- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bahsizbedevi
-
Kimler meşgul etsin isterdin burayı? Derdi var gelmiş işte.müge anlı yeni sezona öneriyorum sizi burayı meşgul etmeyin
Normal olmayanilirim kimin başına böle bişey gelse emin ol böle davranirdi sorgulardimanyaklari ailesi konusu . Sizde normal degilsiniz ? Konu da hiçbir sey normal
Degil pess
Vallahi ben ilk defa bile bişey gördüm sapik olan onlar benceSende dahil, sülalecek hem delisiniz,hem sapık.
İsminiz Emine, kocanızın adı Muharrem, kızlar Emine isimli Muharrem kocalı eltisi olan var mı aranızdaHaklısın valla kuşların adinida eşim onların adını vermişti dahasida var o kadın aradığında kayınvalidesi eşim sürekli bakma çabasına giriyor ve Muharrem berde diyor hemen
Bunları kıskançlıktan anlatmadim benim için kalbi pis zihni pis demişler o yüzden anlattım mesele kıskançlık değil bosanacagim zaten öle nasist bı insanla duramamKayınvalidenin evinde çok mutlu huzurlusunuz, aksi olsa hamile kalmaz kaçmanın kurtulmanın yollarını arardınız. İki gözünüzü morartmış yine de çocuğu yapmışsınız. Biraz da çocuğu döver yüzünü gözünü morartır ama olsun kocanız var başınızda. Hala elti şunu yaptı, kocama şöyle seslendi böyle çay daveti yaptı... Beş para etmeyen, dayak atan çöp gibi leş adam için kıskançlık krizlerine giriyorsunuz.
Ne hakkınız var milletin evine doluşmaya, karnınızı doyuracak ev tutacak paranız yok, çocuğa neyle nasıl bakacaksınız? Mide bulandıracak tiplerle evlenip, bir odaya hapsolup dayağınızı yiyip oturuyorsunuz. Bu yetmiyor bir de kıskanıyorsunuz bu eziği.
Böyle biseye gulmeniz gerekmez bence insanların bu halleri sizi gulduruyor sanırım sizİsminiz Emine, kocanızın adı Muharrem, kızlar Emine isimli Muharrem kocalı eltisi olan var mı aranızdamadem isimleri kullanacaksınız niye nickname kullandınız bir de anlatım diliniz hem çok kötü hem kaba, sürekli "göt" deyip durmuşsunuz
Yine bu elti yikmis ilk yuvasinidaTam olarak ne olmuş
TamamBöyle biseye gulmeniz gerekmez bence insanların bu halleri sizi gulduruyor sanırım siz
Yine bu elti yikmis ilk yuvasinida
Zaten sanırım o evlenmek için değil eve bir hizmetci getirmek için evlenmiş bence çünkü ayrı tütün diye bir mevzu geçti adam asla dediBi de adam 50 yaşında hala ayrı evde yaşatamıyor seni. Hiç bakma arkana kaynananlara gevşek kocana hizmet edeceğine annene yavruna harca enerjini
Evet küçük bir yer adam 8yil bana rahat vermedi peşimde koştu ve bu adam daha önce teyzem ve annemin amcasının kiziylada birlikte olmusYanlış anlamayın beni kötü amaçlı sormuyorum köy ya da küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz. Konu kurgu ya da trol değilse facia çünkü. Ayrıca eski konularına baktım hiç mi başka biri yoktu da 51 yaşında yaşlı başlı hödüğün biriyle evlendin ya.
ay nasıl mideler yaa, tam ben yazcaktım elinize sağlıkAşkı memnu 2. Sezon
Erkeğe bak beee.Evet küçük bir yer adam 8yil bana rahat vermedi peşimde koştu ve bu adam daha önce teyzem ve annemin amcasının kiziylada birlikte olmus
Yaprak dökümü oğuz buEvet küçük bir yer adam 8yil bana rahat vermedi peşimde koştu ve bu adam daha önce teyzem ve annemin amcasının kiziylada birlikte olmus
Milleti keklediğini şu yazdıklarınla itiraf etmiş oldun.Benim yanımda sevişin arkamı dönerim lafını kim söyler Allah aşkına ya.Tımarhane kaçkını mı bu kadın?Çok afedersin kadın zaten yatak odasında yatmayın yanımda yapın bişey yaparsanız ben arkamı dönerim diyordu