Güle güle büyütün bebeğinizi.
Sütü çoğalttığı söylenen çaylar var. Benim ihtiyacım olmadığı için denemedim onlardan kullansanız.
Okulunuzu donduramıyor musunuz.
Bir yaşına kadar ara verebilseniz keşke..
esin cooook hakli..sen annesin ve artik kendi ayaklarin uzerinde durmalisin..basimiza nelerin gelecegini bilemeyiz o yuzden kimseye muhtac olmaman gerek..ben biraktim bakiciya 3 aylikken..cok zoruma gitti .sonra dusundum ben nie calisiyorum die,tabiki cocuguma daha iyi bir gelecek saglamak icin..yaptigin herseyin cocugunun gelecegi icin oldugunu unutma ,bu sana yardimci olur.sutunun olmamasi senin sucun deil ve bu dunyanin sonu deil,mamalarda artik cok besleyici bunuda takma kafana.kolay gelsin..allah bebegine uzuuun omurler versin
denedim lactamil de denedim hoşafta artmadı maalesef.
Dondurabilirim ama eşim bir an önce bitir diyor okul öncesi okuyorum atamalar iyi yapılıyorken bitir atan diyor o atanamamış bi öğretmen bölümün alımı azalmış açıkta kalmış öyle işte
Benim iki aylık oğlum var emziremedim onu çok uğraştım ama az emzirebildim sütüm kesildi mamaya başladım yine emziriyorum ama boş çocuğum parçalayasıya emiyor ama hiç yutkunamıyor ancak mamayla doyuyor çok üzülüyorum.
İkincisi de okullar açılıyor ben öğrenciyim özel bir üniversitede yarı burslu öğretmenlik okuyorum 2.sınıftayım oğlumu bakıcıya bırakıp okula başlayacağım bakıcımız tanıdığımız ona güveniyorum ama oğlumu bırakıp gitmek burnumu sızlatıyor gece hiç uyumadım onu nasıl bırakacağım nasıl alışacağız bizhamileliğim bilerek oldu bu kadar zor olacağını bilemedim herkes bırakıyor diye düşündüm ama şimdi psikolojim bozuldu mutlu değilim okulu da bırakamam eşim çok emek harcadı benim için gece gündüz çalıştı aylardır okul paramı denkleştirdi mesleğin elinde olsun kimseye muhtaç olma artık daha güçlü olmalısın sen annesin diyor çok çaresizim bebeğini benim gibi bırakan var mı morale ihtiyacım var.
Lütfen acımasız eleştiri yapmayın herkes bebeğini koynun da büyüten doyasıya emziren anneler kadar şanslı olamıyor
canımmm "herkes bebeğini koynun da büyüten doyasıya emziren anneler kadar şanslı olamıyor" diyorsun ya biliyor musun çektiğin su sıkıntıya ragmen ben senın yerinde olmak için neler vermezdim.. bi evlat kokusu alabilmek için bi "anne" lafını duyabilmek için. bazen keske evladım olsa da şöyle dertlerim olsa nasılsa anneliğimden güç alır hepsini hallederim diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. anne de degilim ki sana akıl vereyim. bebegin hayatta mı senle mi saglıklı mı gerisi bi şekilde yoluna girer. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?