- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi gargaramelis
-
Şimdilik trip atmiyorum parçalamak geliyor içimden o ayri. Ben ona bu kadar kötü napmis olabilirim benmisim yanlış anladım diyorum da herhalde yine öyle ya kötü birisi değil o
Kaçmamı gerektirecek bir durum yok bence. Adam zaten cevabını tek kelime verdi. Söyledikten bir kaç gün sonra bakmaya devam etti. Şimdi bakmamaya çalışıyor ama morali bozuk. Bişey var ama.
Bir erkeğin ilgisi olunca biz sanıyoruz ki sadece bize öyle davranıyor. Malesef gerçekler daha farklı olabiliyor... bilemeyiz ki, bşraz gözlemleyin bakalımAslında ben bunun bu halti yapacağını sezdim. Bana ilgili olduğu dönemler hep yalnız kaldığı donemler bence. Birde çok sevgilisi oluyor gibi seziyorum. Birde dikkatimi çekmeye başladı hep kadın kızların yanında. Acaba bana diğerlerine davrandığı gibimi davrandı benmi abarttim
Ondan bekledigimi senden okuyunca içim bir hoş oldu keşke böyle o soyleseydi vallahi birdaha aramazdim ama demedide. Şimdi hiç yüzüme bile bakmıyor.evlilik diye dolanıyorsa biri var demekki. kurtul demesinin sebebi de iyisin hoşsun lakin biri var aklımı karıştırma sana meylim var ama yapamam. benim aklıma bu geldi okuyunca...
Ondan bekledigimi senden okuyunca içim bir hoş oldu keşke böyle o soyleseydi vallahi birdaha aramazdim ama demedide. Şimdi hiç yüzüme bile bakmıyor.
Aynı fikirdeyimevlilik diye dolanıyorsa biri var demekki. kurtul demesinin sebebi de iyisin hoşsun lakin biri var aklımı karıştırma sana meylim var ama yapamam. benim aklıma bu geldi okuyunca...
İşte keşke böyle olsa o zaman niye soyle diye dolanıp durduğunu anlayamıyorum. Madem cakti anladı beni söylettirmede. Hiç niyetim yoktu söylemeye. Oda öyle sıkıştırıp durunca hadi dedim soyleyim böyle oldu. Anlamadığım bu.Aynı fikirdeyim
Acaba diyorum arkadaşça sevdi benide ben abuk sabuk davraninca eminde olamadı. Emin olayimda oylemi uzaklasayim dedi. Belkide bana uyuz oldu.bu cümlenin yorumu kişiliğinde saklı bence
O bana yokmusum gibi davraniyorHiç yokmuş gibi davran bu ona yetecektir.
Ona inat süslen püslen güzel giyin, hiiç tarafına bakma o yokmuş gibi davran,İşte keşke böyle olsa o zaman niye soyle diye dolanıp durduğunu anlayamıyorum. Madem cakti anladı beni söylettirmede. Hiç niyetim yoktu söylemeye. Oda öyle sıkıştırıp durunca hadi dedim soyleyim böyle oldu. Anlamadığım bu.
Şimdide benden kaçıyor saklanıyor ilk öğrenince böyle değildiAy boşversene, hem içindeki şeyi söyle geç olmadan, sonra da hemen beni unut. Resmen ego tatmini. Senin yapacağın şey belli, saniye düşünmeyeceksin artık onu.
Birinden hoşlandın, (yanlış yaparak açıldın-çünkü lafın gelişinden belli tepkisi içindekini söyle nedir? o içinde birşey varsa söylesin), adam tuhaf çıktı, önündeki maçlara bak.
Galiba en doğrusu buO defteri tamamen kapat bence. Yani öyle mi düşünüyor, şöyle davransam nasıl anlar vs herhangi bir insan gibi davran geç, üzerinde düşünme sakın, tavır falan alma. Onun davranışları, söyledikleri üzerinde kafa yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?