Ben artik bilemiyorum sizden yardim bekliyorum

Sözlü sözlüdür, nişanlı da nişanlı

Az sabredin, seneye siz nişanlanınca size farklı davranılırsa o zaman siz de adımlarınızı ona göre atarsınız.

Daha sözlüsünüz siz, nişanlı değilsiniz. Bunu kabul etmekle başlayın işe.

Unutmayın, siz nişanlı değilsiniz.

arkadaslar tesekkur ederim ama ben almak istemiyorum... sebebine kiskanclik deyin fesatlik deyin fenalik deyin ne derseniz deyin
ben istemiyorum eltimin bayram hediyelerini secmek
hayır zatende sıze ne
bu ısın yolu yordamı bumu bılmıyorum
bu adetlerı bende turkıyede duydum
ama cogu yerde yapılmıyor artık
neyse
en azından ıcını sogut
eltıne bayramlık alınıyor ama ne alındıgı kımın ellerınde kendısı bıle secemıyor

Benim anlamadığım neden nişanlı eltiye seçtirmiyorlar?
Madem ona alınacak kız ne isterse onun zevkine göre alınsın değil mi ama..
Hayır yani parfüm özel bişeydir herkesin koku zevki farklıdır.
Onu geçtim pijamada bile herkesin zevki farklıdır.
Nişanlı olan gelin adayı kendi seçmeli.

Edit notuna göre cevap veriyorum, uygun değilim veya zevkimiz uymazsa aramızda sorun olur ben seçemem de. Genel olarak da nişanlı diye yapılmış ona, ona da sözlüyken yapmamışlar. Sen de nişanlanınca yapılır hem yapılmasa ne olur sözlüne en baştan kendini böyle lanse etme. Sonra adın çıkar.

bilincindeyim biliyorum sozluyum
yarim elma gonul alma .. yeter ki istensin 5-10 liraya bile benimde gonlumu yapabilirlerdi

isin maddi tarafinda degilim kimsenin aldiklarinada muhtac degilim ama mesele o degil ki..

ben çok tanımıyorum ne begenir neyi sever o yuzden secemeyecegim deyip mesafeyi koyun.sonra bana uyduruk şeyler begenmiş denir.elti olunca kırk kere dusuneceksin

arkadaslar tesekkur ederim ama ben almak istemiyorum... sebebine kiskanclik deyin fesatlik deyin fenalik deyin ne derseniz deyin
Canim guzel bir dille reddet o zaman,ben anlamam bu islerden de kv gitsin kendisi alsin

Yerden goge kadar haklısın gitme de zaten ayrıca nisan soz evlilik farketmez sizde onların gelinisiniz ve sartlar esit olmalı ayrım yapılmamalı.

ya nolur biri bana da anlatsın.
sözlü ile nişanlı arasındaki fark nedir?
burada herkesin bildiği bir şey var da ben kaçırmışım gibi hissediyorum şu anda:)

ayrım yapılıyor bariz ve bu göze sokularak yapılıyor.zaten araya fitne sokan hep bu kv ler

Cidden sanki evlenmek adina degil, sirf hediye icin nisanlanmak istiyor konu sahibi

valla ben anlamıyorum bu işleri sanırım. eltinizle aranızda önceden olan sıkıntılar varsa bilemem de ne var hediye seçimine yardımcı olsanız. ben arkadaşlarım sevgililerine alırken bile yardımcı olurum, zevk alırım bundan. yangından mal kaçırırı gibi kim öle kim kala bana hediye alsınlar demek ne demek anlamadım. nişanlıyken alıyorlarmış demek ki, siz de nişanlanınca alınacak bunlar. önceden avans ister gibi hediye mi istiyeceksiniz insanlardan? bana garip geldi.

ya nolur biri bana da anlatsın.
sözlü ile nişanlı arasındaki fark nedir?
burada herkesin bildiği bir şey var da ben kaçırmışım gibi hissediyorum şu anda:)

O biri başlamışken madem sözlü ile nişanlı arasında fark yok neden ayrı ayrı söz ve nişan yapılıyor bana da onu anlatsın kavram kargaşası

Cidden sanki evlenmek adina degil, sirf hediye icin nisanlanmak istiyor konu sahibi

bu yazdiginizin komik oldugunu dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz lutfen biraz daha dikkatli olun cumlelerinizi kurarken beni tanimadan bilmeden hakkimda boyle birsey demeniz bir sonuca varmaniz hata ..

Hediye diye kendisine seçtirememişler
Sende aynı yaşlardasın zevkleriniz yakındır diye fikrini almak istemişler
Telefonu kapattım yetişiiin ne diyeyimlik bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…