- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bahsizbedevi
-
Okulların kapanalı henüz 3. Gün.. erken düşmüşsünüz bu yıl..Geçen gün eltim eşi eltimin anası erkek kardeşi bize geldi biz kayinvaledimin evinde kalıyoruz neyse hamileyim biyandan iki de bir eşimle ilgilenmeler gotunde işimi hitap ederek gezmeler el kol şakaları eşim ayaktayken burnuna girerek içeriye gitmeler tabi eşimin gozude hep abisinin karşısında neyse yatak odasına uzanmaya gidiyoruz kapıyı çalıp eşimin adını söyleyip gelin çay içelim biz uzaniyoruz diyoruz çay getirmeler şekeri attım demeler yemek yerken ben anasına kardeşine yemek koyuyorum hanımefendi gotunu kaldıramıyorum benim eşimin yemeği bitince sen otur ben koyarım demeler neyse bi çorba yaptı şu gibi bi makarna yaptı hamur gibi ben yapsaydım eşim ve annesi köpeğin onune koyar gibi yapmışsın derlerdi ama o yaptı eşim çorbayı köyü içtiği halde çorba şu gibi olur dedi içti bu seferde eşim banyoya girdi bende odaya elbiselerini vermek için gittim kapıyı kitledim yenge olacak emine emine diye bağırdı bende gitmedim eşim duştan cikinca gittim eşim dustaydi dedim söylediler diye terslendi bardakları bi hırsla koyuyor sormayin sonra biz dışarı bahçeye gittik bana neyaptini kaç saat bahçede dedi bende çok afedersiniz öpüştük dedim sinirlendi Allah'ım bu nasıl kayın yenge ilişkisi bana bı açıklama yapın lütfen senin orda eşin anan kardeşin var onlarla ilgilen adamın eşi var hamile olsada ilgilenir degilmi kaybının gotunde gezmek ne dahasida var bahçeye gittik ben görümcem kaynım var o tuttu eşimi aradı istediğini istedi ve eşim ben 5kere aramama rağmen gördüğü halde beni aramadı ama yengesi arayın bir calmasinda açtı neyse eve geldik eşimle tartıştım bu ne böle bı sinir köy sole dedim oda laf çıkarma seni öldürürüm diye beana vurdu telefonumu elimden aldı bidaha vurdu vurma dedim sonra yatak odasına kitledim kaçtım karakola ailemin evine geldim numaramı değiştirdim şimdide annemi aradı beni istedi konuşalım diye yenge hanım annemde defol git kocan varken kayinla oynasmak ne bu bir değil iki değil üç dedi oda benim kardeşim o dedi annemde kardesinde ordaymis onunla sakalasiyo oynasmadi da kayinla böle hareketler ne dedi ve ne yazikki eşim demiski benim 27yillik yengem samimi olurum olmam kime ne demiş kızına ben kötü fikirliymisim kalbim pişmiş beynim kötü calisiyormua Allah aşkına size soruyorum ben bu durumları nasıl kötü dusummusum
Aynen öyle valla Allah carsilarina pazar versin gördüklerimin karşında pes diyorumKalplerinde art niyet olmasa dahi size vurmuş bu zaten gitmek için yeterli sebep
Haklısın valla kuşların adinida eşim onların adını vermişti dahasida var o kadın aradığında kayınvalidesi eşim sürekli bakma çabasına giriyor ve Muharrem berde diyor hemenAşkı memnu 2. Sezon
Geçen gün eltim eşi eltimin anası erkek kardeşi bize geldi biz kayinvaledimin evinde kalıyoruz neyse hamileyim biyandan iki de bir eşimle ilgilenmeler gotunde işimi hitap ederek gezmeler el kol şakaları eşim ayaktayken burnuna girerek içeriye gitmeler tabi eşimin gozude hep abisinin karşısında neyse yatak odasına uzanmaya gidiyoruz kapıyı çalıp eşimin adını söyleyip gelin çay içelim biz uzaniyoruz diyoruz çay getirmeler şekeri attım demeler yemek yerken ben anasına kardeşine yemek koyuyorum hanımefendi gotunu kaldıramıyorum benim eşimin yemeği bitince sen otur ben koyarım demeler neyse bi çorba yaptı şu gibi bi makarna yaptı hamur gibi ben yapsaydım eşim ve annesi köpeğin onune koyar gibi yapmışsın derlerdi ama o yaptı eşim çorbayı köyü içtiği halde çorba şu gibi olur dedi içti bu seferde eşim banyoya girdi bende odaya elbiselerini vermek için gittim kapıyı