- 4 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi gargaramelis
-
Şimdi ne olcak böyle kaldım yani intikamda alamam neyin intikamı zatensenden duyup da egosunun okşanmasını istemiş...
Dimi dalga geçmişdalga geçmiş işte aklınca...
Selam selam bu kadar zaten ne konuşayım kiolur öyle şeyler. hiç umursamadan yoluna devam. işinde gücünde ol. konuşmayarak filan tepki göstermiş olursun hiç gerek yok. onu görmek için de çabalama tabi.. yani kısacası ona "herhangi biri" gibi davran
Hayır yaw tanıdığım biri yalnız bir haftadır evlenecem diye dolanıyor. Canımı sıkan onun istememesi değil inanki bu durum. Evli bile olsa ki bu mümkün değil cevabı ben senden hoşlandım ama geçti dese daha az uzulurdum inanki. Bir arkadaşıma diyomuski bizim aramızda bağ var gizliEvli olabilir mi ?
Şimdilik trip atmiyorum parçalamak geliyor içimden o ayri. Ben ona bu kadar kötü napmis olabilirim benmisim yanlış anladım diyorum da herhalde yine öyle ya kötü birisi değil oTipde yoksa fazla,aklınca kendini tatmin etti işte,aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor.Trip falan atıp iyice egosunu şişirme umrunda olmadığını göster...
Kaçmamı gerektirecek bir durum yok bence. Adam zaten cevabını tek kelime verdi. Söyledikten bir kaç gün sonra bakmaya devam etti. Şimdi bakmamaya çalışıyor ama morali bozuk. Bişey var ama.Icindekileri dok bana dedikten sonra icindekilerinden kurtul diyen bir erkek.
Kaaacccccccccccccccc.
Edit: Herkes bana asik modunda leyla leyla geziyordur o simdi.
Aslında ben bunun bu halti yapacağını sezdim. Bana ilgili olduğu dönemler hep yalnız kaldığı donemler bence. Birde çok sevgilisi oluyor gibi seziyorum. Birde dikkatimi çekmeye başladı hep kadın kızların yanında. Acaba bana diğerlerine davrandığı gibimi davrandı benmi abarttimOnu görmemezlikten gelin yapacagınız en mantıklı şey o çünkü.
Bşr erkeğin düşünce yapısını tabiki de anlayabildigimizi sanmıyorum sadece yorumlar çerçevesinde şöyledir böyledir diyebiliyoruz.
Sizin olay da tamamen ego tatmini.
Çok iyi bir halt olmasa da üzgünüm ki ben de vaktinde yaptım. Boşluktaydım, bir erkeğin ilgisi hoşuma gidiyordu. Sohbetimiz de güzeldi. Adam bana açılınca o hoşuma giden ilgisi bir anda silindi gitti. Kendimi çektim uzaklaştım, o da ilgisiz davranınca bu sefer aslında hoş cocuktu falan demeye başladım. Elinden kaçınca değerli olur misali. Siz de görmemezlikten gelin, bir süre sonra bir şekilde yoklar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?