam seviyorsun ona da peki
Henüz çok erken değil mi? Tamamen güvenip yuva kurabilmek için, sorumluluk almak için, aileden çok uzakta olmak için küçük değil misin?
Evet biz burda dahada çok önem veriyoruz helalimizle evlenmeye adetlere galanÇok istiyorsan babanla otur konuş ben o kişiyle evlenmek istiyorum güzellikle olsun diye. Ama yaşın çok küçük daha. Almanya'daki Türkler hep 20-21 yaşında mi evleniyor. Benim de tanıdıklarım var orada hep erken evlendiler ve onlara çok normal geliyor.
Onun Aileside başta karşıydı ailesini karşısına aldı bana sahip çıkacağını biliyorumAynı evin içine girmek 3 sene uzaktan uzağa telefonla konuşmak gibi olmuyor. 75 yaşındaki babanızı dinleyin.
Benle aynı yaşıttaÇocuk kaç yaşında?
Orası olmazsa burası olur önemli olan 2gönülün bir olması değilmi?Berber ustası mı? Geçinemezsiniz burda, çok pişman olursun, dönme sakın buraya , evlenme yazık edersin kendine.
Ben bunların hepsini zaten yaptım ve Almanya’da yaşadığıma rağmen çok zorluk çektim
Lise mevzunu değilim ben meşeliğimi doktorda asistanı olarak bitiridim20 yasinda sadece lise'yi bitirmis oldun. Ya yüksek egitim?
Türkiyede zorluk yokmu saniyorsun? Euro olmus 5 tl. Etin kilosu 60 lira. Bir düsün Almanyada eti kilosu 60 euro olsaydi. Türkiyedeki gencler gece gündüz üniversite sinavlari icin, kpss icin calisiyorlar. Cok eminim onlarin yasadiklari zorluklarin yarisini yasamamisindir.
Önce okulunu bitir. Evlenmek ile hayatin hatasini yaparsin.
Lise mevzunu değilim ben meşeliğimi doktorda asistanı olarak bitiridim
Lise mevzunu değilim ben meşeliğimi doktorda asistanı olarak bitiridim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?