kitledim yenge olacak emine emine diye bağırdı bende gitmedim eşim duştan cikinca gittim eşim dustaydi dedim söylediler diye terslendi bardakları bi hırsla koyuyor sormayin sonra biz dışarı bahçeye gittik bana neyaptini kaç saat bahçede dedi bende çok afedersiniz öpüştük dedim sinirlendi Allah'ım bu nasıl kayın yenge ilişkisi bana bı açıklama yapın lütfen senin orda eşin anan kardeşin var onlarla ilgilen adamın eşi var hamile olsada ilgilenir degilmi kaybının gotunde gezmek ne dahasida var bahçeye gittik ben görümcem kaynım var o tuttu eşimi aradı istediğini istedi ve eşim ben 5kere aramama rağmen gördüğü halde beni aramadı ama yengesi arayın bir calmasinda açtı neyse eve geldik eşimle tartıştım bu ne böle bı sinir köy sole dedim oda laf çıkarma seni öldürürüm diye beana vurdu telefonumu elimden aldı bidaha vurdu vurma dedim sonra yatak odasına kitledim kaçtım karakola ailemin evine geldim numaramı değiştirdim şimdide annemi aradı beni istedi konuşalım diye yenge hanım annemde defol git kocan varken kayinla oynasmak ne bu bir değil iki değil üç dedi oda benim kardeşim o dedi annemde kardesinde ordaymis onunla sakalasiyo oynasmadi da kayinla böle hareketler ne dedi ve ne yazikki eşim demiski benim 27yillik yengem samimi olurum olmam kime ne demiş kızına ben kötü fikirliymisim kalbim pişmiş beynim kötü calisiyormua Allah aşkına size soruyorum ben bu durumları nasıl kötü dusummusum
Ah Muarrem ahh ahh..Haklısın valla kuşların adinida eşim onların adını vermişti dahasida var o kadın aradığında kayınvalidesi eşim sürekli bakma çabasına giriyor ve Muharrem berde diyor hemen
Kadın 46 yaşında eşim 51 yani aralarında fazla yaş farkı yokAllah aşkına bir nokta koyun, bir okuyun ne yazmışım diye önce.
27 yıllık yengeyse 50’sine yakın mı bu kadın, kardeşi gibi görüyor olabilir cidden? Ama tüm bunların dışında hamile karısını döven bir öküz var. Yani yengeden önce böyle bir kocan var.
Kadın 46 yaşında eşim 51 yani aralarında fazla yaş farkı yok
38Sen kaç yaşındasın 30 mu?
Dahasida var eşimin işyerine gittim eşim düşmüş elini yaralamis ot oturmak bu elti olacakta otları ayitlarken elini kesmiş eşime diyorki bak kendimi kestim bende diyorSen kaç yaşındasın 30 mu?
Kesinlikle birkere beni dövdü gözüm iki hafta mor gezdim bu konuşmalar eltim ve eşim arasında geçen sozlerYazdıkların çok zor anlaşılıyor kim kim ne dedi belli değil.
Bundan sonraki planın ne? Hayvan sana elini kaldırmış üstelik bir de hamilesin. Geri dönmezsin inşallah.
Darp raporu almadın mı?Kesinlikle birkere beni dövdü gözüm iki hafta mor gezdim bu konuşmalar eltim ve eşim arasında geçen sozler
Evlilik değil eziyet yemek yardım tuzlu olur tuzsuz olur temizlik yaparsın begenmezler anası sürekli su bu diye olay çıkarır bosanacam hamile olsamda umrumda değil beni değil başka kadınları gören bir kocaYazdıkların çok zor anlaşılıyor, kim kime ne dedi belli değil.
Bundan sonraki planın ne? Hayvan sana elini kaldırmış üstelik bir de hamilesin. Geri dönmezsin inşallah.
Bence amaçları abi ölünce abimin emaneti diye evlenmeleri bu hareketler ne ya biri 50 biri 46 yaşında benim bildiğim kadın eşiyle ilgilenir kayniyla degilYerim böyle yengeyi hamile olmasan Allah ne verdiyse bir gircen yanık galiba bu midem bulandı iyi bile dayanmissin yanlış anlama iyiki Tokat yemişsin yoksa sen cikmazdin o evden kolay kolay bunu söyleyince ortaya cikaracan diye edin daha çok sikardi sana helal olsun kız şimdi ne bk yerlerse yesinler sen bak önüne aglayanin hakkı gulene yaramaz eminim amaçları neyse onlarda bogulacaklar
Adam beni yanında çanta gibi taşıdı evde yanımdan ayirlmadi karakola giderim diye telefonuma el koyduDarp raporu almadın mı?