- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Çok pasifsiniz gerçekten, ben olsam eve almazdım . Isırırım seni mazallah, kuduz muduz olursun , sen git şimdi derdim .Oğlum arabada ara deyince yaptım zaten hemen, sesi kısmaya çalıştı o arada ama duydum tabi
Asla normal değil çok çirkin çok basit çok kalitesiz bir davranış. Zaten kafam çok karışık biraz fikir almak istedim sağolunLütfen bu şekilde kafanızda normalleştirmeye çalışmayın. Ben kavga ettiğim insana bile bu hakareti yapmam kaldı ki aynı yatağa baş koyduğunuz insan bunu yapıyor. Bu çok ağır saygısızlıktır.
Daha da konuşamazsanız pes zaten!Ha konuşmak istemiyorum diyorsanız da eşiniziolarak kaydedin . Müzik sesini de osuruk sesi olarak ayarlayın . Koltuğun arasına sıkıştırın . Akşam eşiniz gelince ayyy ya telefonumu bulamıyorum bir çaldırsana deyin . Siz başka odaları arayın o telefon saklanan odayı arasın . Bulunca bu ne desin . Siz de umarım artık Üç beş cümle kurarsınız .
Çok sinirliyim hem kendi adıma hem oğlum adına iğrenç bir durumÖf yasi 12 galiba.
Terbiyesizlik baska birsey degil ya. Bir dakika yanimda istemem böyle birini. Nasil sinirlenmiyorsunuz aklim almiyor
Evet genelde sessizdir tepkilerimÇok pasifsiniz gerçekten, ben olsam eve almazdım . Isırırım seni mazallah, kuduz muduz olursun , sen git şimdi derdim .
Ne yapmayi dusunuyorsunuz ?Çok sinirliyim hem kendi adıma hem oğlum adına iğrenç bir durum
Off çok haklısınız ama inanın sesim nadir yükselir konuşacağım tabiki ama şuan midem bulanıyorDaha da konuşamazsanız pes zaten!
Konu sahibi vallahi içimi kıydınız. Konuşamam, edemem, bağıramam. E nasıl çözeceksiniz, telepatiyle mi? Topluca olumsuz enerji gönderelim kocanıza isterseniz buradan? Hasbelkader hatasını anlar belki çıkmaz ayın son perşembesine!
Çok haklısınız nedir acaba bu saçmalığın çaresi boşanmak mı. Genelde öyle yorumlarÇok ayıp yanlış davranışlar.
Ne yaparsanız yapın eşiniz anlamaz
Evet kesinlikle durumu son paragrafta özetlemişsinizŞartlarınız müsait mi boşanmak için
Kaç çocuğunuz var
Tek bir kavga da böyle bir değişiklik neden yapsın öncesi olmadığına emin misiniz
Üzgünüm ama size saygı ve sevgısi kalmamış
Annesine ve kadınlara saygı duymayan bir babası var oğlunuzun çok üzücü
Telefon sesini ve ismini bildiğinizi üstelik bunu oğlunuzun da gördüğünü
Sevgı ve saygının olmadığı evliliği devam ettiremeyeceğinizi
Devam ederseniz de kendinize olan saygınızı yitireceğinizi
Üstelik zeka seviyesi bu kadar düşük adamla evli kalmanın kendı zekanıza hakaret olduğunu söyleyen bir konuşma yapacaksınız
Ama boşanamam diyecekseniz yapacak bişey yok görünce küseceğinizi kırılacağınızı tahmin etmiştir ve önemsememiş maalesef
Ayy biz de hayatımızın her günü yırtıcı hayvanlar gibi dolaşmıyoruz. Hatta ben de oldukça sakin biriyimdir. Ama yeri gelince nasıl olay çıkarılır, dersini verebilirim. Şahsıma hakaret olduğu anda canını yakmaya odaklanıyorum karşıdaki kişinin. Kendimi kimseye ezdirmem, ezerim.Off çok haklısınız ama inanın sesim nadir yükselir konuşacağım tabiki ama şuan midem bulanıyor
Hislerimi önemsememiş tek kelime ile buŞartlarınız müsait mi boşanmak için
Kaç çocuğunuz var
Tek bir kavga da böyle bir değişiklik neden yapsın öncesi olmadığına emin misiniz
Üzgünüm ama size saygı ve sevgısi kalmamış
Annesine ve kadınlara saygı duymayan bir babası var oğlunuzun çok üzücü
Telefon sesini ve ismini bildiğinizi üstelik bunu oğlunuzun da gördüğünü
Sevgı ve saygının olmadığı evliliği devam ettiremeyeceğinizi
Devam ederseniz de kendinize olan saygınızı yitireceğinizi
Üstelik zeka seviyesi bu kadar düşük adamla evli kalmanın kendı zekanıza hakaret olduğunu söyleyen bir konuşma yapacaksınız
Ama boşanamam diyecekseniz yapacak bişey yok görünce küseceğinizi kırılacağınızı tahmin etmiştir ve önemsememiş maalesef
Eşinizin telefonunu alın ismini düzgün kaydedip oraya bırakın.Çok haklısınız nedir acaba bu saçmalığın çaresi boşanmak mı. Genelde öyle yorumlar
Hayır boşanmadan önce öcünü Alman lazım. Göze göz , dişe diş . Unutma bu adam bozuntusu senin tek bir tırnağına kurban olması gereken bir adam . Kıymet bilmez biri . Ayrıca özel olmazsa aileniz ne der boşanma mevzusu açılırsa ? Sizi destekler mi ? Yanınızda olur mu ? Bu kadar sessizlikle ağlamayana meme yok dünyasında hayatta kalamazsınız . Yarın bir gün lokma lokma yedirerek büyüttüğünüz oğlumuz da size aynı babası gibi davranacak . Vah emeklerim diyeceksiniz .Çok haklısınız nedir acaba bu saçmalığın çaresi boşanmak mı. Genelde öyle yorumlar
Ben de çok sakinim ama dediğiniz gibi sinir anımda kimseyi gözüm görmez . Hiç öyle alttan alamam . Kendi annemi babamı silmişim şu dünyada kimse benim için vazgeçilmez değildir derim içimden ve savaş silahlarımı çıkarırım . Kayınvalidem yıllar önce hatta o sinir anıma denk gelmişti de ağır atın çiftesi pek olur derlerdi de inanmazdım der o gün bugündürAyy biz de hayatımızın her günü yırtıcı hayvanlar gibi dolaşmıyoruz. Hatta ben de oldukça sakin biriyimdir. Ama yeri gelince nasıl olay çıkarılır, dersini verebilirim. Şahsıma hakaret olduğu anda canını yakmaya odaklanıyorum karşıdaki kişinin. Kendimi kimseye ezdirmem, ezerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?