Ben anlamış değilim siz bir yorum yapın

Kayınvalidenin evinde çok mutlu huzurlusunuz, aksi olsa hamile kalmaz kaçmanın kurtulmanın yollarını arardınız. İki gözünüzü morartmış yine de çocuğu yapmışsınız. Biraz da çocuğu döver yüzünü gözünü morartır ama olsun kocanız var başınızda. Hala elti şunu yaptı, kocama şöyle seslendi böyle çay daveti yaptı... Beş para etmeyen, dayak atan çöp gibi leş adam için kıskançlık krizlerine giriyorsunuz.

Ne hakkınız var milletin evine doluşmaya, karnınızı doyuracak ev tutacak paranız yok, çocuğa neyle nasıl bakacaksınız? Mide bulandıracak tiplerle evlenip, bir odaya hapsolup dayağınızı yiyip oturuyorsunuz. Bu yetmiyor bir de kıskanıyorsunuz bu eziği.

Kocayı 20 eltiyi 47 beklerken koca 51 çıktı elti 46. Öyle bir 27 yıllık yengem demiş ki ve öyle saçma içeriğe sahip bir konu ki adamı daha 20 yaşında ergen sandım. Siz evlenmeden önce ilk evliliğinin de bu elti yüzünden bittiğini biliyor muydunuz?

Yanlış anlamayın beni kötü amaçlı sormuyorum köy ya da küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz. Konu kurgu ya da trol değilse facia çünkü. Ayrıca eski konularına baktım hiç mi başka biri yoktu da 51 yaşında yaşlı başlı hödüğün biriyle evlendin ya.

Son düzenleme:
Haklısın valla kuşların adinida eşim onların adını vermişti dahasida var o kadın aradığında kayınvalidesi eşim sürekli bakma çabasına giriyor ve Muharrem berde diyor hemen
İsminiz Emine, kocanızın adı Muharrem, kızlar Emine isimli Muharrem kocalı eltisi olan var mı aranızda madem isimleri kullanacaksınız niye nickname kullandınız bir de anlatım diliniz hem çok kötü hem kaba, sürekli "göt" deyip durmuşsunuz

Bunları kıskançlıktan anlatmadim benim için kalbi pis zihni pis demişler o yüzden anlattım mesele kıskançlık değil bosanacagim zaten öle nasist bı insanla duramam

Böyle biseye gulmeniz gerekmez bence insanların bu halleri sizi gulduruyor sanırım siz
Tam olarak ne olmuş
Yine bu elti yikmis ilk yuvasinida

Bi de adam 50 yaşında hala ayrı evde yaşatamıyor seni. Hiç bakma arkana kaynananlara gevşek kocana hizmet edeceğine annene yavruna harca enerjini
Zaten sanırım o evlenmek için değil eve bir hizmetci getirmek için evlenmiş bence çünkü ayrı tütün diye bir mevzu geçti adam asla dedi

Evet küçük bir yer adam 8yil bana rahat vermedi peşimde koştu ve bu adam daha önce teyzem ve annemin amcasının kiziylada birlikte olmus

Çok afedersin kadın zaten yatak odasında yatmayın yanımda yapın bişey yaparsanız ben arkamı dönerim diyordu
Milleti keklediğini şu yazdıklarınla itiraf etmiş oldun.Benim yanımda sevişin arkamı dönerim lafını kim söyler Allah aşkına ya.Tımarhane kaçkını mı bu kadın?

`